10. Barbat adevărat?

12.6K 557 15
                                    

  

    Capitolul 10: "Barbat adevărat?"

    Toată lumea o felicită pe Jess după o asemenea cursă. Știam că era fericită pentru câștig dar probabil avea și un sentiment ciudat pentru că Nick a pierdut.

     — Jessica! O voce groasă, masculină se aude din dreptul mașinii lui Nick.

    Ne-am întors amândouă și am înlemnit uitându-ne la băiatul înalt din fața noastră. A venit spre noi îndesându-și telefonul în buzunarul jachetei negre apoi ne-a studiat pe amândouă. Am vrut să spun ceva doar ca să destind atmosfera dintre noi, însă Nick mi-a luat-o înainte.

     — Felicitări pentru cursă. Ai avut noroc de data asta, a spus el întinzând mâna spre ea.

     Hopa!

     Jess îi întinde mâna la rândul ei și afișează un zâmbet. Nu cred că mai dura mult până să înceapă să sară de bucurie.
     Uitându-ne în continuare la Nick, ne alăturam celorlalți oameni care stăteau pe lângă linia de start când îl văd pe Rainer stând sprijinit de mașina lui neagră care era parcată la linia de start.

     — Rainer concurează? O întreb pe Jess.

     — Probabil că am uitat să îți spun și asta.
     L-am privit pe Nick întinzând o sticlă de bere către Jess, iar ea a apucat-o și a sorbit din ea.

     — Cu cine? Mă trezesc întrebând din nou.

     — Blake Robinson, venii un răspuns scurt și sec de la ea de parcă ar încerca să spună o glumă foarte proastă.
    
     Aproape că îmi adunam gura de pe jos când i-am auzit numele, gândindu-mă ce căuta Blake aici. Pe vremea când locuiam în Boston s-a dovedit a fi unul dintre cei mai mari ticăloși, dar, cu siguranță nu mai mare decât Rainer. Se purta oribil cu toată lumea. La fel ca Rainer, dar poate puțin mai rău. Blake Robinson juca murdar, exact ca în Chicago când mi-a stricat proiectul la științe. Îl uram.

     După alte câteva minute în care cei doi și-au etalat motoarele în fața mulțimii, tipul care se ocupa de curse și de pariuri a cerut tuturor să elibereze pista. Privirea îmi fugiseră pe banii care se plimbau prin mâinile adolescenților apoi spre Jess care îmi atrage atenția, vrând să spună ceva.

     — Urmează Rainer, îmi spune Jess, făcându-mă să tresar.
    Pentru câteva secunde mă gândisem că poate îmi rămânea destul timp să pot să mă pregătesc sufletește pentru cursa asta. Nu pentru că îmi păsa de vreunul cei doi, ci doar pentru că nu eram pregătită să urmăresc cum izbucnea un scandal.

     — Eliberați cursa pentru marele eveniment al serii! Strigă tipul spre băieții care stăteau în spatele celor două mașini așteptând ca șoferii să își facă apariția lângă mașinile lor.

     — Devon și Robbinson, mișcați-vă fundurile la linia de start, a strigat din nou.

     Când l-am văzut pe Rainer urcându-se la volan, pentru nu știu ce motiv, ceva mă neliniștea. A pornit motorul, turându-l de câteva ori făcându-le pe fetele de lângă noi să sară de colo colo și sa țipe strident.
     Mi-am întors privirea spre ele observând-o pe Lola aproape de mine. Și-a trecut o mână prin părul blond, după care a strigat ceva către Rainer. Încercam să nu îi acord prea multă atenție, însă fetele care o însoțeau nu s-au oprit din holbat până când Lola nu le-a atras atenția. M-am întors cu spatele căutând-o pe Jess cu privirea. Când am observat că era cu Nick la câțiva metri de mine, m-am intors spre cele două mașini de la linia de start și m-am concentrat asupra lui Rainer și a cursei ce urma să aibă loc.
Blake urcase și el în mașina lui roșie, făcându-i ochi dulci unei fete brunete din primul rând, zâmbindu-i la rândul ei.

BeforeWhere stories live. Discover now