24. Mi s-a spus și mai urât.

11.4K 502 26
                                    

    

     Capitolul 24:" Mi s-a spus și mai urât."

   
      "Chiar dacă aș simții aceleași lucruri ca și tine, am nevoie de timp să îmi dau seama. Ești nouă pentru mine, toate sentimentele astea sunt și ele noi. Nu vreau să le alung doar pentru că nu știu cum să acționez în privința asta."

     În timp ce îmi schimbam hainele cuvintele lui Rainer îmi treceau prin minte. Trecuseră deja două zile de la discuția noastră, și deși nu vorbisem deloc înțelegeam din privirile noastre și gesturile lui că nu mă refuzase.

     Am mai aruncat o privire în cameră înainte să ies, doar ca să mă asigur că nu uitasem nimic, apoi am coborât în sufragerie unde Jess mă aștepta pe canapea.

     — Să mergem! Vocea ei a răsunat plină de entuziasm, în timp ce s-a ridicat de pe canapea și mi-a luat geanta de pe jos, aruncând-o peste umăr.

       După ce trecusem pe la Nick, și schimbasem mașinile, ajunsesem în sfârșit la Rainer. Nick a împins ușa din spate, iar eu și Jess am înlemnit când din baie a ieșit o femeie, încheindu-și nasturii cămășii.

     — Bună, a spus ea, surprinsă.
      Ochii ei se plimbau când la mine, când la Jess, când la Nick făcea pe nevinovatul.

     — Cred ca e a lui Rainer, spune el într-un final.
     Rainer a apărut într-o pereche de blugi, căscând. L-am privit fără să spun nimic, iar el s-a uitat la mine pentru o secundă, după care s-a întors spre ea.

     — Cred că ar trebuii să pleci.
    Ea și-a întors privirea spre el zâmbindu-i în coltul gurii. Fata se întinse spre un șervețel de pe blatul de la bucatarie apoi se apleacă încercând să scrie ceva.

     — Nu-ți bate capul cu asta, i-a spus Rainer pe un tot firesc.

     — Poftim? l-a întrebat ea, lăsându-se pe spate pentru a-l putea privi în ochi.

     — De fiecare data! a exclamat Jess, privind-o pe femeie. Cum de te surprinde așa ceva? El e afurisitul de Rainer Devon! E faimos fix pentru chestia asta, iar ele sunt surprinse de fiecare dată! a spus ea, întorcându-se spre Nick.

      El a cuprins-o cu un braț, îndemnând-o cu un gest să se calmeaze. Fata a mijit ochii la Rainer, apoi si-a înșfăcat poșeta și a ieșit ca o furtuna, trântind usa în urma ei.
     Rainer s-a dus la bucătărie și a deschis frigiderul ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Jess a clătinat din cap și a înaintat spre sufragerie.

       — Fă-ți bagajele Rainer, spune Nick apoi o urmează pe Jessica.

     Rămăsesem singură cu Rainer și pentru prima dată, nu știam ce ar fi trebuit să îi spun. M-am așezat pe unul dintre scaunele de la bar iar Rainer s-a întors spre mine, stând dincolo de bar, cu brațele încrucișate la piept, zâmbind.
   
     — Ce e în neregulă, Rylee?

     — Nimic, sunt complet dezgustată.

     — De mine?
    Zâmbea. Ar fi trebuit să știu că se aștepta să avem această discuție. Mă făcea sa mă agâț de un fir de ață, apoi îl rupea.

     — Da, de tine. Cum poți sa te folosești de o fată în felul acesta și apoi să o tratezi așa?

     — Cum am tratat-o? S-a oferit să-mi dea numărul ei, iar eu i-am respins oferta.
   Am rămas cu gura căscată în fața acestei dovezi de nepăsare.

     — Ai făcut sex cu ea, dar n-ai vrut să îți dea numărul ei?
   Rainer și-a sprijinit coatele de blat.

     — De ce să fi vrut numărul ei, dacă nu am de gând să o sun?

BeforeWhere stories live. Discover now