11.Nu o să te ating.

13.3K 555 51
                                    

    

     Capitolul 11: "Nu o să te ating."

     — Faceți loc, la o parte toată lumea!

     Jace, băiatul care strângea banii de la pariuri cât și cel care se ocupa organizarea curselor, trece cu privirea peste mulțime, așteptând să se liniștească. Lola se dezlipește de Rainer și se întoarse la prietenii ei, ștergându-și buzele de urmele lăsate de el în timp ce se împiedică. Încerc să îmi abțin rasul dar în zadar când Jess încearcă să mă facă să mă uit.

       — Ascultați, se pare că avem o veste proastă. Jace face o scurtă pauza pentru a amplifica suspansul apoi continuă: Cursa s-a terminat la egalitate.

     Țipete și înjurături se auzeau din mulțime. Se făcuseră pariuri, iar oamenii păreau foarte supărați. Pe lângă mulțime, Rainer și Blake păreau și ei la fel de nervoși.

     — Însă, știm cum să ieșim din acest impas, continuă el.

     Privirea lui arogantă mă speria. I-am dat drumul la mâna lui Jess ca să mă apropii puțin, iar acum eram în mijlocul mulțimii, mult mai aproape de Rainer și Blake. Blake își trecea privirea încruntat peste cei din mulțime, în timp ce Rainer își fixase privirea spre pământ, stând cu mâinile în sân. 

     — Spune naibii odată, Jace, se răstește Rainer făcându-mă să tresar.

     — Îmi pare rău, amice. Tu, la fel ca toți cei de aici o să aflați la următoarea cursă, spune Jace lăsându-ne pe toți cu gurile deschise de uimire. La naiba! Trebuia să aștept până sâmbătă să aflu dacă Rainer va câștiga sau nu.

     După minute bune pe care Jess și Nick le-au petrecut împreună, Lilly Jameson vine direct spre noi în secunda în care Jess și cu mine ajungem la focul în aer liber din mijlocul mașinilor.

     — Felicitări Jess, spune îmbrățișându-mi prietena.

     — Mulțumesc, Lilly, spune Jess.

     Ei bine, asta a fost cam neașteptat.

    De obicei, după ce cursele se germinau era o petrecere în aer liber întreținută de Hunter, unul dintre prietenii lui Trevor, lângă un foc uriaș, ce îmi amintea de focul de tabără.

     — Ce pot sa spun, mă bucur că te-am văzut concurând, deși nu știam de ce ești în stare. Tu ce spui Rylee? Mă întreabă Hannah trezindu-mă din trasă.

     — Cred ca am cea mai tare prietenă, îi răspund zâmbind. Mi-a afișat și ea un zâmbet reținut, după care s-a întors și s-a făcut dispărut fără ca măcar să își ia rămas bun.

     Eu și Jess ne-am găsit loc exact lângă focul de tabără și am decis să rămânem acolo timp de câteva minute, până urma să ne facem dispărute și să ne întoarcem acasă.

     — Jessica. Am auzit din spatele nostru. Ne-am întors în același timp și, pentru a doua oară l-am văzut pe Nick venind spre noi. Mi-a afișat un zâmbet apoi și-a întins mâna spre Jess. Ea s-a uitat la mine de parcă îmi cerea aprobare, i-am zâmbit la rândul meu și i-am privit îndepărtându-se.
     Grupuri de oameni roiau în jurul focului în timp ce alții se plimbau. Nu îi vedeam nici pe Lola și nici pe Rainer și nu înțelegeam de ce încă îi căutam prin mulțime. Poate doar dperam să nu ajungă aici împreună.

     Stăteam în picioare stingheră, negăsindu-mi locul în mijlocul mulțimii. Lola și Rainer. Lola si nemernicul de Rainer. Mi se repeta în minte ca o poezie la grădiniță. Dau ușor din cap ca să îmi limpezesc gândurile și privirea mi se îndreaptă spre grupul de fete de pe cealaltă parte a focului când Trevor și Hunter ies din casă mergând direct spre ele.

BeforeOnde as histórias ganham vida. Descobre agora