26. Noc N...

5.4K 209 6
                                    

-Král-

Vrátili jsme se do Anglie a tam oznámili nového krále a královnu. Svatba i korunovace proběhla hned, přede všemi. Nemělo cenu čekat, a navíc už jsem chtěl být s Madis doma. Lehnout si s ní do postele a usnout s ní v náručí. Když jsem uviděl bratra Madis a jeho snoubenku, bylo mi smutno. Ano, mám sice svojí lásku zpátky, ale přál bych si, abychom měli dědice. Někoho tak malého a rozkošného, kterého bychom strašně milovali.

Podíval jsem se vedle sebe. Madison se usmívala na novomanžele před námi. Určitě pro bratra chce to nejlepší, tak jako já pro ni. Nejistě se otočila na mě. Pokusil jsem se o úsměv, však marně. Chtěla něco říct, ale nová královna ji přerušila.

"Vše je připravené Madison. Může jet domů." Mile, ale i smutně se usmála. Jen jsem pozoroval jak se Madis loučí se svými blízkými a přemýšlel nad tím jaké by to bylo, kdyby byla Madis těhotná.

"Můžeme." vyrušila mě z transu Mad. Nastoupili jsme do kočáru a vyrazili. Sedl jsem si vedle mé manželky a ona si položila hlavu na mou hruď. Usnula, a já po chvíli taky.

-Královna-

Vzbudila jsem se v posteli. Porozhlédla jsem se kolem sebe. Morrgan. Nad tím jsem se musela usmát. Už jsme tady. Počkat... Kde je Henry?

Byla jsem tady sama. Povzdychla jsem si a vstala z postele. Postavila jsem se na nohy přesně ve chvíli, kdy z koupelny přišel Henry. Měl kolem pasu jenom krátký ručník. Něco to se mnou dělalo, že bych ho chtěla, teď a tady. Všiml si mého pohledu a zarazil se.

"Děje se něco Madis?" zeptal se starostlivě. Madis? Od kdy mi tak taky říká?

"Ehm...Ne nic. Kdy jsme dorazili?" vydolovala jsem ze sebe.Hlavně se chovej normálně, ať nic nepozná.

"Přijeli jsme před chvílí. Hm, už se setmělo, tudíž by jsi si zase měla lehnout." odvětil a ušklíbl se. Skousla jsem si spodní ret. Co to se mnou je? Ne nemůžu... Co to melu, vždyť můžu, je to můj manžel a navíc je v tom ručníku strašně sexy...

Přišla jsem k němu a vášnivě ho políbila. Chytl mě kolem pasu a silně si mě přitáhl k sobě. Neubránila jsem se vzdechu.

"Co to má znamenat?" opáčil zvesela a šklebil se u toho. Zamračila jsem se. Proč to zase musí kazit? Znovu jsem si ho přitáhla k polibku. I když si ze mě chtěl utahovat, tak se vůbec nebránil mým polibkům, ba naopak mi je ještě více oplácel.

Přesunul mě k posteli o opatrně mě na ni shodil. Sám se vyhoupl na mě s vášnivými polibky. Jeho ruce jezdili po celém mém těle, až se zastavili u korzetu. Rozvázal mi šňůrky a dotkl se mé nahé kůže. Zachvěla jsem se. Svlékl mi šaty a projel mě pohledem. Začervenala jsem se a on se ušklíbl. Dal si čelo na to mé a palcem mě pohladil na bradě. Dala jsem mu ruce do vlasů a přitáhla si ho k sobě.

...

Ráno jsem se probudila na Henryho nahé hrudi. Byl už vzhůru a hladil mě po zádech. Druhou rukou si hrál s mými vlasy. Užívala jsem si této chvíle.

"Dobré ráno miláčku." řekl, když si všiml, že už jsem vzhůru. Usmála jsem se.

"Dobré."
Políbil mě do vlasů. Usmíval s od ucha k uchu.

"Co je?"opáčila jsem. Nespouštěl ze mě oči.

"Nechtěla by ses dneska projít?" odvětil. Zajiskřilo mi v očích.

"Vážně?" podivila jsem se. Zakázal mi kamkoliv chodit i s ním a teď...

Přikývl. Radostně jsem ho políbila a utekla do koupelny. Za sebou jsem slyšela jen jeho nesouhlasný povzdech. Nevnímala jsem ho, jediné co mě teď zajímalo, bylo zajít si na čerstvý vzduch.

Převlékla jsem se a vyletěla z koupelny. Henry se na mě smutně podíval, byl už taky oblečený.

"Promiň Madison, ale já musím řešit nějaké spisy. Půjde s tebou Luk a postará se o tebe." Když řekl Luk, pořádně to slovo zdůraznil. Řekl to s takovou záští až mě to děsilo. Přešel ke mně a políbil mě do vlasů, na to odešel. Znuděně jsem si sedla na postel. Jenže hned jak jsem se posadila, vešel do místnosti Luk. To si děláš srandu že?

"Ty nejdeš?" opáčí jako vždy veselým tónem. Zakoulím očima a zase vstanu. Nabídne mi rámě a já nemám jinou možnost, než ho přijmout.

pokračování příště



Trochu jiná princeznaWhere stories live. Discover now