Bölüm 53

21.5K 1.6K 144
                                    

Karikatür : Yiğit Özgür ❤️❤️❤️

Havuzda ve sonrasında sıcak duşun altındayken, Tan kızın saçlarını fırçalayıp fön makinesiyle kuruturken, sonra yatakta birbirlerine sarılıp uyumaya hazırlanırlarken Işık kocasından aşk dolu sözcükleri defalarca duydu. Sevgi sözlerinin insana ne kadar mutluluk verdiğinin ve Tan'ın da kendisinden karşılık umduğunun farkında olan genç kadın hala kendisini hazır hissetmediği için biraz ağırdan alıyordu. Erkeğin bedenini yoğun bir tutkuyla kabul ediyordu zaten, şimdilik bu kadarı yeterli olmalıydı.

Sabahın serinliğinde mükemmel bir gecenin izleriyle uyanıp tekrar birbirlerinin oldular. Yılların özlemiyle yoğunlaşan tutku ateşi kolay kolay sönecek gibi değildi. Her seferinde kendilerini zevk dağının öyle akıl almaz yükseklikteki doruklarında buluyorlardı ki bir kere daha ve bir kere daha orada olmayı istemekten vazgeçemiyorlardı. En şiddetli depremlerle sarsılıp nefes nefese kaldıktan sonra yine birbirlerinin kollarında sakinleşip huzur buldular. Denizin dalgaları ağır bir tempoda kumsala vurdukça kulaklarına çalınan sesin davetine uyup kalkmaya karar verdiklerinde bile ikisinin de aklında hala yatağa geri dönmek vardı.

Ozan'ın nispeten daha keyifli başladığı yeni günde kahvaltıdan sonraki planları gidip otel inşa edilecek arsayı görmekti. Güneş iyice yükselip Antalya'yı çok alışkın olduğu kavurucu sıcaklara boğmadan önce bu işi halletmeleri lazımdı, o yüzden de süratle hazırlanıp çıktılar. Kaldıkları otelle yeni yapılacak olan arasındaki birkaç yüz metrelik mesafe Ergün Bey'in yolladığı araçla göz açıp kapayıncaya kadar aşılıverdi.

Işık, arazinin eğimini, yapısını, güneşe karşı durumunu sağındaki solundaki diğer otelleri kendi gözüyle görüp birkaç tane de fotoğraf çekerken Tan ve Antalya sınırlarındaki üçüncü otelini yaptırmak için son derece hevesli olan Ergün Bey sohbet ediyorlardı.

- Taner Bey, beni az çok tanımışsınızdır, coşkulu bir adamım. Her yeni iş beni çocuk gibi heyecanlandırır. Hele ki bu otel.. Araziyi almak için çok uğraştık. Yıllardır da doğru zaman ve doğru proje için bekletiyoruz. Rezidans projenizden o kadar etkilendim ki Işık Hanım'a çok güveniyorum. Bu iş benim için çok çok önemli. Muğla ve Antalya bölgesindeki otellerimizden farklı ve üstün olmasını istiyorum. Çünkü Belek bu konseptin zirvesi. Sadece tatilcilerin değil önemli yerli ve uluslararası organizasyonların da en unutulmaz ev sahibi olmalı burası.

- Ne istediğinizi gayet iyi biliyoruz Ergün Bey. Gördüğüm kadarıyla arazi yeterince geniş. Tabii Işık daha net söyler, onlar harita üzerinde de çalıştılar geçen hafta ama bence istediğinizin, hayal ettiğinizin de ötesinde bir şey çıkacak ortaya. Hiç endişeniz olmasın. Işık ve ekibi en iyisini yaparlar.

- Dediğim gibi eşinize güvenim tam. Tatil nasıl gidiyor? Kırıldım doğrusu, ben de sanıyorum bugün geleceksiniz, akşama döneceksiniz.. Hatta kalmaya ikna ederim belki diye Side'deki otelin kral dairesini hazırlattım. Neden gidip elalemin otelinde kalıyorsunuz?

- Aman elalem dediğinizi Hasan Bey duymasın, sağolsunlar çok güzel ağırlıyorlar. Doğrusunu söylemek gerekirse, sizi kıracağımızı düşünmedik. Oğlan tatil yapmak istiyordu, ben de asistanıma çocuklara en uygun oteli ayarla dedim. Hesaplı bir şey değil yani.

- Madem ki Ozan için iyi olacağını düşündünüz, bir şey diyemem tabii. Bizim otel çok şık ve konforlu ama öyle masal diyarı gibi değil. O da önemli aslında, ama ben çocuklar sevinsin diye erişkinleri yok saymaktan taraf değilim. Çocuk dostu otel olmak başka, çocuk konseptli otel olmak başka.

- Öyle öyle.. Aslına bakarsanız kostüm giymiş görevlileri ve çocuksu dekorları görmekten sıkıldım. Bir animasyon filminin içinde yaşıyor gibiyiz.

IŞIKTANWhere stories live. Discover now