6.

247 11 2
                                    

Юнги лежеше в така удобното си легло и беше отворил очи, гледайки нагоре, блеещ в белия таван. Той мислеше за какво ли не, но най-много се чудеше за целувката - защо Джимин го не целунал? Наистина ли бе просто от съжаление. Той ли бе виновен за тази импулсивна целувка. Дали е била нещо повече. Дали не трябваше да го спира или трябваше да го спре много по - бързо?

Изведнъж мислите му бяха прекъснати от вибрирането на телефона. Той го взе и отвори съобщението без да види кой му е писал.

Chim95: Хей, здравей. Аз такова исках да те питам...Ще правим изненада за рождения ден на Джунгкук и ще е в дискотеката на братовчед ми. Искаш ли да дойдеш?

Yongi93: Ъм, да, добре защо не? Кога ще е?

Chim95: Утре в осем часа.

Yongi93: Добре. До утре!....Ъм, Хей...

Chim95: Да?

Yongi93: .... Нищо. Остави. Лека нощ Чими.

Chim95: Лека Юнги...

И двете момчета не знаеха какво да си пишат... Джимин много искаше да разбере какво щеше да му каже Юнги, но знаеше с какво е свързано. И все пак той искаше да го чуе... Какво ли ставаше с него? Дали се влюбваше....или си въобразяваше.....

След дълги мисли един за друг те заспаха, очаквайки следващия ден. Денят, в който за първи път ще се видят след онази целувка. Денят, в който Джимин ще си изясни какво чувства... или ще е обикновен ден?

YoonminWhere stories live. Discover now