39.

124 7 1
                                    

Всички се бяха настанили кой къде намерил във всекидневната на Юнги. Ю Ян и Джимин на дивана, той на ниска табуретка, а майка му на не много удобен стол.

-Сега какво? - попита Шуга.

-Съжалявам деца, той каза, че трябва да се махнем от града, иначе щяло да има сериозни последствия! - каза госпожа Мин, почти разплаквайки се.

-Но... Защо? - попита Джимин.

-Той каза, че ако си тръгнем от Сеул завинаги ще ни остави намира. За това ни пусна! Държеше ни две години в затвор! - каза Ю Ян, който потрепери, заради което Джимин го прегърна.

-Не знаем точната причина защо ни държа там толкова време, но има нещо свързано с бащата ти, Юнги. - рече госпожа Мин.

-Т-той жив ли е? - попита плахо Шуга.

-Не знаем... - заплака Ю Ян.

-Ами полицията? Не може ли да помогне? - попита Чим.

-Не, ще стане много лошо за всички ни. В твърде голяма опасност сме. Трябва да се махнем от града! - каза госпожа Мин.

-Ами щом той е казал, че ще ви остави намира, ако се махнем от тук, нека да го направим. Ще заминем за вашия роден град Тегу. Ще забравим за тук и ще започнем на чисто! - рече Джимин.

-Напълно съглалсен съм! - отвърна  Шуга.

- Джимин, ти също си в опасност! Но не можеш да дойдеш с нас! - рече госпожа Мин.

-Защо? - попитаха и двете момчета.

-Той не иска да идваш с нас. Каза само ние тримата и абсолютното никой друг! Иначе ще ни намери и ще пострадаме много повече от преди.

Джимин и Шуга се  погледнаха с насълзени очи. Какво щяха да правят сега? Как ще се измъкнат в това? И кой е причината за всичко?

-Кой е той, госпожо Мин? - попита Чим.

-Съжалявам, съжалявам, че не мога да ти кажа! Съжалявам за всичко това деца! Но аз съм безсилна... - заплака госпжа Мин. - Трябва до една седмица да се махнем, но колкото по-скоро, толкова по-добре за всички. Препоръчвам още утре да тръгнем.

Джимин се разплака силно. Не можеше да мисли, сякаш някой крадеше мислите му и ги скриваше зад тъмни ъгли на хиляди улици в нощта. Той не можеше да си представи живота без Юнги. Неговото единствено и най-голямо щастие. Толкова преживяха... А сега? Ще трябва да се разделят, заради някакъв човек, който бе решил да се забавлява с всички тях. Джимин се задушаваше сякаш не му достигаше въздух и просто излезе и побегна към близкия парк.

YoonminWhere stories live. Discover now