13. Rész

904 63 2
                                    

Reggel a telefon csörgésére ébredtem aminek képzelhetitek mennyire örülhettem , hogy meg kb kómásan ki kelljen másznom az ágyamból a telefonomért .
- Kiaz ? - kérdeztem miközben egy nagyot ásítottam .
- Tudtommal ki szokta írni a telód , hogyha én kereslek - szólt bele Juliette . 
- Nem figyeltem . Na mindegy , szóval miért is hívsz engem kora reggel ? - tértem a lényegre .
- Fél 10 van az normalis időpont . Szóval ... Összefutottam a fuvolás sráccal tegnap - kezdte el . - Elkezdtünk beszélgetni és azt mon dta sajnálja , hogy nem hívott fel egyszer se . Állítólag amikor randiztunk még egy másik lány  iránt még táplált érzéseket ezért nem keresett . De mostmár túllépett és azt mondta szeretné ha lenne egy 2 esélye nálam . Én pedig megsajnáltam őt és elhívtam Shawn bulijába . - fejezte be .Kellett egy pár perc mire felfogtam a szitut .
- Na , mit gondolsz ? - kérdezte mostmár türelmetlenül . 
- Biztos , hogy jó ötlet volt elhívnod őt ma ?
- Hát..legalább nem leszek egyedül .
- Dehát én is ott leszek ! - hitetlenkedtem .
- Szerintem inkább Luke társaságát fogod keresni....
- Ezzel mire akarsz célozni ? - kérdeztem gyanúsan .
- Semmire - természetesen ezt hazudta . - Amúgy , hogy telt a vacsora tegnap ?
-  Nővéremet eljegyezték . Amúgy semmi különös . Na mentem rendbe tenni magam . A buliban találkozunk . Szia ! - köszöntem el .

Lukekal megbeszéltük , hogy együtt megyünk Shawnékhoz , ha már kb egy helyen lakunk . Út közben épp valami meccsről beszélt nekem ami mondjuk nem nagyon érdekelt , mivel csak egy dolog foglalkoztatott .
- Figyelsz te rám ? - kérdezte mosolyogva .
- Igazából azon gondolkodtam kiről beszéltél tegnap a  vacsorán ....
- Mire gondolsz pontosan ? - kérdezte meglepődve .
- Azt válaszoltad van most valaki aki tetszik neked - emlékeztettem türelmetlenül . - Szóval ki is az ?
- Miért érdekel ennyire ? - kérdezett vissza pimasz mosollyal a száján .
- Miért nem mondod meg ?  Olyan titkos vagy mi ? - lepődtem meg .
- Nem titkos ... de zavar , hogy nem tudod ? - kérdezte még mindig mosolyogva , kiélvezve a helyzetet .  - Vagy inkább az zavar , hogy tetszik valaki ? - tette fel a kérdést amitől dühbe gurultam .
- Dehogy zavar ! Mégis , hogy feltételezhetted ezt rólam ? Tudod mit ? Igazából már nem is érdekel ... - akadtam ki .
- Te mondtad - hagyta rám vidáman . Ezután néma csendben folytattuk az utat , mivel eldöntöttem , hogy nem fogok hozzá szólni egy ideig . Tudom gyerekes viselkedés de jobbat nem tudtam .

Amint megérkeztünk a buliba egyből szétváltunk és én inkább megkerestem a többieket . A házban nagyon sokan voltunk , egyesek már részegek voltak . Miközben Laurát kerestem összetalálkoztam Stephanieval aki egy feszülős , alig takaró mini ruhában jelent meg , ezzel felhívva magára a figyelmet . Szemével valószínüleg Lukeot kereste . Kevint is észrevettem aki egy pohár itallal a kezében nézte Ericéket akik épp billiárdoztak . Laura épp a wishkeyket töltötte ki mikor észre vett .
- Szia Skyler ! Nagyon jól nézel ki - dícsért meg miután végig nézett rajtam . Egy türkizkék egyberészes ruhát vettem fel és begöndörítettem barna hajamat .
- Köszi , de te még jobban - dícsértem meg most én őt . Laurán is egy egyberészes mini riha volt , de az övé fodros és rózsaszínben pompázott amihez egy magassarkút vett fel , természetes sötét szőke haját pedig feltűzte . - Shawn hol van ?  Juliették megérkeztek már ? - kérdeztem tőle .
 - A másik szobában veszekedett egy taggal amiért valaki behányt a kádba . Juliette és a fuvolás fiuka pedig még nem érkeztek meg . Luke ? Együtt jöttetek nem ?
- Aha de most épp bevágtam a hisztit de ez hosszú sztori ... Nem jössz táncolni ? - ajánlottam fel .
- Persze - válaszolt majd magával ragadott és a nappali közepéhez húzott . Fél óra múlva betoppant a házba  Juliette is aki a fuvolás srác kezét fogta . Intett nekünk majd odajött hozzánk .
- Sziasztok ! Na eddig milyen a buli ? - kérdezte majd mi egy gyors ,, aha , igen , jó  " után vártuk , hogy meséljen . - Miközbe jöttünk ide mégtöbbet beszéltünk és egyre jobban tetszik nekem ő ! - mesélte lelkesen .
- Nagyon örüllök neki de esetleg mostmár megosztanád velünk mi is a neve amúgy ? Csak mert ha idehívbád őt nem szeretném neki azt mondani , hogy szia fuvolás srác...- mondtam neki .
- Dennis a neve - válaszolta egyszerűen , majd idehívta őt . Gyors bemutatott minket egymásnak és már menni akartak volna , hogy együtt táncoljanak de éppen Shawn jött oda hozzánk .
- Szia Juliette ! Nahát  ki ez a srác akit megfenyegetve megkértél , hogy kísérjen el ide ? - kérdezte gonoszul .
- Nem fenyegettem meg senkit , képzeld magától jött ! - kelt ki magából Juliette majd határozottan elmentek Dennissel és elvegyültek a tömegben . Mivel  egyedül maradtam gondoltam inkább nézem ahogy a fiúk biliárdoznak .
Körülbelül egy fél óra múlva hirtelen elhalkult a zene és Shawn szólalt meg .
- Aki szeretne részt venni egy felelsz vagy merszben az  jöjjön a padlásra ! - kiáltotta el .
Láttam , hogy elindul Luke akit eléggé kerültem de gondoltam esetleg a játékban megtudnám szivatni . Így én is csatlakoztam ahogy Juliette és Dennis is . Összesen 20-an lehettünk fent a kis padláson akik közül mondjuk volt olyan akit nem is ismertem meg , de volt akit sajnos igen mint például Eric vagy Kevin .
- Gondolom mindenki ismeri a játékot , ugye ? - kérdezte majd mivel senki nem mondta , hogy ,,nem " folytatta . - Remek , akkor hozok egy üveget .
- Várj Shawn , és mi lesz azzal aki nem teljesíti a kérést ? - kérdezte nyávogós hangon Stephanie .
- Lehúz egy felest . Na kezdjük - jelentette ki Shawn , majd megpörgette az üveget . Ami Juliettnél állt meg .  Shawn ördögien vigyorgott rá majd feltette a kérdést , hogy felel e vagy mer . Juliette azzonnal rávágta , hogy mer nem félve Shawntól .  A fiú sokat gondolkodott mit mondjon neki de végül egy viszonylag egyszerűbbet választott .
- Szagold meg a talpam .
- Azt hittem ennél nehezebbet adz . Bár mondjuk....mikoris fürödtél utoljára ? - kérdezte Juliette gyanakvóan . Shawn  ,, inkább nem akarod tudni " kijelentése után Juliette teljesítette a feladatot amit mi hangos füttyögéssel díjaztunk .
- Azt hiszem hányingerem lett  ...
A játék ment tovább , ezután Eric következett akinek egy szál alsóban ( bár Stephanie szerette volna ha azt is leveszi ) kellett végig rohannia a házban . Következőre az üveg Lukenál állt meg . Egy kicsit azt hiszem tartottam is ettől , hogy Eric mond neki ,  nem hiába .
- Luke felelsz vagy mersz ?
- Természetesen merek - röhögött .
- Nos ... akkor csókold meg Skylert - ördögi vigyorral jelentette ki én pedig hitetlenkedve néztem rá . A többiek már elkezdték kántálni , hogy ,, csókot , csókot ! " miközbe Luke közeledett felém én pedig még mindig nem fogtam fel mi fog történni .
- Béke ? - kérdezdte utalva a kis összetűzésünkre .
- Ha meg mered csinálni arcon csaplak - fogtam fel végre a helyzetet .
- Akkor gyorsan csinálom - felelte , majd egy hirtelen gyorsasággal megcsókolt .

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Where stories live. Discover now