38. Rész

718 45 4
                                    

- Ő izé miért is néztél bele a telefonomba ? - kért számon Sarah . Jó igen nem szép dolog tudom ..
- Válaszolnál a kérdésemre ?
- Ő vele voltam az este . Na most , hogy ezt megtudtad megtennéd , hogy nem nezegetsz bele a telefonomba ? - nézett rám komoran .
- Jó bocsi . De azert még egy dolgot mondj el . Mégis miez a becenév ? - röhögtem fel .
- Hosszú történet ...

Új hét új izgalmakkal . Vagyhát mi számít izgalomnak ugyanis a héten nem rugták ki semelyik diákot vagy éppen tanárt . Viszont ha a drámákat nézzük ...
Kezdjük előszöris a kémiaórával . Ugyancsak párban kellett egy kísérletet végrehajtani aki mint mindig most is Jeremy volt .
Épp vidám hangulatban voltam szóval gondoltam miközben végrehajtuk a feladot beszélgethetnénk ( persze csak halkan...)
- Mit szólt apukád az ebédlős jelenethez ? - utaltam arra mikor végignezhette , hogy csókolózik a fia kábé az egész iskola előtt .
- Jelenleg a család szégyene vagyok - morogta az orra alatt . - Pedig csak boldog akarok akarok lenni - szomorodott el .
- Sajnálom őszintén . De Kevin még melletted áll ugye ? - kérdeztem rá mivel mostanában nem nagyon láttam őket eggyütt a csókos jelenet óta .
- Az apám eltiltotta előlem - röhögött fel idegesen amit a tanárúr is meghallott természetesen nem egy szép arckifejezéssel nézett ezután ránk . - De persze titokban beszélgetünk meg ilyesmi . Például a legjobb hely a szertár - lelkesedett . - A gondnok soha szinte soha nem jár oda szóval ha esetleg Lukekal rátok jönne a vágy ajánlom nektek azt a helyet - kacsintott rám az arcom pedig olyan vörös lett mint egy paradicsom .
- Hát köszi az ajánlást - kínosan csavargattam a hajamat zavaromban .
- De előtte szólj csakhogy tudjam mikor ne menjünk oda ...
- Befejeznék a beszélgetést ? - szólt ránk mostmár dühösen a ,,kedvenc" tanárom ... Bár most tényleg örültem ennek mivel nem lettem volna kíváncsi a további részletekre ...

Jeremy szertár ajánlása azért mégiscsak beférkőzött az agyamba mivel őszintén szólva talán kevés időt töltünk eggyütt Lukekal ami mondjuk legtöbbször azért van mert Sarahval vagyok .
Így hát amint kicsöngettek kirohantam a folyosóra és Luke után kutattam akit nem sokkal később megtaláltam Shawn társaságában .
- Elrabolhátnám egy kis időre ? - kérdeztem Shawntól bár ez csak olyan formalitasból tettem mert amúgy egyből karon ragadtam Lukeot és már nem is láttam a közelünkben a srácot .
- Hova viszel ? - kérdezte kiváncsian de mire kimondta már be is húztam a szertárba ahol egyből letámadtam . Szenvedélyesen kezdtem el csókolni amit először fel se fogott de pár másodperc múlva kapcsolt és már ő irányította a csókunkat . Pár perc múlva levegő hiány miatt elváltunk egymástól és már csak csillogó szemekkel , zihálva néztünk a másikra .
- Ez mégis mi volt ? - kerdezte óriási mosollyal az arcán .
- Hiányoztál - mondtam ki őszintén mivel jobban belegondolva tényleg kevés időt töltünk kettesben . - Mostanában elhanyagoltalak amit nagyon sajnálok .
- Megértettem mivel tudom , hogy Sarah nagyon fontos neked és most vigyázni akarsz rá - Mindig is ilyen cuki volt Luke Hemmings vagy csak vak voltam ?
- Köszönöm , hogy megérted de mostmár sokkal több időt szeretnék veled tölteni - Az egyik kezéért nyúltam majd összekulcsoltam az ujjainkat miközben csakis a szemébe néztem .
- Tudod ..igazából még nem is volt igazi randink - gondolkodott el .
- Akkor ezt be kéne pótolni . Hova szeretnél menni ? - kérdeztem meg tőle .
- Ezt én szerettem volna megkérdezni tőled de ha így alakult akkor előre leszögezem semmilyen romantikus filmet nem vagyok hajlandó megnézni - Najó erre a válaszra számítottam egy kicsit .
- Mintha én olyan sok romantikus filmet néznék ...Nemtudom rémlik e de veled szoktam horrort nézni - emlékeztettem mire csak felnevetett .
- Szombaton ráérsz ? - kérdezte mire egyből bólintottam . - Akkor addigra kitalálom hova menjünk .
- Kitaláljuk - javítottam ki .
- Neem mostmár akkor legyen ez az egész meglepetés - változtatta meg és igazából végülis legalább így izgalmasabb lesz ez az egész . Újra a szájához hajoltam egy csókra de az egész romantikus jelenetünket ,,természetesen" el kellett rontani azzal , hogy benyitnak .
- Ó ...hát ti ?- kérdezte megdöbbenve Kevin majd egy masodoerc múlva Jeremy is megjelent . Á nem volt kínos jelenet dehogy ...
- Izé mondtam , hogy szóljál ha használatba szeretnéd venni a szertárat - emlékeztetett Jeremy .
- Ó bocsi ...izé..akkor majd máskor szólok? - kérdeztem furcsán inkább magamtól . A következő pillanatban megszólalt a csengő ami félbeszakította ezt a kínos pillanatot aminek mind nagyon tudtunk örülni .

- Szóval Luke valami meglepetés helyre fog téged vinni ? Ez olyan romantikus , hogy mindjárt behányok ! - Na igen Juliette nincs jó kedvében . Elmeséltem neki pár órával később a Lukekal való beszélgetésünket de úgy látszik nincs jó kedvében .
- Najó meséld el mi történt . Látom , hogy egész nap rohadt ideges és feszült vagy . Laura vagy Shawn miatt ? - kezdtem el találgatni .
- Hm igazából most nem ők a fő emberek akik miatt ma ilyen aranyos vagyok hanem Sarah . Amióta megtudta , hogy izé ...van köztem és Shawn között valami eléggé elítél engem . Persze , valamennyire megértem miért de neki ehhez az egészhez nincs köze , hogy így kioktasson - vallotta be .
- És ezt Sarahnak is megmondtad ?
- Aha . Megsértődött - sóhajtott .
- De ez nem tart úgy se sokáig ez a sértődés nála - próbaltam a dolgokat pozitívan látni . - Egyébként változott valami a múltkori buli óta ?
- Igazából eldöntöttem fejben azt , hogy elfelejtem végleg Shawnt - mondta ki határozottan . Őszintén ? Nemhiszem , hogy sikerülni fog neki .
- Mégis miért ? - kérdeztem értetlenül .
- Mivel egy seggfej , a barátnőm exe , éretlen , beképzelt és tuti , hogy csak játszadozik velem - sorolta .
- Szerintem pedig akkor is adj neki mégegy esélyt . Megígérted neki a színdarab napján még , hogy elmész vele kettesbe valahova - emlékeztettem .
- Azt mondtam átgondolom - javított ki egyből .
- De miért nem akarsz vele elmenni valahova ?
- Azok miatt amiket felsoroltam .
- De..de én érzem , hogy még nem kéne feladni ezt a kapcsolatot habár még csak el se kezdődött - gondoltam át .
- Szerintem pedig véget kell érjen - válaszolta még mindig határozottan .
- Akkor zárd le - adtam fel szomorúan . Viszont ezen a mondatomon Juliette elgobdolkodott és csillogó szemekkel nézett rám ezután .
- Tudod ez mégsem olyan rossz ötlet ...elhitetem vele , hogy elmegyek randira vele és majd ott szépen kidobom végleg őt - jutott eszébe ez a ,,remek " ötlet . Alapjáraton azt mondanám ez egy gonosz húzás lenne de mivel még hiszek bennük talán ..talán a ,,randi" végére mégis meggondolja magát és nem dobja ki .
- Nem rossz ötlet - adtam meg azt a választ amit szeretett volna hallani .

- Na , mostmár elárulod hova megyünk ? - kérdeztem Luketól mielőtt még elindultunk volna az első igazi randinkra . Egész héten nyaggadtam , hogy árulja el mert én sajnos túl kíváncsi tipús vagyok és nem bírom a titkokat ...
- Még mindig nem . Sőt igazából úgy terveztem , hogy amíg oda nem érünkbe lenne kötve a szemed - húzott el egy kendőt .
- Biztos , hogy nem - utasítottam el az ötletet egyből . - Megbámulnának az emberek és félek , hogy orra esek .
- Nem fogsz - legyintett lazán . Aha persze ... - És amúgyis kocsival megyünk szóval nem fognak megbámulni .
Végül beleegyeztem , hogy bekösse a szemem de csak mert bíztam benne .
Beültünk a kocsiba és nem mondom , hogy nem volt abszurd a helyzet de élveztem .
Fél óra múlva meg is érkeztünk majd le vette rólam a kendőt és végre valahára elém tárult a hely ahová jöttünk .
- Ez most nem mondod komolyan ? - döbbentem meg . Hát nem is tudom de mivel mostanában Luke a romantikus oldalát mutatta meg arra számítottam , hogy mondjuk lemegyünk a partra sétálni naplementét nézünk vagy ilyesmi erre ...
- Azt mondtad szeretsz billiárdozni mivel ebbe mindig levered Bryant ezért gondoltam erre a programra - lelkesedett de miután látta milyen fejet vágtam egyből megkérdezte :
- Nem örülsz ? - szomorodott el .
- Jajj dehogynem csak ...azt hittem kicsit romantikusabb helyre viszel - kezdtem magyarázkodni .
- Dehát te utálod a romantikát - értetlenkedett . Na szép . - Vagyis a romantikus dolgokat - szépített miután látta a durcis arcomat .
- Igazad van az amúgy is túl nyálas lett volna és elcsépelt míg ezt a programot azért talaltad ki mert tudod , hogy szeretem  - gondoltam át a helyzetet majd adtam egy puszit a szája szélére . -  Na megyünk játszani ? - mosolyogtam rá .
- Naná - viszonozta majd beléptünk a helyiségbe . Viszont mint mindig most is közbe kellett szólnia az életnek ...Merthát miért is szólt volna ez a nap csak Lukeról és rólam ?  Ugyanis a biliárd asztalnál egy nagyon ismerős személyt vettem észre egyből és fogalmam sincs mit kereshetett itt de Lukenak is megakadt a szeme de nem azon a személyen akit én néztem .
- Az ott nem Sarah ? - kérdeztem tőle de pont abban a pillanatban tette fel ugyanazt a kérdést nekem csak egy másik személlyel .
- Az ott nem az apám ?

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Where stories live. Discover now