36 . Rész

713 42 6
                                    

- Skyler én ma szexelni fogok az egyszer biztos - jelentette ki határozottan Sarah nekem .
- Ennek nagyon örülök de ezt mégis miért osztottad meg velem ? Oké legjobb barátok vagyunk meg minden de lehetne , hogy nem avatnál be mindenbe ? - kérdeztem tőle fintorogva . Mindketten az ágyamon feküdtünk és zenét hallgattunk közösen . Rég volt olyan alkalom mikor egy teljesen átlagos programot csináltam a barátnőmmel .
Már egy hét telt el mióta a kedves igazgató bácsi észrevette a pici fiát egy sráccal és tudomast szerzett egy titkos kapcsolatról . És , hogy mi történt utána ? Daniel és Stephanie megúszták annyival , hogy kirúgták az iskolából őket . Ez még a jobbik eset mivel ugye Danielt le is tartóztathatták volna emiatt ...
- Az egyik kosaras srác ma bulit tart szóval elmehetnénk arra - gondolkodott hangosan .
- Minek ? - Na igen én nem vagyok az a buliba járós típus .
- Amióta visszakaptam a normális eletem még egyszer se szórakoztam igazán . Kell egy kis kikapcsolódás .
- És én ehhez azért kellek mert ....
- Mert nem akarok egyedül menni - válaszolta egyszerűen .
- De ha csak valakivel le akarsz feküdni ahhoz én nem kellek - értetlenkedtem .
- Az csak a buli utáni programom . Előtte be kell rúgnom - válaszolta majd hozzátette . - Hívjuk a többieket is .
- Többiek alatt kiket értesz ?
- A kis pasidat Laurát , Juliettet . Meg akit még akarsz .
- Megkérdezem őket . Mást nem ígérek - sóhajtottam .
- Egyébként végre beavatnál megis mi ez a konfliktus Laura és Juliette között ? - váltott témát én pedig kínosan feszengni kezdtem . Erre ő pedig egy ,,na ki vele " nézéssel kérte , hogy meséljem el . Nem volt más választásom és belekezdtem . Döbbenten halgatta végig ezt az egészet és nem is örült a helyzetnek .
- Shawnt most még jobban utálom mint amennyire alapból . Megmondtam én , hogy csak a baj van vele - kezdte el a kioktatást .
- Nem azt mondom , hogy egy szent mert én is haragudtam rá ...de megváltozott amióta érez valamit Juliette iránt - próbáltam megváltoztatni a véleményét Shawnről . Sikertelül .
Felhívtam a többieket , lenne kedvük eljönni mire ők egyből bele is egyztek . Csak nekem nincs kedvem ilyen helyre menni ?
Hamar eseteledett és már azt vettem észre , hogy indulásra készem állunk Lukekal és Sarahval .
- A szüleim nem nagyon örültek annak , hogy bulizni megyek - sóhajtott nagyot Sarah .
- Meg is értem - válaszolta neki Luke .
- Most miért ?
- Eltűnik a lányuk 6 hónapra még szép , hogy nem nagyon akarnak elengedni bárhová - mondta ki egyszerűen Luke .
- Eddig se törődtek velem akkor most se kéne - durcizott be . Az út mire odaértünk csöndben telt de még mielőtt a házhoz értünk volna Sarah megállt egy kisboltnál .
- Gyors beszeretnék menni ide bekísérnétek ? - kérte meg minket Sarah mire csak bólintottam .
- Megvárlak titeket - válaszolta Luke így ketten mentünk be a kisboltba . Megfogtunk egy kosarat és már indultam volna a piás részleghez mert arra gyanakodtam ott akarna bevásárolni , mikor megállított .
- Nem nem azt akarok venni . Bár ..- gondolkodott el majd végül mégis beletett egy üveg vodkát .
- Akkor miért jöttünk be ide ? - kérdeztem kíváncsian mire Sarah csak elmosolyodott halványan .
- Óvszerért - jelentette ki kicsit viccesen . - Fő a biztonság .
- Aha értem - reagáltam le majd végignéztem ahogy barátnőm be is dobja az említett terméket a kosárba . Számomra kicsit abszurd volt ez az egész esemény , de a legjobb része csak most jött mikoris a pénztáros , 20 év körüli srác csábos tekintettel nézett végig Sarahn miután kifizette a termékeket .
- Jó szórakozást - húzta szélesre a mosolyát és csak reménykedni tudok , hogy csak nekem kicsit perverzek a gondolataim és a pénztáros csak kedves akart lenni .
- Na mehetünk végre ? - kérdezte Luke miután meglátott minket .

Amint beértünk a helyszínre egyből szembetűnt egy személy meghozzá a bátyám .
- Hát te ? - kérdeztem meglepetten tőle .
- Hétvége van és a legtöbb haverom eljött szóval én is . Na de te ? - nézett rám meglepődve .
- Sarah akart itt lenni és addig győzködött míg bele nem mentem . Amúgy láttad Juliettet vagy Laurát ? - kérdeztem miközben szemmel már a barátnőim után kutattam .
- Ne is mondd . Későn jöttetek lemaradtatok a balhéról - ,,szomorodott" el .
- Mi miért ?
- Nemár pedig imádom a drámákat - szólt közbe Sarah aki már a szájához is emelte a vodkás üveget és le is húzta .
- Pontosan nem láttam mi történt de Laura kicsapta a hisztit Juliette és Shawn miatt . Végül mindketten sírásban törtek ki és kimentek friss levegőt szívni , hogy kitisztuljon a fejük . Azóta nem láttam őket - magyarázta el az eseményeket .
- Megkeresem őket . Figyelnél Lukera és Sarahra ? - kértem meg rá a bátyámat de egy pillanat alatt eltűnt . Inkább Luke felé néztem aki egy bólintással jelezte , hogy figyel Sarahra .
Elindultam a ház hátsó részéhez ahol meg is találtam Laurát . Sírva.
- Na gyere ide - öleltem magamhoz .
- Szerinted jobban összeillenek ? - szegezte hozzám a kérdést .
- Nincsenek eggyütt ..- próbáltam kitérni a válaszadástól .
- Nem ezt kérdeztem . Hanem szerinted jobbak eggyütt mint én és Shawn ? -
- Figyelj . A két kapcsolat teljesen más . Ők állandóan veszekednek de te Shawnnal sose - próbáltam korrekt választ adni . - Nem megyünk be ?
- Hát ...lehet inkább hazamegyek - gondolkodott el mire én megráztam a fejem .
- Ne legyél szomorú . És ha nekem is itt kell lennem akkor jó lenne ha más is szenvedne - jelentettem ki mosolyogva . - Na gyere - fogtam meg a kezét .
Amint beléptünk a házba egyből a bátyám nyitott ajtót és csak néztünk egymásra .
- Történt egy kis incidens ...Szóval haza kell menni - szomorodott el majd kikerült minket és kilépett az ajtón őt pedig követték a többiek .
- Mi történt ? - kérdeztem Juliettetől .
- Összehánytam a házigazda szülei kárpitját - jelentette ki szégyenkezve . Hogy mi ?? - A srác mondta , hogy ki fogják nyírni emiatt a szülei így mérgében mindenkit hazaküldött - bigyesztette le a száját .
- Marha jó - nézett rá mérgesen Laura .
- Vége a bulinak ?? De én szórakozni jöttem - kiabált a sráccal Sarah részegen . - Márpedig én ma akkoris jól fogom érezni magam ! Na hova menjünk akkor ? Tudjátok mit ? Menjünk hozzám ! - üvöltötte el magát .  Valószínű arra számított mindenki lelkesedni fog az ötletéért viszont ez nem történt meg ... A kínos jelenetet Bryan szakította félbe .
- Én benne vagyok !
- Szuper ! Akkor Skyler is -  jelentette ki Sarah egyértelműen mire kikerekedtek a szemeim . Jó tudni , hogy ez így működik . - És ha Skyler jön akkor a cuki pasija és Laura és Juliette is . Na lehet nem leszünk sokan , lehet kínos lesz , de nekem még igy is jó kedvem lesz - lelkesedett .
- Csatlakozom én is - szólalt meg Shawn .
- Végülis minél kínosabb annál jobb - egyezett bele vegülis Sarah .
- És a szüleid ? - emlékeztettem rá , hogy bizony egyik szülő se örülne ha a lányuk részegen beállítana egy csapattal akik szintén részegek .
- Üzleti út . Vagyis miénk a lakás - magyarázta meg majd elindultunk a házuk felé . Vajon miért félek előre attól ami ott fog történni ?

Amint beléptem a házukba előjöttek a legutóbbi emlékeim amikor itt jártam csak akkor nem Sarahval beszélgettem hanem a nagymamájával . Milyen rég is történt már az ...
Leültünk mind és vártuk mi fog történni . Sarah behozott egy tál nasit és egy kis(vagyis sok ) italt amit szerintem igazából a felét magának hozta .
- Mit szólnátok ha játszanánk valamit ? - vetette fel Luke az ötletet .
- Ugye nem valami béna társasra gondolsz ? - kérdezte fintorogva Shawn .
- Hát valami olyasmire gondolok ahol jobban megismerhetjük a másikat . Én peldául nem tudok olyan sokat Sarahról - vázolta fel Luke .
- Mit szólnátok egy ivós én még sohában ? - vetette fel az ötletet Sarah mire mind belementünk . Baj úgyse történhet belőle , hogy egy két dolgot megtudunk a másikról ...Vagy talán mégis ?
- Kezdjünk egy kínos kérdéssel . Papírt most ne hozzunk hanem csak tegyük fel a kezünket ha már csináltuk  - kezdett bele Laura majd gúnyosan mosolygott a mellette ülő Juliettere . - Én még sosem csókolóztam a barátnőm exével .
Jaj de jó , hogy Laurának ezt az állítást fel kellett tennie ... Ó várjunk csak...basszus nekem is fel kell tennem a kezem .
- Tudod nálunk azért az fura lenne ha csináltuk volna ...- szólt közbe Bryan .
Ja hát igen a fiúk senkise tette fel a kezét annál inkább mi lányok . Én ,  Juliette ...és Sarah . Várjunk mi ?
- Kivel ? - kérdeztük teljesen egyszerre a másiktól Sarahval .
Tudtam , hogy lesz itt valami...

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Where stories live. Discover now