30 . Rész

835 49 6
                                    

- Sarah ? Sarah hallasz ? - kezdtem el kiabálni de semmit sem hallottam már a vonal végén . A hívás megszakadt .

- Wiliam igazán felvehetnéd ! - beszéltem igazából magamban . Nem vette fel ami szokatlan volt tőle . Pedig most kéne igazán a segítsége .

Egy szemhunyásnyit sem tudtam aludni éjszaka . Mégis kinek mondhatom el , hogy Sarah felhívott ? Juliettet most nem szeretném ezzel zaklatni a fellépés előtt ahogy a többieket sem . Ezt a napot ma ki kell bírnom és el kell felejtenem , hogy megtörtént a hívás . Ma csakis az előadásra kell koncentrálnom .

A suliban rendes óratartás nem nagyon volt , mindenki csak az előadásról beszélt , és az utolsó elintézni valókat végezte el , hogy délután 6 órára minden tökéletes legyen . A diákok mind izgatottan várták aminek legfőbb oka Shawn és Juliette volt . Több hónapnyi feszültség egymás iránt , veszekedések és most mindenki előtt kell csókolózniuk . Egyertelmű , hogy mindenki kíváncsi rá .

Akármennyire is próbáltam elterelni a gondolataimat Sarahról , mégis állandóan ellenőrizgettem hátha újra hív vagy legalább Wiliam üzen . A sok stressz úgy mutatkozott meg rajtam , hogy csak potyogni kezdtek a könnyeim . Elmentem a mosdóba kicsit rendbe tenni magam de az egyedüllét miatt megjobban rámjött a sírás . A barátnőmnek segítségre van szüksége és én nem tudok semmit se tenni . Gondolataimat az ajtócsapás zökkentette ki . Stella lépett be a mosdóba .
- Skyler jól vagy ? - kérdezte aggódóan . Azok után amit tett a bátyám ellen azt hiszi öribarik vagyunk ? Azt lesheti .
- Ne tegyél úgy mintha érdekelne - válaszoltam gorombán . Stella pár másodpercig csak állt és nézett engem azon gondolkodva , hogy reagáljon .
- Oké értem én . Haragszol rám megjegyzem jogosan . De tudod Bryannel problémáink voltak . Nem illetünk össze . Mert én még mindig szerettem Shawnt - vallotta be .
- Dehát azóta eltelt egy év is ! - hitetlenkedtem .
- Elmondok neked valamit . Ha egyszer belezúgsz Shawnba , nem fogod tudni kiverni őt a fejedből egykönnyen . Talán soha - szomorodott el .
- Nem foglak megsajnálni - néztem rá karba tett kézzel .
-Nem akartam szándékosan bántani a bátyádat . De amikor Shawn újra elkezdett irogatni nekem eszembe jutottak a régi emlékek és az volt bennem ,, hátha most összejönnénk véglegesen " . Dehát tévednem kellett ... Csak azért kellettem neki hogy egy másik lányt eltudjon felejteni . Semmi mást nem jelentettem neki .
- És ezek után is , hogy kihasznált még szereted ? - döbbentem meg . Egy kis részemnek jól esett , hogy nemcsak nekem van szerencsétlen szerelmi életem .
- Inkább úgy mondanám : lennék Juliette helyébe - válaszolta komolyan .

- Skyler beszélnünk kell - állított meg Rebecca mielőtt még hazaindultam volna .
- Igen ? Mondd .
- Elmondtam Lukenak . Hogy Eric drogozott be - válaszolta idegesen .
- Büszke vagyok rád ! Mikor mondtad el neki ? Mégis mit szólt ? - kezdtem faggatni .
- Tegnap vallottam be , nem kicsit kiakadt - szomorodott el .
- Ez természetes .
- És ....és sajnálom Skyler . Most nagyon haragudni fogsz rám azt hiszem - nézett rám félve . Ahogy ezt kimondta egyből sejtettem mivel lehet kapcsolatos .
- Miért árultad el neki ? - idegesettem be .
- Azt hitte én voltam az akire rátámadt Eric a suliban . Hiába mondtam , hogy nem , nem hitt nekem . Muszáj volt elmondanom , hogy igazából téged bántott . Sajnálom - sírta el magát Rebecca .
- Mi volt a reakciója ? - kérdeztem halk szinte sìrós hangon . Miért most kellett erről tudomást szereznie Lukenak .
- Hogy nagyon durván meg kell vernie a kis férget . És szörnyen érzi magát , hogy nem vett észre semmit . Magát okolja ...
- Mégis miért ? - tényleg nem értettem .
- Szerinte az ő felelőssége vigyáznia ... Mindkettőnkre . - Miért érzem ettől olyan jól magam amiért Luke így gondolja ?

Mivel a színdarab szereplője vagyok így egy órával ezelőtt ott kellett lennem a helyszínen ami a város művelődési háza volt . Felvedtem a jelmezem amit Laura készített és magamban elmondtam a szövegemet .
A gondolataimat a mellettem idegesen járkáló Juliette zökentette ki .
- Eddig soha nem voltál ideges fellépés előtt - jegyeztem meg .
- Mert akkor nemis kellett azon idegeskednem , hogy seggfej Shawnt több 100 ember előtt le kell smárolnom ...és csak ez izgat mindenkit - röhögött fel idegességében .
- Ez nem igaz . Én a saját jeleneteimtől vagyok izgatott ! - próbáltam jobb kedvre deríteni .
- Szuper így mindjárt más .. - ironizált . Shawn közeledett errefelé így Juliette máris a másik irányba ment el .
- Akkor ahogy megbeszéltük ? - suttogott Shawn mire bólintottam eggyet .
A következő pillanatban Lukeot pillantottam meg már jelmezestül és egyből odarohantam hozzá . Annyi minden miatt voltam ideges , hogy akkor legalább had rendezzem le ezt . Plusz Stephanie sincs a közelben és Miss Benson is a hangosítással van elfoglalva .
- Luke beszélhetnénk ?
- Most ? - kérdezett vissza hitetlenül .
- Van dolgod ? Mert úgy látom nincs , szóval hol itt a probléma ? - válaszoltam nem a legkedvesebben .
- Jó , oké . Menjünk valami eldhgottabb helyre vagy itt is jó beszélgetni ? - kérdezte bár inkább arra lehetett kivancsi mennyire fontos dologról akarok beszélni . Végül az előadóknak fentartott mosdó tűnt a legalkalmasabbnak .
- Szóval ..tudok arról , hogy Rebecca elmondta , hogy tudsz az Eric + én esetről - tértem a lényegre .
- Én akartam elmondani , hogy tudok róla . De csak az előadás után - bosszankodott Luke miközben idegesen beletúrt szőke hajába . Najo azt hiszem egy picit szexi mozdulat volt ez .
- Ne kezdj el sajnálni a történtek miatt - szóltam előre .
- Egy seggfej voltam veled és nagyon sajnálom - nézett a szemembe . - Kérlek bocsáss meg .
- Dehát már bocsánatot kértél ...és megis bocsátottam - értetlenkedtem .
- De mostmár mégjobban sajnálom. Sajnálom amiért nem tudtalak megmenteni tőle . Azt is sajnálom , hogy összevertem a meleg expasidat . De legfőképpen azt sajnálom , hogy nem voltam melletted amikor szügséged lett volna rám - szomorú mosollyal az arcán jelentette ezt ki miközben végig a szemembe nézett . - Mostantól mindent elmondunk a másiknak - jelentette ki ami miatt egyből bűntudatom lett . - A pszihopatát pedig megölöm amiért bántott téged - utalt Ericre . Azért remélem nem szó szerint érti .
- Igen . Tényleg el kell mondanunk mindent egymásnak - mondtam ki és már kezdtem is volna bevallani a dolgot de Luke megfogta a kezemet jelezve , hogy ő kezdi .
- Ezzel az előadás után akartam előállni de nem bírom ki . Mindent el kell mondanunk egymásnak , viszont én nem tettem . Nem mondtam ki neked , hogy szerelmes vagyok beléd csak azt vártam mikor veszed észre magadtól . Szóval tartozom neked egy szerelmi vallomással - itt egy pillanatra megállt , hogy összeszedje a gondolatait . És legalább én is észhez kaphatok mi történik itt . - Te vagy az a lány akinek elmondhatok bármit és szivesen meghallgat , ha valami baj van . Fel tudsz vidítani csak a jelenléteddel engem . Rosszul érzem magam ha te szomorú vagy . Főleg ha idióta srácok miatt bánkódsz . Már régóta gondolok rád nem csak barátként , de ez csak akkor tudatosult bennem igazán amikor megcsókoltalak Shawn buliján . Mivel te visszautasítottál engem úgy éreztem el kell távolodnom tőled . De ezzel csak azt értem el , hogy még jobban hiányoztál . Viszont amikor ki akartál velem békülni és azt mondat hiányzom neked kibaszottul örültem , hogy te se bírod azt , hogy nem beszélünk . Emiatt reménykedek . Reménykedek abban , hogy a szíved mélyén talán te is többet érzel irántam mint barátság . Lehet emiatt a vallomás után nem akarsz beszélni velem , de ki kell mondanom . Ki kell mondanom , hogy szeretlek . - fejezte be és az arcomat kezdte el tanulmányozni . Azt hiszem ennél szebb vallomást nem is kaphattam volna életemben . Luke Hemmings jól gondolja . Mert én is többet érzek iránta mint a barátság . Csillogó szemekkel várta mit reagálok erre és legszivesebb a nyakába ugorva csókoltam volna meg , de nem tehettem meg . Egy valamit nem bírtam kiverni a fejemből .
- Na és Stephanie ?
- Nem érdekel Stephanie . Csak azért voltam vele , hogy féltékeny legyél . De csakis te érdekelsz engem - magyarázta meg tetteit . A következő pillanatban pedig szorosan magához húzott és szenvedélyesen megcsókolt . Teljesen más volt ez mint ami Shawn buliján történt . Ez sokkal több érzelemmel történt és most én is akartam , hogy ez megtörténjen .
- Sajnálom - húzódott el tőlem egy pillanatra ami miatt egy picit elszomorodtam .
- Mégis mit ? - kérdeztem értetlenül mivel már elégszer bocsánatot kért tőlem . Plusz igazán folytattam volna azt amit elkezdtünk ...
- Hogy igaza volt a családunknak kettőnkről . Pedig tudom mennyire szeretted bizonygatni a mi kapcsolatunk ,,csak barátságát" - mondta szomorúan de igazából alig bírta visszafolytani a röhögését .
- Majd túl teszem magam ezen . Vagy nem avatjuk be őket - jutott eszembe ez a remek ötlet , de természetesen elfogom mondani Bryannek . Ő a legnagyobb ,,Luyler" shipper .

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Where stories live. Discover now