22. Rész

843 53 3
                                    

- Ne hidjétek azt , hogy most Shawnnal öribarik lettünk ! Szimplán már csak nem annyira nagy seggfej - magyarázta Juliette a suliban .
- Mindig mondtam , hogy Shawn egy nagyon cuki és aranyos srác és aranyból van a szíve - áradozott Laura a pasijáról aki pár másodperc múlva pont odajött .
- Véletlenül pont meghallottam azt a két szót a barátnőm szájából , hogy ,,cuki" és ,,aranyos " vagyis tuti rólam van szó - mosolygott Shawn .
- Azért ne hidd azt , hogy körülötted forog a világ . Lehet igazából Laura egy kisállatról beszélt - oktatta ki Juliette .
- Persze , az is lehetséges . De akkor pontosan miről vagy inkább kiről beszélgettetek ? - vigyorgott Shawn mivel ő is igazából tudta a választ . Juliette feszengve állva nézésével azt üzente ,, én aztán ki nem ejtem a számon a választ" amit Laura helyette nagy örömmel megtett egy ,, najo igazából tényleg rólad beszéltünk bébi " mondattal majd ezután hosszú pernyi csókolózás következett amire nem nagyon voltunk kíváncsiak így arráb vonultunk Juliettel .
- Szia Skyler !- üdvözölt vidáman Eric . - Esetleg nem lenne kedved ma elmenni valahová ? - kérdezte .
- Lenne , nagyon szívesen . Van is program ötleted ?
- Mozi ? Választhatsz te filmet - ajánlotta fel .
- Benne vagyok ! Akkor órák után ?
- Megbeszéltük- jelentette ki majd... adott egy puszit az arcomra . Kissé meglepett ez a lépése de mások is furán méregettek minket .
Tesi óra előtt természetesen Stephanie arról magyarázott , hogy ő ,, megmondta" , mi együtt vagyunk .... Őszintén , nekem miért kell állandóan megmagyarázni azt , melyik fiuval milyen kapcsolatom van ?

- Na és milyen filmet fogunk nézni ? - kérdeztem Erictől .
- Választhatsz . Vagy valami nagyon nyálas tinifilm amit végigbőghetsz és én megvígasztallak ...vaagy egy horror amitől félni fogsz és majd én ,, megvédelek " - vázolta fel vigyorogva a helyzetet .
- Úgy látszik nem ismersz eléggé . Imádom a horrorokat és nem félek tőlük . Max én foglak megvédeni téged - néztem rá kihívóan .
- Majd meglátjuk - fogadta el a kihívást és értelemszerűen a horrorra mentünk be . Igazából azt hittem ez a mozizás közelebb hoz minket de nem éreztem így . Egész film alatt csak párszor összenéztünk fél a másik és zabáltuk a popcornt . Ez nem feltétlenül rossz de ..azt hiszem hiányzott Luke . Mindig vele ( vagy Bryannel )szoktam horrort nézni miközben dobáljuk egymást kukoricával és az egyébként félelmetes részeket a filmnek elvicceli .
- Nem így képzeltem el a filmezést ....az egészet fapofál nézted végig !- hitetlenkedett Eric .
- Most azon kellett volna félnem , hogy a nőt belefolytották a forró olajba és leolvadt az arca ? - kérdeztem vissza en hitetlenkedve .
- Legalább megdöbbenhettél volna - szomorkodott . - Vagy akkor a következő alkalomkor ....- Aha vagyis szeretné megismételni . Igazából annyira nem vagyok oda a társaságáért , hogy olyan sokszor találkozzunk .
- Aha persze ..majd még megbeszélhetjük de most rohannom kell haza - próbáltam lerázni nem feltűnően .
- Hogyhogy ? - kérdezte meglepődve .
- Hát ..ö...jah - beszéltem összevissza és semmilyen indok nem jutott eszembe . - Nah megyek , szia ...
- Várj - kapott a kezem után megához húzodt és megcsókolt . Nem tudtam mit kéne éreznem mert ...egyszerűen nem éreztem semmit . Nem érzem azt , hogy én vonzódnék hozzá . Még annyit se mint mikor Luke csókolt meg abban a buliban .
- Bocsi de ezt muszáj volt - magyarázta meg tettét . Bólogattam majd elrohantam és próbáltam nem ezen agyalni .

Másnap Eric a suliban úgy viselkedett velem mintha a barátnője lennék . Kérdezhetitek miért engedtem neki . Talán azért mindenki azt feltételezi akkor már tűnjön nekik valósnak plusz nem akarom Ericet megbántani .
- Luke arra gondoltam nem lenne kedved átjönni hétvégén filmezni? Olyan rég csinaltunk ilyen programot - néztem rá csillogó szemmel .
- Egy horror filmre gondolsz ? - röhögte el magát . - Én benne vagyok de vojon a pasid megengedné ? - nézett hátra ahol Eric gyanakvóan méregetett minket .
- Szerintem van jogom eldönteni kivel akarok időt tölteni .... Akkor benne vagy ?
- Természetesen - csapott bele a tenyerembe .
Laura és Juliette ebbe az egész Eric ügybe próbáltak nem belemenni és visszafogniuk a kérdezősködést . Igazából ezt az egész dolgot csak egy embernek akartam ténylefesen elmondani , kiönteni a gondolataimat mégpedig Sarahnak ...
Órák után mentem volna egyből haza de egyszercsak megállított Rebekah , Luke huga .
- Beszélnünk kéne - nézett rám dühösen .
- Persze beszélhetünk ...de most ?
- Hogy te mekkora egy ribanc vagy ! Elmondom neked , hogy bejön Eric erre te mit csinálsz ? Összejössz vele ! - kiabálta . - Persze ,, számíthatsz rám mindig" és hasonló nyálas dumáid semmit sem értek . És még miattad a seggfej apámmal is találkoznom kellett akire amugy nem voltam kíváncsi - röhögött fel idegesen . - Felejts el engem ! Ja és örülnék ha nem lennél a bátyám közelébe sem - zárta le a beszélgetést majd elindult .
- Rebekah várj ! - futottam utána de elszaladt egy teljesen más irányba amerre ugye lakik . A szavai a szívembe hatoltak és igaza volt . Rémes ember lehettem az ő szemszögéből .
Szombaton végül átmentem Lukehoz , hogy filmezzünk .
- Mentem - köszönt el Rebecca akin látszott , hogy nem örül amiért náluk vagyok .
-Hová mész ? - kérdezte atyáskidóan Luke .
- Barátnőimmel leszek . Anya megengedte - indokolta meg majd ki is lépett a házból .
- Történt valami köztetek ? - kérdezte óvatosan .
- Mindenki azt hiszi járok Ericcel még talán ő is , de nemtudom... nem érzem azt , hogy mi összeillenénk . De ha lekoptatom megint megfog utálni azt meg nem akarom ! - jöttek ki belőlem a szavak ami nagyon jól esett .
- Hát igazából arra akartam kilyukadni Rebekah és közted mi történt mivel elég dühösen nézett rád - röhögte el magát kínosan .
- Ohh ...bocs ..csak ezen a héten kábé mindenki ezt a kérdést tette fel nekem - zavarodtam el . - De jól láttad kicsit haragszik rám Rebekah de megoldjuk mi - zártam le gyorsan .
- Visszatérve ,ha ezt már így elmondtad szerintem nem kéne hiteketned a srácot azzal , hogy ti tényleg együtt legyetek . Ha pedig tényleg olyan rendes ahogy te mondod akkor megérti - oldotta meg a próblémámat Luke .
- Szerinted ez az egész ilyen egyszerű lenne ?
- Persze . Nah akkor nézhetjük a filmet ? - zökkentett ki a lelkizésből .
- Naná - válaszoltam majd elkezdődött a szokásos filmnézési módszerünk .

....

- Luke fejezd be ! Megfulladok a röhögéstől - kértem már vagy harmadszorra az AZ film után . Visszagondolva nem rémlik , hogy tényleg ilyen vicces volt e vagy közrejátszott a némi kis alkoholfogyasztásom is .
- Most miért ? Tök jól utánoztam a bohóc ördögi vigyorát ! - kérte ki majd újra megmutatta .
- Luke...- még mindig csak nevettem rajta de probáltam tovább beszélni - Te annyira egy aranyos és vicces srác vagy ráadásul helyes is ...Még mindig nemtudom , hogyan nincs barátnőd - gondolkoztam el és már eléggé más érzelmek vették át a gondolataim .
- Nyugodtan bókolhatsz még nekem ...
- Neem szerintem az egódnak mára elég volt még a végén nagyobb lesz....
-De tudod erre a kérdésre csak te tudsz válaszolni ... miért Nem akarsz a barátnőm lenni ? - nézett a szembe majd egyre közelebb hajolt hozzám a kanapén .
- Luke... Én - kezdtem volna bele ... igatából pontosan nemis tudtam milyen magyarázkodásba . A a szánk már csak pár centire voltak egymastól és még mielőtt akarmi is történt volna megcsörrent Luke telefonja . Egy halk káromkodás után elhúzódott tőlem és felvette a telefont . Arca pár másodperc után elkomorodott én pedig aggódva néztem rá .
- Mi történt ?
- Rebekah...Rebekah  kórházban van .

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Where stories live. Discover now