Epilógus

1K 52 17
                                    

Nem hittem volna mennyi minden fog megváltozni körülöttem egy év alatt . Tavaly pont ezen a napon történt meg az , mikor Kevinnel szakítottunk mert bevallodta a saját neméhez vonzódik . Ugyanezen a napon egy évvel történt meg , hogy Sarah elszökött az akkori nagy szerelmével Daniellel . Viszont , hogy pontosan mi történik ma pont egy évvel ezek után ?

- Bryan hol vagy már ? - üvöltöttem bele a telefonba . -  Mindjárt kezdődik a nővérünk esküvője te pedig csak úgy felszívódsz ? Ajánlom ,  hogy 2 percen belül meglátlak a gyönyörű öltönyödben a rendesen beállított hajaddal , mert ha nem , tuti engem fognak majd okolni amiért nem vagy itt ! Szóval  megtennéd , hogy végre idefáratsz ? -Persze ez csak a hangpostajára ment mert hát miért is venné fel a telefont amikor szükség lenne rá ...
Igen , ez  az a nap amikor a nővérem Jessica hozzámedj Adamhez és végre ettől a naptól véget ér anyum stresszelése az esküvő miatt . Én a koszorúslány ruhámban amit már vagy egy féléve választottam ki vártam , hogy végre megjelenjen Bryan is mivel képes volt leennie az öltönyét pont az esküvő előtt... Emiatt persze el kellett szaladnia a tisztítóba és látszólag nem fog ideérni . De most komolyan , Oliver a 11 éves öcsém nem edte le az öltönyét akkor az egyetemre felvett bátyám hogy tudta ?

Nos igen , Bryan sikersen le érteségizett és felvették a közeli sportegyetemre . Nagyon büszkék voltunk rá mert őszintén szólva én nem hittem benne , hogy bekerül...

- Ide fog érni - tette Luke a kezét a vállamra ezzel próbálva megnyugtatni .
- Ajánlom is neki - közöltem még mindig mogorván de ahogy rápillantottam a barátomra mégis el tudtam mosolyogni . - Többet kéne öltönyben lenned - vigyorogtam rá majd egy gyors csókot is adtam neki .
- Ahogy neked se áll rosszul a koszorúslány ruha pedig azt mondad borzalmasan áll ! Pedig ehhez képest most azonnal letépném rólad ...
- Luke ! Fejezd ezt be , bárki meghallhatja - képedtem el szavai hallatán majd a kezeit le is hámoztam magamról .

Nos igen , Lukekal még mindig együtt vagyunk pár nap múlva lesz a féléves évfordulónk is , ami igaz másoknak nem tűnhet nagy dolognak de nekem mégis az . Ez alatt a félév alatt egy kétszer kicsit összekaptunk de még aznap megtudtuk beszélni a dolgokat .  Mostmár el sem tudom képzelni azt , milyen lenne , ha csak barátok lennénk Lukekal . Szeretem őt és hiszek a kapcsolatunkban , hogy sokáig eggyütt leszünk .
Ahogy visszagondolok arra , hogy tavaly ilyenkor Kevin miatt siránkoztam annyira elképzelhetetlennek tűnnek az akkori érzéseim a mostanihoz képest .  Apropó Kevin .  Lassú volt a folyamat de az  apja kezdi végre elfogadni , hogy a fiacskája Jeremyvel boldog . Őszintén tudok örülni az örömének mostmár és kívánom , hogy boldog legyen ő is úgy Jeremyvel mint én Lukekal .
- Hát itt vagytok ! Titeket kerestünk - jött oda hozzánk Juliette és Shawn kézenfogva .  Igen , úgy van ahogy gondoljátok . Shawn sikernek könyvelheti el a suli folyosólyán lévő jelenetet mivel Juliette belement , hogy ad neki még egy esélyt . Kezdetben nagyon döcögősen ment a kapcsolatuk , sokat veszekedtek de megoldották vegül a nehézségeket .
- Ez az idióta azt hitte neki nem kell öltönyt felvennie mondván ,, nem ő házasodik meg " ezért késtünk - panaszolta el nekem Juliette . Ja igen , a veszekedések mégsem múltak el pedig azt hittem egy idő után leszoknak róla , de ez nem történt meg . Talán nem is baj mivel  ez már az ő védjegyük és ezek a veszekedések vagyis inkább viták egész szórakoztatóak szoktak lenni és 5 perc után már el is felejtik min kaptak össze . Emellett pedig sokan nem hittek abban , hogy működni fog a kapcsolatuk de ez ugye nem így történt .
- Nyugi  nem késtetek el , ellenben a bátyám valószínüleg elfog - néztem az órámra idegesen . - Saraht láttad ?
- Már helyet foglalt az urával - röhögött fel Juliette .
Nos akikben egyszerűen nem tudtam hinni , az Sarah és Luke apja Wiliam . Erre tessék még ide is együtt jöttek . És , hogy mit gondolok mostmár róluk ? Őszintén szólva nem is alkotnak  olyan rossz párost ők . Sarah  Wiliam mellett kicsit komolyabb lett és felelősségteljesebb míg Wiliam barátságosabb és szerethetőbb . Emellett pedig Sarah megszegte Lukenak tett ígéretéd , hogy nem hozza őt szóba az apjánál . Wiliam mégjobban próbálkozott Lukekal kapcsolatba kerülni és csodák csodára Luke megadta magát és elmentek egy ,,apa-fia" vacsorára ami után egészen jóba lettek . Talán mostmár kezd tényleg úgy tekinteni rá mint az apjára , de azért Sarahra sose fog esetleges ,,mostohaanyaként . Pár héttel később egyébként Rebecca is felvette Wiliammel a kapcsolatot . De ha már Sarahnál tartunk még megszeretném említeni , hogy Sarah nagyija a börtönben öngyilkosságot hajtott végre . Igaz utálta Sarah őt de a halála mégis megviselte de egyben fel is tudott lélegezni . Emellett pedig jár rendszeresen pszhihológushoz ami tényleg jót tesz neki . Lassan , de biztosan az ő elete is rendbe jön teljesen . Gondolom számára most nehéz nem arra gondolni , hogy a mai nap határozta meg tavaly azt ami idén történt körülötte . Szerintem ha most Wiliam azt mondaná szökjenek meg már nem tenne ilyesmit . És ha már a szökés ...az a hír járja , hogy Stephanie és Daniel elszökött .

- Laura is helyet foglalt már ? - kérdeztem Juliettet de pont abba a pillanatban jött odahozzánk viszont nem egyedül .
Hanem Bryannel .
Kézenfogva .
Mivan ??

- Hát ..ti ? - kérdeztem értetlenkedve . Rajtam kívül a többiek mind nem fektettek nagy jelentőséget ennek ami mégjobban kezdett frusztrálni .
- Látod hugi mondtam , hogy nem késtem el - tért ki a kérdésem alól .
- Méghogy nem késtél ?- röhögtem fel idegesen majd rápillantottam a telefonomra és az eszközt szinte a képébe nyomtam . - Nézd csak meg jobban . 3 perccel előbb kellett volna jönnöd !
- Az semmi - legyintett egyet . - Na akkor nem megyünk be ?
- Még mielőtt bemennénk - szólalt meg Bryan után rögtön Laura . - Skyler el kell neked mondanunk valamit de szerintem már sejted miről van szó - kezdett bele én meg helyeslően bólintottam . - Bryan és én járunk .
- Leszűrtem abból , hogy fogjátok egymás kezét - reagáltam le .
- De már több mint 4 hónapja - vallotta be Bryan .
Egy pillantra úgy lefagytam , hogy azt se tudtam hol vagyok éppen .
4 hónapja titkolóztak előttem ? Mégis miért és ..annyi kérdés kavarog a fejemben .
- Ti miért nem lepődtök meg ? - néztem a többiekre akik halál nyugodtak voltak .
- Tudtunk róla . Rajtad kívül mindenkinek feltűnt , hogy van valami köztük - válaszolt nekem Luke .
- Mikor kezdődött ? - kíváncsiskodtam tovább .
- Emlékszel arra a napra mikor Sarahnál voltunk és én még soháztunk ? Na körülbelül akkor lettünk igazán jóban . Segített túllépni Shawnon Bryan . És még mielőtt kérdeznéd , azért csak most mondtuk el mert nem akartam , hogy bármilyen hatással legyen a barátságunkra az ha kiderül nem működünk jól Bryannel - magyarázott el mindent . Próbáltam befogadni az információkat és emészteni a tényt , hogy a barátnőm a bátyámmal jár de a következő pillanatban kizökkentettek a gondolataimból .
- Skyler , Bryan - kiáltott nekünk apa . - Gyertek már , minél előbb elkezdjük annál előbb zabálunk tortát ! - Ezzel a mondatával érte el azt hogy mind berohanjunk az esküvői terembe .

Amikor már mindenki a helyén volt és már a ceremónia unalmas része elkezdődött végignéztem a többieken és azt tudtam megállapítani , hogy jelen pillanatban mindenki , mondhatni  boldog .  Sőt a legtöbbünk a szerelmet is megtalálta nagyhezen .

Na de , hogy mit tartogat nekünk majd a jövő ? Reméljük nem lesz több rendőrségi ügy ,titkolózás , megcsalás , nagy veszekedés esetleg megszökés . Csak reménykedni tudod , hogy együtt maradunk . Mind .

Köszönöm szépen , hogy velem tartottatok nagyon sokat jelent nekem , ha végigolvastátok ❤

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) حيث تعيش القصص. اكتشف الآن