35. Rész

744 45 1
                                    

- Pont ezért  . Mert tudtam , hogy így reagálnál - vallottam be neki .
- Csak nem óvni akartad a picike szivemet nehogy összetörjön ? - nevetett fel gúnyosan . - Nagyon rendi ez tőled de inkább tudni szeretném az igazat minthogy hazugságban éljek !
- Sarah ...- próbáltam lenyugtatni .
- Mióta tudod ? - vont kérdőre .
- Igazából most nem alkalmas elmondanom...
- Ja , hogy most le akarsz rázni ? Rendben , megértettem - szakította meg a hívást . Azt hiszem most nagyon haragszik .

- Ki volt az aki miatt nem valami illedelmes módon felálltál az asztalról ? - kérdezte Anya kicsit ...mérgesen ?
- Sarah volt . Tudod még mindig nagyon aggódok érte .
- Tényleg az a szegény kislány ,  hogy viselkedik ? Zárkózott lett ? Visszahúzódó? - hát nekem nem ezek a szavak jutnak eszembe Sarahról de azért azt se mondhatom , hogy épp idegbeteg mert Stephanie és az exe kavarnak ...
- Jól van . Próbál erősnek tűnni - mondtam ki egy hatalmas műmosollyal az arcomon .
- Hol is tartottunk ? - kérdezte meg Bryan egy hatalmas mosoly kíséretében . Egyszer megölöm őt azthiszem .
-  Ott , hogy Apa nagyon szeretne enni a pulykából igaz ? - mosolyogtam rá úgy ahogy az előbb ő tette .
Szerencsére a téma ejtődött és a vacsora többi részében nem történtek kínos dolgok .

- Állj már meg Sarah - futottam utána a hétfő reggel a  suliban .
- Haragszom rád rohadtul ! - szóval még mindig nem nyugodott le ...
- Sajnálom .
- A sajnálat nem ér semmit - válaszolta szárazon .
- Mit fogsz tenni ? - kérdeztem pár másodperc néma csend után .
- Majd meglátod - mosolygott ördögien . Ez nem jó jel .
- Miért vagy ilyen dühös Sarah ? - ért oda hozzánk Juliette .
- Te nem tudsz róla ? - kérdezett vissza majd látva Juliette értetlen arcát csak elmosolyodott . - Nembaj nemsokára úgyis megtudod .
- Sara mond , hogy nem...
- Dehogynem !  - vágott a szavamba . - Mondj egy okot miért ne tegyem meg !
- Daniel jó ember - próbálkoztam de Sarah csak kiröhögött .
- Inkább egy pedofil tanár akinek rács mögött a helye - szemei szikráztak a dühtől miközben kiejtette ezeket a szavakat .
- Biztos , hogy ezt akarod tenni ? - próbáltam tovább győzködni de tudtam , hogy nem fog sikerülni .
- Tudod nincs is jobb mint az édes bosszúnál - felelte majd az igazgatói iroda felé vette az irányt . Dermedten álltam egy helyben mellettem pedig Juliette nézett rám értetlenűl .
- Mégis mi történt de most komolyan ?
- Stephanie és Daniel - válaszoltam szűkszavúan neki majd elléptem tőle . Megakartam kersni Stephaniet .

Egy két embert sikerült félrelöknöm futás közben de nem törődtem vele viszont a következőnél teljesen szembeütköztem valakivel és csak egy mellkassal találtam szembe magam .
- Bocsi - szólaltam meg majd felnéztem kibe ütköztem bele . Shawn Mendesbe .
- Még van 10 perc becsöngetésig szóval nem kell annyira rohannod , hogy fellökd az embereket - nézett rám mosolyogva mire bólintottam és már mentem volna tovább de megfogta a karomat és kicsit közel húzott magához . Értetlenül néztem rá mégis mit akar .
- Beszélhetnénk ? - suttogta szinte .
- Nem érne rá kicsit később ? - kérdeztem abban bízva , hogy azt mondja "de , ráér" .
- De ez nagyon fontos - könyörgött szinte én pedig feladtam .
- Mond -sóhajtottam mire elmosolyodott .
- Segíts nekem ! Nemtudom mit tegyek ... - kezdte elmondani a bajait . - Juliette szinte hozzám se akar szólni .
- Megvan ennek az oka . Fontos neki a Laurával való barátsága - indokoltam meg .
- És akkor most emiatt engedjem el őt mert Laura miatt nem akar velem lenni ? - nézett rám kétségbeesetten .
- Csak légy türelmes .
- Najó de meddig ?
- Nemtudom Shawn . Most inkább csak barátkozz Juliettel - adtam neki ezt a tanácsot mire kikerekedtek a szemei .
- Minek ? - kérdezte értetlenül .
- Milyen kedves vagy Shawn ... De mondjuk azért , hogy érezze még nem mondtál le róla viszont tiszteletbe tartod a döntését , hogy most jelenleg Laura miatt nem akar veled semmit - nagyaráztam el neki mire csak bólogatott .
- Oké . Megfogadom a tanácsod .

Becsöngettek már az órára de Sarah sehol  viszont Sarah sehol se volt . Gondolom  részletesen számol be Danielről az igazgatónak . Egész órán próbáltam szemmel Stephanienak jelezni , hogy beszélnünk kéne de egyszerűen nem akart rám figyelni . Kicsöngetéskor is hamar kiviharzott a teremből és nem is találkoztam vele . Ez így ment több órán át míg végül elérkezett az ebéd szünet de ott se találtam .

Luke , Juliette és én az ebédlőben ültük majd csatlakozott hozzánk Laura is .
- Sarah hol van ? Egész nap nem láttam - szólalt meg . Luke is kíváncsian rám nézett míg Juliette karba tett kézzel várta a választ . Úgy tűnt mintha haragudott volna rám amiert nem magyaráztam el neki normálisan mit művel most Sarah .
Már épp gondolkodtam mit feleljek mikor Shawn leült mellénk ( pontosabban Juliette mellé )
- Mizu van ? - kérdezte vidáman tőlünk mire mindenki egy semmit elmotyogott .
- Milyen eddig a napod Juliette ? - mosolygott rá kedvesen mire a lány csak értetlenül nézett rá .
- Mégis miért kérdezed ? Tervezed elrontani vagy mi van ? - kérdezett vissza nem túl kedvesen .
- Baj , hogy megmertem kérdezni milyen eddig a napod ? - nézett hitetlenkedve rá . - Tudtod csak gondoltam megpróbálok barátságos és kedves lenni veled - válaszolta csalódottan . Nagyszerű szóval azért tette mert én javasoltam neki .
- De te seggfej Shawn vagy , vagyis nálad a barátságos és a kedves szó nem létezik . Egyébként nem , nem jó eddig a napom szóval megtennéd , hogy nem rontod tovább , felállsz és szépen átülsz máshova ? Köszönöm - oltotra le kegyetlenül Shawn aki ezután idegesen elröhögte magát majd egy ,,kösz szépen , sokat segítettél " mondatod nekem intézett majd ugy tett ahogy Juliette kérte .
- Miattam viselkedtél vele így ? Csakmert felőlem aztán azt csináltok amit akartok a szemembe már úgyis mélyre süllyedtetek - szólalt meg Laura .
Kínos csend ülepedett ránk bár végülis az életem fele ebből áll szóval megszokhattam volna ...
- Rohadt buzi - hallottam meg Shawn hangját messziről . Hátrafordultam , hogy megnézzem kinek mondta ezt . Shawn nem volt jó kedvében miután elment tőlünk így nagyon remélem , hogy csak azért mondta ezt Kevinre mert feszült volt . A két fiú összeütközött gondolom mikor kiakarták vinni a levest a konyhásnéniknek . A többi ,,menő" srác miután meghallotta mit mondott Shawn Kevinre csak röhögtek az egészen . Mindig is utáltam ha valakit lenéznek csak azért mert más mint a többiek .
- Mégis mi a fasz bajod van ? - kérdezett vissza Kevin idegesen .
- Nem szereti ha mocskos áruló buzik állnak az útjába - szólt közbe egy baromarc .
- Elítélhetsz azért , mert nem viselkedtem mindenkivel úgy , ahogy kellett volna az utóbbi időben , de magyarázd már meg mégis mit ártok neked azzal , hogy a fiúkhoz vonzódok ? Nyugalom nem kell félned te pont nem jösz be nekem - szólalt fel Kevin mire a srác döbbenten nézett rá  . Azt hiszem most büszke vagyok rá amiért kiállt magáért .
- Ohó miért más igen ? - megfogta a lényeget ...
- Képzeld igen - válaszolta magabiztosan - Egy rendkívül helyes és okos srácról van szó vagyis  pont az ellentéted - vágta rá mire a tömeg egy ,,ohooo" t ejtett ki a száján .
- Akarod , hogy beverjem a pofád ? - kezdett el fenyegetőzni a tag .
- Felőlem . Ha megteszed mehetsz is az igazgatóiba aki ezután azt is megtilthatja , hogy ezután egyeltalán benne legyél a kosárcsapatvan . Érek neked annyit , hogy ezt megkockáztasd ? - A srác ezután próbálta átgondolni a helyzetet és egy gonosz nézés után csak annyit mondott :
- Majd suli után lerendezzük - A diákok a verekedés hír hallatára éljenezni (?) kezdtek . Értelmes emberek jarnak ide  ...
A következő másodpercben történt meg az amire senki se számított . Jeremy Kevinhez futott .
- Annyira büszke vagyok , hogy kiálltál magadért ! - nézett rá csillogó szemekkel majd mindenki előtt megcsókolta . Az ebédlőben hamar csend telepedett le , mindenki csak döbbenten nézett rájuk . És , hogy mi lehet még ennél is kínosabb ? Az igazgató pár másodpercre rá lépett be az ebédlőbe Sarah pedig mögötte lépkedett . Azt arckifejezést nemis tudnám leírni milyen . Van olyan érzésem , hogy Jeremy még nem mondta el az apjának , hogy meleg .
- Stephanie kisasszonyt kérem jöjjön velem - próbált feleszmélni a látványból miszerint végignézhette ahogy a fia mindenki előtt smarol a pasijával . Jeremy döbbenten nézett az apjára és nem is tudta mit kéne most csinálnia . Milyen érdekes , hogy mindig mindenki pont jókor ér ide . Stephanienak is sikerült .
- Pont magát kerestem - nézett a lányra aki nem is értette mi történik most . - Jöjjön kérem az igazgatóiba - jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon . Stephanie még mindig nem nagyon értette mi történik de miután látta Sarah ördögi vigyorát egyből összerakta a képet . Ezután az igazgatóval kilépett az ebédlőből és mindenki zavartan érezte magát kivéve Sarah . Elégedetten ült le hozzánk nagy mosollyal az arcán .
- Elintéztem amit kellett - dőlt hátra mint aki jól végezte a munkáját . - Daniel és Stephanie repülnek innen az egyszer biztos - csillogtak a szemei a bosszú vágytól .

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Where stories live. Discover now