26. Rész

779 48 4
                                    

Másfél  hónap . Körülbelül másfél hónapja , hogy megtörtént a wc- és incidens ami aztán sokmindent megváltoztatott .  Kezdve azzal , hogy talán mélyen legbeül örültem , hogy megtörtént ez az egész Shawn és Stella között . Hogy miért ?  
Kezdjük azzal , hogy miután Laurában tudatosult a látvány egyből sírva futott ki .
- Laura várj kérlek ! Megtudom magyarázni... - probált utána menni de nem sikerült , mivel Juliette megállította  és  egy pillanat alatt elhordta Shawnt mindennek amit csak el tudsz képzelni . Shawn pedig az ,, ehhez egyeltalán nincsen semmi közöd " kijelentéssel pedig tovább ment a vita köztük . Közben Stella is próbált egy  kifogást találni , de a bátyám lerendezte egy ,, hagyj békén"- nel és kisétált a mosdóból én pedig Laurát kerestem meg , hogy megvígasztaljam . Ezen napon még sor került a naprendszerünk osztályzására is és meg mielőtt megkaptuk rá a jegyed egy kis beszamolót kellett tartanunk hogyan és miből készítettük a naprendszerünket . Szerintem még a tanarnő is érezte a feszültséget Shawn és én köztem  miközben megtartottuk a beszámolót .
A nap további részében pedig a legtöbb diák nem is értette mégis mi folyik itt . Főként Luke .
- Beavatnál mégis mi történt ? Laura és Shawn szakított vagy mégis miért nez ki ugy Laura mint aki sírt volna ? - kérdezte érdeklődve , talán még kedvesen is de egyszerűen nem kis utálatot ereztem most Luke iránt .
- Tudod van , hogy egyes események nagyon gyorsan következnek be ...de ezt talán te tudod a legjobban - néztem gúnyosan .
- Mégis mire gondolsz ? - kérdezte úgy , mint aki nem érti .
- Ohh kérlek ! Ha esetleg tegnap mást felelek akkor ma nemhiszem , hogy Stephanie kezecskéjét szorongatnád - röhögtem el magam gúnyosan .
- Te akartad ezt - nézett rám komolyan .
- Mégis mit ? Hogy gyere össze a suli ribancával ? - húztam fel a szemöldököm .
- Nem - forgatta meg a szemeit . - Hanem , hogy mi csak barátok vagyunk ergo lépjek túl rajtad . Mit gondolsz eddig miért nem volt barátnőm ? - nézett rám szigorúan .
- Tudod azt is nehéz megemésztenem , hogy amúgy ha jól értelmezem te többet éreztél irántam mint barátot erre egyik napról a másikra barárnőd lett ! - akadtam ki .
- De ha te csak barátként nézel rám miért érdekel hogy van barátnőm vagy nincs ? - értetlenkedett .  Talán mert ez akkoris fura , hogy így ,, levált"? Vagy ...
- Te most féltékennyé akarsz tenni ? - döbbentem meg . Igazából örültem volna ha a válasza ,, igen " lett volna.
- Nem minden rólad szól . Elfogadtam a döntésedet és továbbléptem .
- Szóval egy nap alatt elfelejtettél ? - akadtam ki teljesen .
- Aha- válaszolta lazán .
- Menj a francba ! - csúszott ki a számon de nem bántam .
- Ó most bunkó voltam veled ! Akkor most már felfigyelsz rám vagy mi ? - röhögött gúnosan . Gondolom Ericre akart utalni .
- Tudod mit ? Te se érdekelsz  , menj szépen vissza a kis barátnődhöz akit bizonyára nagyon szerethetsz ahhoz képest , hogy régebben egyeltalán nem bírtad őt ... - utaltam én is a múltra .
- Csak ennyi ? Azt hittem legalább magyarázkodsz egy ,, nem is így van nem érted te ezt " dumával de akkor te is beismered , hogy így van .
- Tudod mit ? Hagyjuk - zártam le a beszélgetést .
- Mit hagyjunk ? - kérdezett vissza .
- Majd ha értelmes választ tudsz adni mit miért csinálsz akkor beszélünk .
- Szintúgy .
 
- Bejöhetek ? - kopogtam be Bryan szobájába .
- Ha azt akarod tudni , hogy vagyok akkor annyit mondok szarul vagy ahogy te rázol le ,, majd elmondom " - igen , Bryan is feszült .
- És ha most beavathatnálak az én a dolgaimba akkor beszélsz róla ?
- Talán - magyarul igen volt a válasza .
Elmeséltem neki az egész Luke veszekedésemet és vártam a reakciójára .
- Tudtam , hogy éreztek valamit egymás iránt - vigyorodott el .
- Csak ő - javítottam ki .
- Akkor mégis miért zavar ennyire Stephanie ? - kerdezte mosolyogva .
- Mert nem hozzá való - vágtam rá egyből .
- Akkor ki való hozzá ? - gondolom azt a választ varta , hogy azt mondjam ,,én ".
- Bárki . Csak ne Stephanie .
- Térjünk vissza erre a beszélgetésre amikor legalább beismered magadnak , hogy szereted őt ...
- Azt várhatod - vágtam rá egyből . - Egyébként is ,nem is vallott normálisan szerelmet nekem ! Csak felmondatos utalasokat tett - tettem hozzá felháborodva .
- Vagyis arra vágytál , hogy szerelmet valljon ? - kérdezte óvatosan .
- Mi , nem  ! Tudod mit , most beszéljünk rólad - tereltem rá a beszélgetést . - Mit érzel ? Szétvernéd Shawnt ?
- Egyszerre megkönnyebbülést és megalázottságot - ismerte be . - Tudod mégse volt olyan jó a kapcsolatunk Stellával de ez akkoris nagyon szarul esett . Gondolkodtam már ez előtt is  szakításunkon de olyanra vágytam mint a tiétek Kevinnel tudod közös megegyezés alapján ...- ó , bárcsak létezett volna az a fajta szakítás .
- Sajnálom . És hidd el , most szívből gyűlölöm Stellát !
- Azért nem kell megtépned majd  a lányöltözőben vagy ilyesmi - röhöhött fel . - Javaslom inkább hívd fel Laurát . Neki nagyobb szüksége van egy kis lelkizésre - javasolta én pedig így tettem . Végül inkább áthívtam , hogy egy nagy adag fagyi társaságban eggyütt szidjuk Shawnt . Természetesen Juliette is átjött , hogy segítsen Shawn szidásában de tudtam , mélyen ő is legszívesebben el sírná magát .
- Lányok nekem most ti vagytok a mindeneim ! Ugye megígéritek , hogy soha nem hagyjuk cserben egymást és senki nem állhat közénk ? - kérdezte Laura két orrfújás között .
- Persze - valaszoltam najd mindketten Juliettre néztünk .
- A mi barátságunkat senki nem szakíthatja szét . Főleg nem fiúk - válaszolta mélyen átgondolva . Laura pontosan nem értette az utóbbi mondatát de egyetértett vele . Viszont én tudtam mi az amire utalni akar . Nem fogja érdekelni őt már egyeltalán Shawn Mendes . És ezaz amiért egy picit örülök , hogy Shawn felelevenítette a Stellával való kapcsolatát . Mert ezzel véget vetett a szerelmi háromszögüknek és nincs veszélyben a Laura - Juliette barátság .
Azután a nap után az iskolai ,, menőségi ranglétra "  is megváltozott . Kevint a lányok megutálták amiért olyan tahó dolgot mondott Carolinera .  Ericet a kosaras srácok nem igazán bírják , állítólag ő ,,nem tud csapatban játszani " . Shawnra nagyon sokan haragudtak amiért képes volt megcsalni Laurát . Carolinet a srácok gúnyolták Kevin beszólására vagy épp azok a lanyok akik nem bírták őt . Így lett az , hogy végül Luke és Stephanie páros lett a suli legnépszerűbb párja . A színdarab próbáin először mindenki azt hitte mégnagyobb Juliette- Shawn veszekedések lesznek erre mi történt ? Semmi . Nem kommunikáltak egymással egyeltalán a betanult szövegükön kívül . De Shawn és Laura sem beszélt egymással . Vagyis inkább nem engedtük Laurának , hogy beszéljen vele . Lehet Shawn olyan jó magyarázatot adna  ,   hogy Laura képes lenne megbocsátania annak seggfejnek . Stephanie pedig minden tesi óra előtt a ,, cuki pasijaról" beszélt amit végig kellett hallgatnom . Viszont ez az egész még mindig nem olyan egyszerű . Mert mi lett velem és Ericcel ?
Pár napja ,a  téli szünet előtt történt  , hogy a kémia tanár megint elintézte , hogy bent maradjak azon a napon sokáig
és természetesen ott volt Eric is . Miután kiengedtek minket onnan egyből beszélni akart velem .
- Már egy hónapja , hogy leráztál engem . Elmondanád miért ? - kért magyarázatot .
- Nem illettünk össze . De tényleg .
- Ennyi ? - nézett rám idegesen . - Akkor miért kezdtél ki velem ?
- Nem kezdtem ki veled ! Csak barátkoztam - védtem magam . Eric egyre dühösebb lett én pedig egyre jobban kezdtem félni . Eszembe jutottak Shawn szavai : rossz tarsasagba keveredett a nyáron , talán még most is barátkozik velük .
- Ezért pazaroltam rád az időmet ? - röhögött fel gúnyosan . - Nem tudod kivel húztál újjat ...
- Mire gondolsz ? - kérdeztem idegesen .
- Bárcsak veled tettem volna azt mint Rebeccával - mosolygott ördögien nekem pedig kattogott az agyam mire gondol . - Beavatlak . Én voltam az aki azon a bulin bedrogozta a kis ribit - fedte fel titkát nekem meg leesett az állam kábé . Mégis mi ? Miért mondta el ? - Gondolom kívancsi vagy miért mondtam ezt most el . Azért , hogy tudd kivel állsz szemben . És mégis ki hinne neked ? Hisz a kis Lukekal már nem vagytok ,, Bff-ek" . Te dobtad el őt úgy ahogy engem vagy ő cserélt le téged ? - vigyorgott meg mindig gonoszul .- Most pedig megtanulod a leckét , hogy velem nem szórakozhatsz - szorította meg olyan erősen a kezem , hogy az már belilult .
- Eressz el - kiabaltam annak reményében hátha segíteni tud rajtam valaki hatha van még valaki a suliban . - De mondhatok ennél durvább dolgot is - nézett a szemembe . - Tudom hol van Sarah Thompson - Mondta ki azt , amit álmomban sem gondoltam volna .A hirtelen jött információkat fel se tudtam dolgozni csak arra gondoltam , hogy tudnék megszabadulni .  Ezután befogta a  számat   és elkezdett ráncigálni . Nem tudtam mi lett volna a következő lépése mivel egyszer csak Eric a földre került . Leütötték  . Aki a megmentésemre sietett egyből aggódóan rám nézett .
- Jól vagy ? Nem esett komolyabb bajod ? - aggódott értem .
- Kis híján nincsen . Megmentetted azt hiszem az  életemet . Nagyon köszönöm - halalkodtam neki könnyek közt .
Na de , hogy ki volt ő ? Nem más mint ....
Folyt . Köv .

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin