31 . Rész

787 48 4
                                    

Nehéz ügy volt a tegnapi és talán a legeseménydúsabb is egész életemben .

Miután Saraht megláttuk pár perc múlva már jött is érte a rendőrség , hogy elvigyék kihallgatásra ahogy Ericet . Természetesen a színdarab le is állt és az embereket megkérték hagyják el a helyszínt .
- Uram nem beszélhetnék a lánnyal ? - mentem oda az egyik rendőrhöz . Se szó se beszéd egyszerűen csak kikerült engem és már szállt is be a kocsijába .
Williamet is vagy 100 - szor hívtam de nem vette fel csak írt egy sms-t , ,,nehéz nap volt a mai szóval pihenjünk és majd holnap megbeszéljük " . Na kössz szépen . Emellett pedig Laura , Juliette és Luke próbált velem beszélni de én csak valami rendőrrel vagy maga Sarahval szerettem volna . Rohadt ideges voltam és kikészültem attól , hogy senki nem mond semmit .
A legtöbb diák már elhagyta a helyszínt de én még a kinti lépcsőn ültem és sírtam . Nem mertem még hazamenni , hogy nyugtatgassanak valami ,,nem lesz semmi baj szöveggel " .
- Én is kikészültem Skyler - szólt hozzám Laura . - Legalább neked csak Sarah miatt van sírhatnékod . Neked legalább nem kellett végignézned , hogyan smacizik az exed és a barátnőd - nevetett fel gúnyosan . - De próbálok arra gondolni , hogy mindez csak egy rossz álom volt és holnapra megoldódik minden . Ne vigyelek haza ? - kérdezte tőlem mire én csak megráztam a fejem . - Akkor üzenj majd ha tudsz valami új infót - búcsúzott el . Juliette is megpróbált meggyőzni , hogy menjek haza de miután látta , hogy abban a pillanatban mindenkire haragudtam inkább elment , Shawn pedig a nyomaiba eredt . Végül már csak Luke jött ki az épületből és leült mellém a hideg lépcsőre .
- Nem szeretnél beszélgetni most igaz ? - kérdezte őszintén mire csak bólogattam neki . - És nem is szeretnél hazamenni se gondolom - olvasott a gondolataim között . Azt hittem ezután ő is lelép de csak megfogta a kezemet majd a vállamra hajtotta a fejét és úgy nézteük ahogy besötétedik az ég .

- A gerlepár jó lenne ha bepattanna kocsimba és hazaszákuldhatnánk - jött el értük Bryan pár óra múlva . A csöndes semmittevés kicsit ki tudta tisztítani a fejem így miután hazaértem nem kezdtem senkivel se ordítozni hanem felmentem szépen a szobámba és próbáltam nem gondolkodni .

- Jó reggelt egyetlen édes kedves hugicám - keltett fel szokatlan módon Bryan . - Kipihented magad ?
- Ő ..azthiszem . Miért hány óra ? - kérdeztem fáradtan miközben egy jót nyujtózkodtam .
- Délután kettő .
- Hogy mi ? Miről maradtam le ? Sarah hol van ? Beszélhetek vele ? - pattantam ki rögtön az ágyból miután eszembe jutott a tegnapi nap .
- Igazából eddig semmiről . Senki se ért semmit . Szóval elmagyaráznád
mi történt ? Hol volt eddig Sarah ? - kérdezősködött .
- Röviden : Sarah és Daniel kavartak és a nyáron leléptek romantikázni , de szakítottak . Daniel ugye visszajött a suliba , viszont Sarah eltűnt . Kérdeztem a nagymamájától hol van mire azt válaszolta a szüleinél . Később kiderült , hogy mégsem ott van sőt a szülei se tudták hol van . A nagymamája pedig véletlen ,, pont" akkor tűnt el amikor erre rájöttünk , hogy hazudott . Körülbelül ez történt - fejeztem be a történet mesélést mire Bryan csak döbbenten nézett és próbálta megemészteni a dolgokat .
- Szóval ezt titkoltad enyi ideig ? És erről még ki tud ?
- Laura és Juliette . Meg Luke apja ő segített a nyomozásban . Tegnap azt írta meglett a nagymama is - jutott eszembe .
-Hű....hát ..akkor már csak egy kérdés . Nem kellene , hogy féltselek a tesitanárunktól ? - kérdezte de én nem értettem mire gondol .
- Mármint ?
- Ha jól látom azokat a lányokat szereti aki a diákja és van barátja ... ez a 2 dolog mind igaz rád - mosolyodott el és tudtam mire akar kilyukadni .
- Csak azt ne mond ,hogy ,, én megmondtam " - kértem tőle de hiába máris egyből elkezdett ugrándozni (?), visítozni (??) , énekelni (???) .
- Örülök , hogy ilyen vidám vagy de lehetne , hogy ezt majd később folytatod ?
- Legyen . Először úgyis le kell fektetnem a szabályokat neki .
- Mi ? Miről beszélsz ? - kérdeztem hitetlenkedve . Már nem azért de max én szabhatok szabályokat nem ő ...
- Pl : Ha megcsal , megverem - Ilyenkor annyira aranyosnak tartom Bryant amikor megpróbál megvédeni . De ezt nem szeretem a tudtára adni .
- Ha megcsal én fogom megverni - javítottam ki .

- Beszélhetnénk végre ? - szóltam bele a telefonba . Csoda , de Wiliam képes volt felvenni .
- Megtaláltuk a nagyit ! - lelkesedett . Fura , elég kevésszer hallottam őt , úgy hogy , nem a komoly hangján szól hozzám .
- Mégis hogyan ? És hol volt ?
- A hely amit meséltél Kanadában ...na ott volt . És hallottam Sarah is előkerült .
- Állítólag a rendőrörsön van . Tudsz róla valamit ? Beszélni akarok vele - sóhajtottam .
- Persze már mindent tudok . Sajnálom nagyon szegényt .
- Hogy érted , hogy mindent tudsz ? Tudod mi történt vele pontosan ?
- Igen . De még mielőtt kérdezősködnél jobb ha maga Sarah meséli el neked - Miért nem akar senki semmit se mondani ? De most komolyan .
- Nagyszerű - motyogtam . - Várj most a nagyi hol van ? - jutott az eszembe .
- A rendőrségen . Remélhetőleg utána meg majd a börtönben .

- Tudsz valamit már Sarahról ? - kérdezte Juliette idegesen .
- Dehogy - röhögtem fel idegesen .
- Tudod ..én félek - felelt őszintén Juliette . - Oké , most mindenkit az érdekel mivan Sarahval na , de utána ? Láttad Laura , hogy nézett rám miután abbamaradt az előadás ? - terelte a saját problémáira a beszélgetést .
- Juliette kérlek ... A szerelmi drámára most nincs szükségem . Most csak a barátnőmet akarom visszakapni - válaszoltam komolyan . Számomra most Sarah a legfontosabb .
- Én is ezt szeretném - válaszolta félénken . - De én rád gondolok . Akármennyire is tűnök most bunkónak , viszont én kicsit örültem , hogy Sarah nincs itt . De most , hogy visszakerült újra ti kehettek a nagy bffek . Ti ketten olyan jól el lesztek na de én ? Laura is ellenem fordul már most . Egyedül maradok - mondta el a bánatát . Nem értettem miért érez így én úgy emlékszem tökéletesen megvoltunk 4-en egymással .
- Figyelj ..lehetne , hogy ezt ne most beszéljük meg ?
- Aha , persze - válaszolt kissé gúnyosan majd lerakta a telefont . Most azért mérges mert az eltűnt barátnőmre gondolok és nem rá ?

A telefonom jelezte , hogy új üzenet érkezett és legszivesebben felvisítottam volna , amikoris kijelezte , hogy Sarah írt .
,,Találkozhatnánk a parkban ? " Egyből írtam is visszaneki majd kezdtem készülődni .
5 perccel előbb is érkeztem a helyszínre és egyre jobban izgultam ettől a találkozástól , féltem és még a pulzusom is felment . Görcsösen szorongattam a telefonomat a kezemben miközben a padon ültem és vártam rá .
- Istenem olyan jó látni téged ! - futott ide hozzám amilyen gyorsan csak tudott és szorosan megölelt engem miközben próbálta visszatartani a sírást de nem sok sikerrel ahogy nekem sem ment . Kinézete elsőre nemsokat változott ugyanaz a természetes vörös haj és zöld szem hófehér bőr maradt de a karján egy vágás nyomott pillantottam meg amitől nagyon rosszul éreztem magamat .
- Ugye tudod , hogy nagyon hiányoztál nekem és mindent megtettem , hogy felkutassalak ? - kérdeztem tőle miután elengedett .
- Te is nagyon hiányoztál nekem , nem is tudod mennyire - válaszolt még mindig könnyes szemekkel .
- Mi volt veled miután tegnap kihallgattak a rendőrök ? - tettem fel egy könnyedebb kérdést .
- Sokáig bent tartottak aztán hazamentem és aludtam egy jót . Fura érzés volt a saját ágyamban , biztonságban aludni . Majd próbáltam összeszedni a gondolataimat és hát itt vagyok - fejezte be . - Na és te jól vagy ?
- Aha azt hiszem , de ... Sarah kérlek mesélj el mindent . Rosszul vagyok attól , hogy nemtudok semmit ! - könyörögtem szinte neki .
- Mivel kezdjem ? - kérdezte halkan Sarah és már próbálta fejben összeszedni az emlékeit , hogy mi történt vele az elmúlt hónapokban .

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora