28. Rész

757 51 6
                                    

- Luke Hemmings ! Most azonnal jöjjön velem ! Kevin Colemant pedig vigyétek le az orvosiba - ordított rá az igazgató . Mostanában igazán stresszes lehet az iskolai élet neki . Először Eric most meg Luke ügyét kell elintéznie .
- Ugye nem fogják kicsapni ? - rémült meg Rebecca . Próbáltam megnyugtatni , hogy biztos nem de azért én is féltem . Emellett pedig mielőtt még elhagyta volna az ebédlőt Kevin visszanézett rám és a szemével ölni tudott volna . Gyűlölt abban a percben .
A diákok a arról sugdolóztak amit ugye kijelentettem és próbálták összerakni a darabkájat , hogy akkor mi miért volt . Bár nem egy olyan mondatot meghallottam amiben engem szidnak miszerint mekkora egy hazug ribanc vagyok de nem foglalkoztam vele . A barátaim is furcsán méregettek de próbáltam nem foglalkozni vele .
- Na milyen volt a suli ? - kérdezte anya miután hazajöttünk .
- Ne is kérdezd - zárta le ennyivel Bryan majd felrohant a szobájába . Hazafelé úton se szólt egyszer se hozzám . Vajon mérges rám ?
- Összevesztetek ? - kérdezte meglepődve anya .
- Azt hiszem . Vagyis nemtudom . Mindegy - zartam le én is gyorsan de nem sikerült .
- Ugye tudod , hogy elmondhatsz nekem bármit ? - mosolygott rám szomorúan anya .
- Persze - vágtam rá egyből .
- Akkor miért nem mondasz el semmit ? Semmit se akarsz velünk megosztani max Bryantől tudunk meg mindent , állandóan titkolózol ...azt hiszed nem értenénk meg ?
- Nem erről van szó csak ...most annyi dolgotok van plusz ott van Jessica esküvője ....
- Elhanyagolva érzed magad ? - találgatott tovább .
- Nem - Amúgy de .
- Igazából elszeretnék neked monsani . Amióta megtámadott az a fiú arra gondoltunk apáddal , hogy rád férne egy ...pszihológus - nyögte ki .
- Nincs szükségem ilyesmire ! - akadtam ki .
- Szerintünk viszont rád férne .
- Tudod mit ? Igazad van . Inkább beszélgetek egy idegennek az erzéseimről mint nektek - orditottam majd felrohantam a szobámba . Nem volt szép tőlem de nagyon haragudtam rájuk .
- Beszélnünk kell - dörömbölt az ajtómon Bryan par óra múlva .
- Hogy kioktass ? Nincs szükségem rá - dühöngtem még mindig .
- Anyáék csak jót akarnak neked - állt a szüleim partjára .
- Csak ennyit akartál ? Mert akkor visszahúzhatsz a koszfészkedbe és békénhagyhatnál...
- Tényleg nem szeretnél velem beszélni ?
- Nem ! - őrjöngtem .

Másnap már nem voltam annyira haragos kedvemben de még mindig haragudtam ...az egész világra . Laura állandoan azt kérdezgette miért nem árultam el neki , hogy Kevin meleg , Juliette viszont csendben hallgatott . Nem akart beleszállni ebbe az egészbe . De azért éreztem , hogy nem büszke a tettemre . A diákok mind Lukeot ünnepelték ugyanis a verekedés miatt egy igazgatóin kívül megúszta az egészet . Kevint viszont mindenki gyűlölte . Hazugnak tartották őt .
A következő nap ugyanugy szar volt . A suliban lehetett érzni a feszültséget és éreztük , hogy lesz még itt nagy balhé . A saját gondjaim miatt pedig egyre feszültebb lettem és csak azt éreztem levegőhöz kell jutnom . Nem éreztem magam jól sem otthon se ugye a suliban . Mintha mindenki magyarázatot várna tőlem de nem tudom mit csináljak . Lauráékkal se sokat beszéltem de nagyon aranyosak mivel mégis is azt éreztették , hogy mellettem állnak és várják mikor mondok el nekik dolgokat . Igy történt az , hogy másnap egy óráról simán kisétáltam és elhagytam az épületet .
Igaz tényleg most egy tökéletes magányra vágytam de titokban abban reménykedtem utánam szaladna ...ő . Ő , aki mindig megvígasztalt ha valami bajom volt és mindig segített nekem . Ő akit a legjobb barátomként szerettem . Őt , Luke Hemmingset . Beültem egy közeli kávézóba és egy cappucino társaságában probaltam átgondolni mit tettem . Ellöktem magamtól mindenkit . Lukeot , a szüleimet , Bryant , Ericet ( bár őt joggal ) , mostmár biztosan Kevint , Rebeccát , de most talán picit Laurát és Juliettet is . És ez legfőképpen a titkolózásaim miatt történtek . Rémes barát vagyok . Úgy érzem senki se ért most meg min megyek keresztül . Vagy egy fél óraig még ment az önsajnaltatásom amikor belegondoltam ..basdzus nem csak én megyek most rossz dolgokon keresztül és ha szépen kinyitnám a szemem legalább másoknak tudnék segíteni .
Mert nem csak én titkolózom .
- Hol voltál ma ? Csakmert a suliban biztos nem ! - nézett rám haragosan Bryan .
- Bryan ...nem azt mondom , hogy értsd meg ..csak annyit tudok mondani , hogy többet nem fordul elő- válaszoltam lágyan hatha megnyugszik .
- Aggódtam érted ! - válaszolt teljesen széttörten . Ahogy láttam az arckifejezését egyből egy dögnek éreztem magam aki teljesen megbántotta a batyját aki annak ellenére is aggodik értem , hogy nem voltunk valami barátságos viszonyban mostanában .
- Sajnálom Bryan , tényleg . De kérlek bocsáss meg - könyörögtem neki .
- Anyáéknak attól még elárulom - jelentette ki szigorúan .
- Legyen . És tudom még mindig nagyon haragszol rám de ..elakarok menni a szomszédba - jelentettem ki ő pedig néma csendben állt és átgondolta a hallottakat .
- Én pedig azt mondom.... ideje lenne ezt a lépést megtenned - válaszolta őszintén .
- Én pedig köszönöm , hogy elengedsz - néztem rá mosolyogva majd átöleltem jó szorosan amin nem kicsit meglepődött .
- Nem tudom mit akarsz neki mondani ...de csábitsd vissza - utalt Lukera amin csak nevetni tudtam . Ott még nem tartok .
- Átrohantam a szomszédba és imádkoztam , hogy ne ő nyissa ki az ajtót de hát persze nem volt akkora szerencsém .
- Hát te .. mit akarsz ? - nézett döbbentem Luke .
- Rebeccához jöttem . Itthon van ? - kérdeztem diplomatikusan .
- A szobájában , viszont nem kétlem , hogy beszélni akarna veled .
- Majd meglátjuk - és ezzel fel is rohantam a szobájába . A huga meglepődve nézett rám és nem tudott mit kezdeni a jelenlétemmel .
- Tudom , hogy Eric drogozott be - tértem a lényegre mire ő döbbent fejjel nézett rám .
- Honnét tudod ?
- Engem bántalmazott Eric - válaszoltam őszintén . Rebecca nem bírt semmit se reagálni én pedig el meséltem neki , hogy történt bár a Sarah részt kihagytam .
- Igazán sajnálom , tényleg . De miért mondtad el ezt pont nekem ? Azt hittem nem bírjuk egymást ..
- Az Eric miatt történt . És most pedig Eric miatt is lehetnénk újra jóban . Elszeretnél mesélni ..akármit ?
- Nem mertem elmondani senkinek , hogy ő volt mivel féltem tőle . Fizikailag úgy nem bántott de a szavaival fenyegetett .
- Miért tette ezt veled ? - vetődött fel bennem ez a kérdés .
- Megakart szabadulni gondolom a drogjaitól .
- El kéne mondanod Lukenak. Tudnia kéne róla . És Ericcel már kétlem , hogy összefutsz . Nyugodtan mond el neki - biztattam Rebeccát .
- Oké ..megpróbálom - egyezett bele de nem volt valami magabiztos .
- És ha most itt tartunk ..hogy kezdődött ez az egész Kevines sztori ? - érdeklődtem .
- Tudod a barátaim elfordultak tőlem mind . Egyedül maradtam és Kevint is megutálták a legtöbben . Így két kirekesztett elkezdett barátkozni . Luke pedig félreértette a helyzetet . És ha ez megnyugtat én nem haragszom rád . Te csak segíteni próbáltál . Egyébként én is tudtam , hogy Kevin meleg . - vigasztalt meg .
- Köszi , ez jól esik . Bár kétlem , hogy Kevin is igy gondolja .
- Na igen , nagyon haragszik most mindenkire . Még rám is - szomorodott el .
- Sajnálom . De majd megbékél remélem . Egyébként örülök , hogy úgy érzem újra a régi vagy - mosolyogtam rá .
- Én azért ezt nem érzem de mostmár tudom kik a barátaim és kik nem . - felelte átgondoltan najd gondolta . - De ha már az érzésekről beszélünk . 100% - ig biztos vagyok benne , hogy Luke nem szereti úgy Stephaniet mint téged !
- Ne mondj ilyeneket ...
- De ez az igazság ! Egymás vágyainak kielégítésén kívül nem éreznek semmit egymás iránt ! Szóval szedd ösze magad és csabítsd vissza bátyámat ! - biztattott már ő is ezzel .
- Vagy majd ráveszem , hogy beszéljük át a dolgokat - javítottam ki . Miután kibékültem Rebeccával elhagytam a házukat és nem is próbáltam Lukekal beszélni . Még nem .Hazamentem ahol csak Bryan várt mivel anyáék elvitték valami gamer rendezvényre igy csak ketten voltunk a házban . Rég nem beszéltünk olyan nyíltan egymással mint akkor de nagyon jól esett . Mert Bryan nem csak a családom , a batyám hanem a barátom akivel megoszthatok dolgokat ha engedem . Együtt szidtuk Stellát és eggyütt kívántuk a pokolra Ericet . Elmeséltem neki , hogy ő drogozta be Rebeccát amin teljesen kiakadt . Persze szóba kellett hoznia Lukeot de róla még nem akartam nyilatkozni . És persze Kevin ...
- Neki kellett volna elmondania ezt a tényt . Nem neked . Hiába is csak szerettél volna segíteni ezzel . - mondta el az őszinte véleményét amivel egyet értettem .
Este a szüleimtől megkaptam a szidást amiért lógtam a suliból de azon kívül megbékéltem velük . Beleegyeztek , hogy egyenlőre szüneteltetik ezt a pszihológus témát de nem zarkóznak el tőle . Laurával és Juliettel másnap sokat beszéltem a suliban és Rebecca társaságát is kerestem . Próbáltam Kevinnel beszélni de egyből lerázott . Viszont elhatároztam , hogy végre valahára beszélek Lukekal . A kosáredzése után akartam vele beszélni , hogy pontosan mit azt én se tudtam . Egyszerűen csak annyira hiányzott . Pechemre sajnos nem vett részt ( ahogy Kevin sem volt ott , mivel talán verekedésbe kerult volna ) az edzésen amit nem is értettem de Bryan miatt gondoltam végignézem és együtt hazamegyünk .
Miután vége lett és a srácok már mind indultak Bryannek eszébe jutott , hogy a kémia tanárral még a félévi jegyét meg kell beszélni , hogy megkapja majd a jobb jegyet . Gondoltam miért ne , azt is megvárhatom . És , hogy milyen jól tettem . A tesi teremhez közeli folyosón vártam őt amikoris kinyitódött a sportszertár . Nemigazán megy oda senkise ezért is volt furcsa és gondoltam messzebről megnézem ki lehetett az .
- Akkor holnap ugyanitt tanárúr ? - csókolta meg STEPHANIE Danielt . Egek ha ezt megtudja Luke .... de azért megnézném Sarah reakcióját is .

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ