32 . Rész

733 51 4
                                    

- Mondjuk az elejétől ?
- Felkészültél mindenre ? Kicsit megrázó lesz - szólt előre de engem ez nem érdekelt .
- Csak mondjad .
- Oké szóval .... előszöris Danielel szakítottunk .
- Igen azt tudom .
- Mi ? Honnan ? - lepődött meg .
- Daniel visszajött tanítani a suliba . Tőle tudtam meg - vallottam be . Sarah egészen egészen furcsán fogadta a hìrt mivel idegességében elröhögte magát .
- Nem lépett le a ribi exével ? - hitetlenkedett .
- Nem . Vissza akart kapni - emlékeztem vissza Daniel szavaira .
Sarah emésztette a hallottakat majd kis idő múlva rám nézett .
- Szóval Daniel szingli? - vigyorodott kislányosan . Hát ő.... Ha az igazat mondom most el akkor csak ezen fog kattogni az agya és nem meséli el mi történt vele szóval ...
- Nem tudok róla - Kegyes hazugság na . - Mesélj tovább .
- Tudod nagyon jól , hogy nem bírom a nagymamámat . Soha se szererett igazán mivel a jelenlétemmel ,, megzavarom a nyugodt nyugdíjas éveit " . Dühös volt rám amiért a szüleim kiköltöztek Olaszországba , de én itt akartam maradni , így neki kellett felnevelni . Amikor a nyáron Danielel el akartunk szökni előtte beszéltem a nagyival . Azt kérte ha most elhúzok innen soha többé nem akar majd látni . Mérges volt rám amiért szó nélkül akartam elmenni innen és , hogy képes vagyok egy tanárommal elszökni 17 évesen ő érezte magát megalázva . Ezek után tényleg ugy gondoltam soha többet nem is akarom látni . De miután Danielel szakítottunk nem tudtam hova kéne mennem hisz egyedül maradtam . Így hát hazaautóztam . Amint meglátott mindennek elhordott amit csak el tudsz képzelni . Azért gyűlölt mert kábé létezni mertem . Szerinte el voltam szállva magamtól és még ,, szegény tanár életét is tönkretettem " . Úgy fogalmazott , hogy ,,meg kellene végre tanulnom , hogy kell viselkedni és az eddigi rossz döntésem miatt meg kell bűnhődnöm - sírta el magát Sarah . Döbbenve hallgattam végig amit eddig mesélt de ereztem , hogy ez még csak az eleje a történetnek .
- Várj nem értem! Azért haragudott rád mert ....
- Mondjuk ugy , hogy azért mert én utáltam őt amiért utál engem . Ahogy ő fogalmazott ,, csak egy hisztis picsa vagyok akinek csak a pénz kell " . Szóval ezután összevegyítette számára a kellemeset a hasznossal és elvitt Kanadába ahol a nyaralónk volt . Már kicsi koromban is észrevettem , hogy ott van egy eléggé elhagyatott hely és amikor rákérdeztem mi van ott , azt felelték..... ,, a rossz embereket megjavítják , hogy jók legyenek " . Mondjuk úgy , hogy egy ijesztő pszihiátria az a hely . Gyógyszereztek , vertek és kínoztak , hogy megkapjam a ,,megérdemelt büntetést " . Az egész helyzet annyira abszurd volt ! Én mondjuk ki , egy lázadó kis tini voltam semmi több . És csak emiatt ezt érdemeltem ? - kezdett el a sírni én  pedig megnyugatatásként megöleltem . Rossz belegondolni , hogy amíg én itthon drámáztam a semmin , addig Sarah min mehetett keresztül egész végig . 
- Sarah ..egyszer beszéltünk telefonon  . Emlékszel ? - kérdeztem félve .
- Persze . Megvoltam kötözve és megfenyegettek hogyha nem azt mondom neked amit ők akarnak akkor még durvább dolgokra számíthatok - emlékezett vissza .
- Jézusom ..én ...én nemis tudom mit mondjak - dadogtam össze vissza .
- Ha valami bocsánatkérő szöveget akarsz mondani ne tedd . Ne tudd meg mennyire örültem amiért beszélhettem veled . Annyira magányosnak éreztem magam és az a tudat , hogy érdeklődtél utánam nagyon boldoggá tett . Szeretlek ugye tudod ? - kérdezte kissé könnyes szemmel .
- És tudod , hogy én mennyire szeretlek ? - mosolyogtam rá . - Nagyon aggódtam érted . Hogy megtaláljalak egy nyomozó segítségét kértem .
- Mr . Hemmings nyomozó ? Igen ő nagyon sokat segített nekem - jelentette ki én pedig nem értettem mire gondol . - Ő nyomozott a nagyi után . Emiatt menkült ide ő is és a saját szórakoztatására kínzott engem .
Állandóan kérdezgettem tőle , hogy miert jó ez neki , miért utál ennyire . Nagy nehezen elárulta miért utál ennyire - itt egy pillanatra leállt és csak nézett a földre miközben próbálta összeszedni a gondolatait . - Szerinte miattam halt meg a nagypapám - miközben kimondta akaratlanul is csak gyűltek a könnyei én pedig próbáltam nyugtatgatni .
- Ezt hogy érted ? 
- Szívinfarktusban halt meg . Ha az nap hamarabb hazaértem volna akkor talán még most is élne - sírt továbbra is . - Emellett pedig gyülölt amiért miattam kutatott a nyomozó . Mondjuk ha nem rabolt volna el nem kémkedett volna utána - röhögött fel idegesen . Emellett pedig Ericet is bevonta ebbe . A kis féreg meglátogatott . Mi történt vele ? Egy agresszív állat volt amikor eljött pedig nem ilyennek ismertem meg - akadt ki teljesen .
- Ez...ez egy hosszú történet . Hogy szabadultál ki ? - kérdeztem meg ami most a legjobban izgatott . - Mr. Hemmings nyomozó segített . Lefoglalta a nagyiékat amíg én el futhattam onnan . Persze nem sokkal azután rájöttek , hogy eltűntem ezért a nagyi felhívta Ericet , hogy ertesítse elmenekültem . Körülbelül akkor hívtalak fel téged de a vezetékes telefon amit használtam nem működött jól .
- Honnét tudtad , hogy Wiliam nyomozó?
- Akkor még nem tudtam . Igazából akkor ezen nem gondolkodtam csak , hogy most meg tudok szökni . Akkor jöttem rá hogy az , hogy amikor taxit akartam fogni megtalált és felajánlotta , hogy hazavisz . Az úton elmesélt mindent . Nem akartam egyből hazamenni hanem kátni akartalak azonnal titeket és Mr. Hemingstől tudtam meg , hogy lesz az előadás . Még a kapu előtt találkoztam Ericcel és meg akart állítani . De láttad , hogy nem sikerült . Most épp az őrsön van - fejezte be . - Nos ez az én nagy elrablós sztorim .

Sarah nemsokkal később elment miután elmesélte a történetét . Próbálta az agyam befogadni az információkat de az egész még mindig zavaros volt . Úgy kellett volna éreznem , most már végre minden rossznak vége de mégse tudtam ezt érezni .
Másnap már elmeséltem a történteket Bryannek és a szüleimnek is akik először azt hitték túl sok filmet néztem . Kedvesek .
- Te az apámmal szövetkezdtél ? - döbbent meg Luke mikor őt is beavattam .
- Haragszol ? - néztem rá szomorúan .
- Nem ..nemtudom . Kéne ? - kérdezett vissza mire csak megráztam a fejem .
A szobámban ültünk és igazából csak élveztük egymás társaságát .
- Félek a holnapi naptól - vallottam be neki . - Túl sok dolog történt egyszerre .
- Ha azt mondom egész végig melletted leszek az megnyugtat ?
- Azt hiszem igen - válaszoltam neki majd odahajoltam hozzá , hogy megcsókoljam .

Még aznap felhívott Juliette és Laura , hogy Sarah őket is beavatta a történetébe . Ki voltak ők is akadva és
megbeszéltük , hogy holnap egész végig Sarah mellett leszünk .

- Oké  , lehet , hogy majdnem fél évig kínoztak és bántottak emiatt kicsit meg is zakkantam , de ne nézzetek rám úgy mintha valami szerencsétlen lennék aki bármelyik pillanatban összeeshet - kérte Sarah miután megláttuk őt a sulinál . Magabiztosan lépkedett oda hozzánk és úgy nézett ki mintha srmmi nem történt volna    Luke Juliette Laura és én körülbelül tényleg úgy nézhettünk rá , de akkoris féltünk , hogy bármi baja esik neki .
- Még mindig furcsa , hogy itt állsz velünk szemben . És még csak fél perce vagy a suliban máris aggódok érted - jelentette ki félénken  Laura .
- De nem kell . Ha a félelmetes pszihiátriát túléltem a sulit is csak kibírom - vonta meg a vállát - Amúgy  ez az aranyos kis fiúcska bemutatkozna nekem ? - mosolygott kedvesen  Sarah .
- Luke Hemmings . Tudod én vagyok Skyler szomszédja - Azért örültem volna ha nem a szomszéd szót használta volna hanem mondjuk ...khm...barátja .
- Ja tényleg a helyes srác aki keveset járt haza . Rémlesz . Ja és akkor te vagy a cuki muki nyomozó fiacskája - rakta össze a képeket Sarah . - Na és melyik barátnőmnek vagy a pasija ? - kérdezte ,,csak úgy" mellékesen . Luke egyből összekulcsolta az ujjainkat ezzel jelezve Sarahnak .
- Büszke vagyok rád Skyler - vigyorodott rám szélesen Sarah . - Többiek ? - nézett a két barátnőmre akik feszengve álltak egymás mellett .
- Sarah nem akarunk mostmá bemenni ? Mindjárt csöngetnek - mentettem ki őket a kérdés alól . Sarah bólintott majd egy nagy sóhaj után magabiztosan lépett be a suliba mi pedig mellette . Mindenki megbámult minket amit Sarah igyekezett nem tudomásul venni .
- Sarah a tanárok mennyit tudnak a helyzetedről ? - kérdezte Juliette .
- Amennyit a rendőrök elmondtak nekik . Wiliam hamar elintézte nekem , hogy vissza tudjak jönni a suliba és egy két teszt írás megírása után folytatódik minden úgy ahogy kell - magyarázta .
- Na és a szüleiddel tudtál beszélni ?
- Tegnap jöttek el hozzám . Eredetileg el akartak vinni Olaszországba de én megmondtam nekik , hogy itt szeretnék maradni ők pedig elfogadták és ők is ideköltöznek . Legalább  a kínzásos élményem miatt visszakaptam a szüleimet - érzékenyült el egy pillanatra majd vissza is tért a magabiztos énjéhez és odament egy két diákhoz , hogy üdvözölje őket akik nem nagyon tudtak mit kezdeni a helyzettel .
- Sarah Thompson . Örülök , hogy előkerült - üdvözölte Daniel amikor megpillantotta egykori szerelmét . Sarah egy hatalmasat nyelt és próbált közömbös arccal nézni rá .
- Rég láttam tanár úr . 

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt