21. Rész

826 53 1
                                    

- És most mit fogunk csinálni ?
- Te semmit . Én bevonom az embereimet az ügybe - válaszolta szigorúan .
- Miért segít nekem ? - kérdeztem őszintén .
- Mert itt már ténylegesen egy eltűnt lányról beszélünk - nézett szigorúan a szemembe . - Megin hívlak ha van fejlemény .
- Értem , köszönöm . Akkor.. majd remélhetőleg találkozunk nemsokára -búcsúztam el tőle és kiszálltam a kocsijából . Hazaérve az első dolgom lett volna felhívni Juliettet de Bryan megállított .
- Hol jártál ? - kérdezte meg miközben a barátnőjével főzőcskéztek .
- Váó észre vetted , hogy nem voltam itthon ? Délután nem nagyon érdekelt - néztem rá mindent tudóan . - Egyébként jól áll a főzés neked . Meg a kötény is . Azért ha lehet ne gyújtsátok fel a konyhát abból kiindulva , hogy te még egy rántottát se tudsz elkészíteni - jelentettem ki .
- Ha-ha , baromi vicces vagy de nem kell aggódnod Stella profi a konyhában én csak a kostoló vagyok . Egyébként nem válaszoltál . Foggadjunk Ericcel voltál - nézett rám kicsit mérgesen .
- Hidd azt - ráztam le és mentem fel a szobámba .
Felhívtam Juliettet , hogy akkor mesélje el amit akart mikor átjött hozzám .
- Szóval az történt , hogy Jonas azt hitte bejövök neki ! Feltudod ezt fogni ??? Ilyet szólt , hogy ,, tudod mit , szivességet teszek neked és elhívlak egy limonádéra" . Mekkora egy bunkó ! Ja és amúgy tudnia kéne , hogy citrus allergiám van ! - tombolta ki magát Juliette . Ezután próbáltam lenyugtatni és igazat adni abban , hogy Jonas egy idióta .
- Tudod ha már itt tartunk ami délután történt ...
- Nem beszélünk róla - vágta rá azonnal . - Csak felejtsd el . Semmise történt .
- Biztos vagy benne ?
- Teljesen . Ha lehetne ne említsd Laurának , hogy egyeltalán nálatok voltam - kérte Juliette .
- Rendben . De ha adhatok egy tanácsot . Távolodj el Shawntól . Laura érdekében .

Hétfőn eléggé feltűnő volt számomra , hogy Juliette és Shawn nem beszéltek egymással de Laurának is ez feltűnt . Kédezte tőlem történt - e valami köztük de én inkább csak egy ,, nemtudom "- ot válaszoltam . Emellett pedig Eric is kereste a társaságomat amit egyesek rossz szemmel néztek .
- Skyler mit is akar tőled pontosan ez az Eric gyerek? - kérdezte rosszalóan Luke .
- Már te is kezded? - sóhajtottam .
- Hé én csak jót akarok neked - tette a vállamra a kezét . - Csak nem szeretném , higy megbántson .
- Nem is ismered !
- De Bryan mesélt róla - valahogy éreztem , hogy a bátyám mesélt neki .

- Skyler nem ülsz le mellénk ? - kérdezte meg Eric a menzán .
- Hát ..ha nem zavarok senkit akkor nagyon szivesen - mosolyogtam rá aki egy ,, dehogyis gyere csak " kijelentés után magával vonszolt az asztalhoz . Akik ott ültek a suli ,, menő"  diákjai voltak akik között főként kosarasok foglaltak helyet és a barátnőik . Régen sokszor ültem köztük Kevinnel és Sarahval . Most is itt van Kevin Sarah meg ugye  ...tudjátok . Az asztalnál még ott volt Shawn és Laura , Stephanie és még kosaras és a hozzájuk tartozó barátnőjük .
Eric mellé leültem amit egy ketten furcsállottak főként Laura  de aztán tovább folytatták a beszélgetést . Épp valami meccsről beszéltek de látszólag a lányokat ez egyeltalán nem érdekelte így Stephanie vette át a szót .
- Kevin azon tanakodtam , hogy te mégis csak egy helyes , aranyos  , jó humorú srác vagy és még sincs barátnőd ! Ennek mi az oka ? Ne mond , hogy még nem tetted túl magad a szakításon mivel az már kábé ezer éve volt és látod Skyler is már túl lépett... - nézett felém egy ,,aranyos " mosollyal .
- Stephanie ...- próbáltam közbe szólni de nem hagyta .
- Na szóval Kevin ? - nézett szigorúan az exemre aki szegény eléggé lesokkolódott egy picit .
- Jajj Stephanie ... nagyon cuki csaj vagy de tudod nem jössz be - reagákta le Kevin a szituációt röhögve amihez a  többiek is csatlakoztak . - De azért köszi a bókokat - kacsintott rá .
- Nagyon vicces vagy - forgatta meg a szemeit .
- Tudom . Az előbb is mondtad .
- És idegesítő is ! - kezdett el visítozni . Kezdett kicsit olyan Shawn - Juliette feelingem lenni de ugye ...igazából mostmár az egyenlőre megszűnt . - Csak szerettem volna szólni , hogy a barátnőmnek Carolinenak eléggé bejössz és adhatnál neki egy esély .
- Ú Caroline egy jó csaj tesó - szólt közbe egy másik kosaras .
- Majd még átgondolom - felelte semlegesen Kevin bár én tudtam az ,,átgondolomból" egy "nem" lesz .

- Mostmár megint a ,,menőkkel " fogsz ebédelni ? - kérdezte Juliette rosszallóan .
- Ez csak egy egyszeri alkalom volt ! És mi ezzel a baj ? Laura is ott ül .
- Épp ezaz ! Engem kihagytok . Mármint nekem nincs bajom Luke társaságával de azért na .
- Nyugi , mondom , hogy csak egyszeri alkalom .
Kedden volt a Rómeó és Júlia próbánk ami az eddig a legüvöltözés mentesebb volt mind közül . Miss Benson rá se ismert Juliettre és Shawnra de a többiek is meglepődve fogadták . Vagyis csak köztük volt ez meg , ugyanis a tartottunk egy kis szünetet és akkor odajött hozzám Kevin .
- Mióta vagy vele ilyen jóban ? - kérdezte feszülten .
- Mégis kivel ?
- Ne tettesd a hülyét . Ericcel .
- Ja , hogy rá gondoltál ... Miért , baj ? - néztem rá bosszúsan .
- Csak figyelmeztetlek , hogy ő egy igazi seggfej .
- Ezt eddig is tudtam . De tudod mégsem teljesen az . Egyeltalán miért mondod ezt rá ? Hisz ti jó barátok vagytok ! Vagyis voltatok .. vagy ..hát pontosan nem tudom milyen a kapcsolatotok - zavarodtam össze .
- Azért annyira sose voltunk jóban ... Csak egy társaságban voltunk . Mindegy , csak azt akartam mondani , hogy légy óvatos .
- Nem kell engem figyelmeztetni ! Azzal barátkozok akivel akarok - emeltem fel a hangom . Kevin mondani akart volna valamit de pont akkor jött vissza Miss Benson , hogy folytassuk a próbát . Egészen jól sikerült , de Shawn még mindig nem tudja teljesen a szöveget ami miatt mindig rákiabál Juliette de ma ez elmaradt .
- Jövéheten ugyanit - fejezte be ezzel a mai próbát Miss Benson . Összepakoltam a cuccaimat és meg vártam Juliettet mivel Lukeot akivel eredetileg mentem volna haza  ,, elrabolta " Stephanie . Mikor már kiléptünk volna a kapun Jonas utánunk futott .
- Hé Juliette ! Holnap ráérek szóval szebbé tehetem a délutánod - kacsintott rá .
- Nem érdekelsz fogd már fel ! - sóhajtott Juliette .
- Nagyon cuki vagy amikor ezt tagadod . Tudom , hogy igazából azt szeretnéd , ha hazakísérnélek ...
- Nem  , nem szeretném - emelte fel a hangját majd gyorsított a léptein hátha lerázhatja , de nem sikerült .
- Igazad van mehetünk hozzám is . - vigyorgott perverzen majd megragadta Juliette karját és magához  vonszolta . A barátnőm próbált szabadulni a szorításából nem sok sikerrel ezért már   segítettem volna neki de Shawn aki mondjuk nemtudom mikor ért utol minket de gyorsabb volt mint én . Pár másodperc múlva már Juliette újra mellettem volt , Shawn pedig bevert egyet Jonasnak .
- Ha még egyszer meglátom , hogy zaklatod őt mégdurvább leszek - fenyegette meg Shawn a már bevert fejű Jonast  . - Jól vagy ? - kérdezte aggódóan Juliettet .
- I- Igen - dadogta Juliette aki talán még mindig nem fogta fel az előbb történt eseményeket . - Köszönöm , hogy segítettél .
- Igazán nincsmit . Szólj ha máskor is zaklat ez a baromarc - tette vállára a kezét és nézett hosszasan a szemébe . Hoppá , talán most én vagyok a felesleges , zavaró harmadik személy ( persze a kidőlt Jonason kívül) aki lehet meg fogja zavarni jelenlétével ezt a meghitt pillanatot ? Vagy ha máshogy nézzük .... akinek meg KELLENE  zavarnia ? 

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant