33. Rész

761 47 3
                                    

- Szerintem először beszélnie kéne az igazgatóval - köhintett egyet Daniel , hogy a kínos csendet megtörje . Sarah így is tett és a legtöbb diák máris sugdolózni kezdett róla .
- Nem gondoljátok furának ahogy viselkedik ? - szólalt meg először Laura .
- Miért talán sírnia kéne az egést iskola előtt ? - kérdezett vissza Juliette .
- Nyilván nem de akkoris . Nem erre számítottam - mondta ki Laura .
- Sziasztok - köszönt Shawn nekünk . Hm ..miért is ne , legyen kínosabb ez a nap .
- Szia - reagáltam először én , ami után a többiek is valami köszönésfélét nyögtek ki .
- Sarah jól van ? - kérdezte Shawn miközben szegény szerencsétlenül álldogált mellettünk . Bólintottam egyet és csak nézttünk egymásra mind .
- Az jó .
- Aha - Kínos csend , amit ugye utálok .
- Luke eljönnél velem a büfébe ? - kértem meg rá a barátomat aki a kérdésem miatt nagyon boldog lett , hogy megszabadulhat ettől a helyzettől , mondjuk nem is csodálom . Ha valamit akar mondani Shawn az biztos , hogy nem nekem és Lukenak szánja mondani szóval mi feleslegesek vagyunk ott . Oldják meg ők hárman a proémát .
- Megyek én is - jelentették ki egyszerre Juliette és Laura . Úgylátszik egyikőjüknek sincs kedve Shawn társaságához ...
- Miért nem maradtál ott vele ? - kérdezte Laura feszengve Juliettet mikor már lehagytuk Shawnt .
- Laura én saj...- kezdett volna bele a magyarázkodásba de Laura leállította .
- Hagyjd csak . Erre most nem vagyok kíváncsi - rázta le ezzel a mondattal Juliettet .

Sarahval a tanárok próbálták kedvesek lenni és sokkal figyelmesebbek voltak vele . A diák kicsit feszengve érezték magukat a közelében de ő erről nem akart tudomást szerezni .
- Hova üljünk ? - kérdezte Sarah mikor beléptünk az ebédlőbe . Rámutattam egy üres asztalra és mind a 4 odaültünk . De hogy miért csak négyen ?
- Juliette ? - kérdeztem meglepődve és a szemeimmel kutatni kezdtem utána .
- Miss Bensonnal láttam beszélgetni . Gondolom az előadásról - válaszolta Luke . - Tényleg ha már itt tartunk szerintetek újra elő kell majd adnunk ?
- Őszintén ? Remélem , hogy nem - jelentettem ki . Sok bajt hozott ez az egész színdarab nekem .
- Vajon haragszik rám a tanárnő ? Végülis miattam hagyták félbe - kérdezte bűntudattal Sarah .
- Még mielőtt jöttél volna már el volt rontva - húzta el a száját Laura . Ezt vajon a Juliette - Shawn csókra értette vagy úgy alapból ?

Csendben eszegettük az ebédet már több perce mikor Sarah megszólalt .
- Na akkor most be kell hoznom a lemaradásom . Ahogy végignéztem mindenkin itt az ebédlőben miért nincs Kevin a ,,menők " asztalánál ?
- Bunkón viselkedett . Meg kiderült , hogy meleg - vonta meg a vállát Laura .
- Ahhaaa..szóval ezért nem vagytok már eggyütt ! - rakta össze a darabkákat Sarah . Jézus tényleg ő még a Kevin szakításról se tudott .
- Egyébként gyanakodtam is rá , hogy az - vallotta be mire kikerekedtek a szemeim .
- És miért nem szóltál ? - akadtam ki talán túlságosan is .
- Még én lettem volna a szemét , amiért ilyet feltételezek - magyarázta meg tettét . - Na és Stephanie csatlósa Caroline miért van egyedül ? - szúrta ki a lányt ahogy egyedül üldögél .
- Kevin miatt . Nem valami szép dolgot mondott róla ezért a többiek is kezdtek Carolinetól elfordulni . És mivel már nem volt népszerű így Stephanie is - meséltem neki .
- Okés .... Na és most melyik lány szívét akarja összetörni Shawn ? - tette fel azt a kérdést Sarah aminek hallatán mindegyikünk kanala kiesett a kezünkből .
- Ohhó kezd izgi lenni ! Na meséljetek - kezdett megjobban kíváncsi lenni Steohanie . Kicsit olyan volt mintha csak egy dráma sorozat múltheti részét mesélnénk el neki .
- Komolyan nekem kell elmesélni ? - szólalt meg először Luke mivel eddig se én se Laura nem mertük kinyitni a szánkat hanem csak egymásnak jeleztünk , hogy mesélje a másik .
- Mivel ezek ketten nem mernek ... Várj tippelek ! Stephanie ? - találgatott Sarah mire Luke megrázta a fejét . - Pedig azt megnéztem volna ... Megérdemelné az a ribanc - csúszott ki a száján . Ha már most ilyen szép szavakkal illeti mi lesz ha megtudja a Danieleset ? Már ha elmondom...
- Laura pasija volt - mondta el az igazságot Luke . Sarah kikeredett szemekkel bámult a barátnőmre aki csak zavartan csavargatta hajtincseit .
- Megmondtam , hogy Shawn egy szemétláda ! Miért nem hallgattál rám ? - feszült be Sarah .
- Shawn nagyon kedves volt velem - felelte halkan - És azt mondta szeret - könnyezett be .
- Megcsalt ? - tért rá a lényege .
- Igen - sírta már el magát Laura .
- Melyik ribancra cserélt re hm ? - idegesedett be Sarah . Mindig is gyűlölte Shawnt amiért játszadozott a lányokkal .
- Stellára - Ennyi kellett . Stella volt az akit még anno Sarah vígasztalt meg amiért őt is átvágta Shawn . Nem kellet sok , felállt a helyéről és már el is indult volna de muszáj volt megállítanom .
- Sarah állj meg - fogtam le a kezét . - Nem kéne jelenetet csinálnod ...és ez pár hónapja történt semmi értelme sincs... -  próbálltam megállítani .
- Semmi értelme ? Skyler ne mondd , hogy nem ordítottad le legalább a csaj fejét amiert ezt tette a barátnőddel szemben !
- Igazából ...mindegy semmi - kezdtem volna el mondani a továbbiakat , de jobbnak tartottam inkább befogni a számat mielőtt még rosszabb lesz .
- Na mondjak csak el ! - nézett rám szigorúan . Mostmár nem úszhatom meg ...
- Stella közben járt Bryannel - próbáltam hadarva elmondani hátha így nem erti meg annyira de tökéletesen értette szavaimat .
- Még egy hajtépés se ? Komolyan ? - szidott le ...azthiszem .
- Sarah akármit is akarsz csinálni állj le - jött odahozzánk Luke . - Gondolj bele . Még csak ez az első napod hogy újra itt vagy méghozá rendesen megbámulnak az emberek . Nem kéne ezt fokoznod valami csajbunyóval - győzködte higgadtan Luke . Sarah átgondolta a dolgokat majd egy sóhaj után visszaült a helyére .
- Végülis jövőhéten is megtéphetem....

- Miss Benson szeretné ha előadnánk a darabot megint de én nem mentem bele - újságolta a híreket Juliette .
- Plusz Jonas se lenne benne gondolom...tényleg mi lett vele ? - kíváncsiskodtam .
- Nem kapott semmit . Megúszta - mérgelődött Juliette .
- Juliette te se tépted meg Stellát ? Pedig téged elég tökösnek találtalak volna ilyen esethez - tért vissza az előző szüneti témához . Sarah Thompson de most komlyan . Hogy tudsz ilyen könnyen kínos helyzeteket csinálni ?
- Akármennyire is gyűlöltem a lányt nem akartam miatta igazgatóit kapni . Nem érte volna meg - felelte közömbös arccal . Laura csak farkasszemet nézett vele de még mielőtt Sarah kiszúrhatta volna ezt , odajött hozzánk Stephanie .
- Sarah Thompson . Bocsika , hogy csak most üdvözöllek de fejben a jövőheti kézimeccsen gondolkodtam . Tudod amióta én vagyok a legtehtségesebb tag sokat kell gyakorolnom - villantotta meg a beképzelt mosolyát .
- Nyugika most , hogy visszatértem már nem kell annyit gyakorolnod majd - vágott vissza Sarah . A lány csak megforgatta a szemeit majd megakadt a szeme rajtam .
- Nem szép dolog más pasiját elvenni - nézett rám lenézően én pedig egyből dühbe gurultam . Kinek képzeli magát ?
- Mondja ezt az aki megcsalta - vágtam vissza neki , de egyből megis bántam . Néha befoghatnám a számat . Stephanie döbbenten nézett rám és már kezdett volna ellenkezni , de Sarah gyorsabb volt .
- Micsoda ? Szephanie és Luke jártak ? És Stephanie meg is csalta ? Atyaég tényleg sokmindenből kimaradtam - reagált le a fejleményeket olyan hangerővel , hogy a többi diák is tisztán értse mit mondott ki . Köztük Luke is . Ajaj . Miért érzem úgy , hogy ebből én fogok kijönni rosszul ?
- Ez igaz Stephanie ? - kérdezte tőle Luke dühösen de közbe engem is méregetett mérgesen .
- Hazudik ! - próbálta menteni a menthetőt de senki nem vette be szerencsére .
- Kivel ? - kérdezte még mindig dühösen Luke . Picit rosszul esett , hogy ilyen mérges emiatt de ha az ő helyzetébe képzelem magam én se örülnék ha amegtudnám megcsaltak engem pedig nem is szerettem az illetőt .
Kíváncsian vártam Stephanie milyen hazugságot fog kitalálni . Mivel azt mégse mondhatja , hogy a tesitanárral ...

Titokban tartva |✔|( Luke Hemmings ff. ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin