#14- neplakej✔

1.5K 67 4
                                    

Pohřeb. Co horšího by mohla člověk zažít? Ještě bolestnější je, když vám byl zemřelý člověk blízký. Takhle to bylo s mou sestrou. Zemřela za velmi divných okolností, protože nikdo nevěděl jak, ale zcela vykrvácela. Na těle neměla žádné bodné rány a vnitřní krvácení to také nebylo. Obličej sice měla celý od krve, ale zraněná nebyla. Nikdo zkrátka nepřišel na to, co se stalo.

Snažila jsem se být statečná a neplakat. Dokonce se mi to povedlo. Příbuzní mě utěšovali, ale Amy mi vrátit nemohli. Po pohřbu za mnou přišla mamka a měla v ruce dopis. Od Amy. Roztrhla jsem obálku a četla.

Milá Jenny, tenhle dopis ti píšu jako varování. Vím, že mě máš ráda, to já tebe taky. Ale ať se děje cokoliv, neplakej kvůli mně. Vzpomínej na to hezké a nebuď smutná. A za žádnou cenu nebreč!

S láskou tvá Amy


Nikdy jsem nebyla víc zmatená. Proč nesmím brečet? Je to tak těžké. Ale když si to Amy přála, rozhodla jsem se, že jí poslechnu. Takhle to chtěla.

Od její smrti uplynuly dva měsíce. Seděla jsem na posteli a prohlížela si rodinné album. Moc nám to na fotkách slušelo. Nad některými jsem se smála a vzpomínala na všechno, co jsme prožily. A pak se to stalo. Už jsem tomu nedokázala zabránit a začala jsem plakat. ,, Promiň, Amy. Nešlo to." Tiše jsem se sestře omluvila a osušila si kapesníkem oči.

Když jsem měla pocit, že je mi líp, chtěla jsem slzy zastavit, ale nešlo to. Začala jsem panikařit, protože to nebylo dobré znamení. Netušila jsem, co se se mnou děje ale bála jsem se. Když se slzy nezastavily ani po deseti minutách, došlo mi že je to špatné.

Potom se slzy zastavily. Začala jsem se uklidňovat, ale najednou mi z očí začalo proudem téct něco jiného. Podívala jsem se do zrcadla a šokem zaječela. Byla to krev. Snažila jsem se jí zastavit, ale nešlo to. V tu chvíli jsem pochopila, jak zemřela Amy a proč mě varovala, abych neplakala. Věděla jsem, že taky umřu a proto jsem mámě napsala rychle SMS.

Jenny
Mami, umírám stejně jako umřela Amy. I když je to bolestné, tak nesmíš plakat. Za žádnou cenu. Vzpomínej, jak jsem tě měla ráda, ale neplakej!

To bylo jediné, co jsem mohla udělat. Ochránit před smrtí mámu. Možná, že i vás příběh rozesmutněl. Proto vám dávám jednu radu. Za žádnou cenu neplakejte!

Strašidelné příběhyKde žijí příběhy. Začni objevovat