#43- věřte!✔

876 33 4
                                    

Mám strašný strach. Všude okolo se začaly dít divné zlé věci. Svět se změnil. Nic už není jako dřív. Nejhorší je vědomí, že za tenhle chaos, utrpení a smrt můžu i já...

Tehdy bylo léto. Já a moji kamarádi jsme byly naivní děti, které opovrhovaly jakoukoliv vírou v nadpřirozeno bez důkazů. Proto jsme si mysleli, že vyvolávání démonů nemůže být nebezpečné.

Dodneška si to přesně pamatuji. Šli jsme s kamarády do lesa, abychom si navodili nějakou strašidelnou atmosféru. Byli jsme daleko od nejbližšího domu a kromě nás v nočním lese nikdo nebyl.

Sesedli jsme se do kruhu a kamarád začal předčítat formule z nějaké knihy o vyvolávání.  Vše jsme po něm opakovali. Rituál jsme dokončili, a nic se nestalo. Se smíchem jsme odcházeli domů. Avšak i přes to, že během rituálu se nic nestalo, jsem měla trochu strach. Nějak jsem tušila, že ten bezstarostný smích nám dlouho nevydrží.

A měla jsem pravdu.

Další noc to začalo. Do našeho světa pronikli démoni, duchové a jiné bytosti, o kterých jsme si mysleli, že neexistují. Začali napadat nevinné lidi, kteří museli platit za to, že pár arogantních puberťáků nevěřilo.

Nezůstali jen u zabíjení. Některým lidem ovládli i mysl. Tihle chudáci byli považováni za duševně nemocné a byli považováni za nebezpečné blázny. Oni ale nebyli nemocní. Měli v mysli i v duši zlo, které je ovládalo a nemínilo se svých obětí vzdát.

Celé mé okolí skončilo takhle. Lidé jsou buďto mrtví, nebezpečně ovládáni, nebo se jako já krčí strachy ve svém domě a čekají na svůj konec.

Blíží se ke mně. Nevidím je, neslyším je, Ale vím to. Cítím jejich přítomnost. Přítomnost zla. Pokud někdo tenhle příběh najde, věřte mi, že není vymyšlený. Chci vás varovat, abyste někdy neprovedli stejnou hloupost jako my. Mohli by za to zaplatit nevinní lidé, kterým byste nechtěli ublížit.

Proto věřte nejenom mě, ale také všem příběhům o strašidelných zjeveních a bytostech. Nikdy se nepokoušejte nějak dokázat jejich existenci sami. Prostě věřte!


Ták, další díl ukončen. Pokud máte nějaké názory, budu za ně ráda.

Strašidelné příběhyWhere stories live. Discover now