#45- hlídání✔

857 43 26
                                    

Všechny, kteří budou Následující text číst, žádám o pomoc. Mám jednu dceru. Nemocnou dceru, která musí být celé týdny zAvřená ve svém pokoji. Nemůžu odejít z domu a tak bych potřebovala, jestli by ji někdo Nepohlídal.

Pokud je mezi vámi někdo, kdo by mi Chtěl pomoct, budu nesmírně šťastná, protože moje NancY nemůže zůstat doma sama. Pokud se někdo přihlásí, nemusí se ničeho bát, pokud splní, co bude napsáno v následuJících bodech.

Občas je slyšEt, jak mluví na své imaginární kamarády. Pokud to uslyšíte, nemusíte se bát, všichni jsou jen v její hlavě!

Nancy často křičí jména růZných démonů, ale jak jsem již říkala, ta chudinka je nemocná. Je zkrátka noRmální sedmiletá holčička s bujnou fantazií.

Nancy je zvyklá jíst pouze třikrát denně a to pouze jídla, na která nepotřebuje nŮž. Vždyť je ještě malá, mohla by se pořezat, to snad všichni pochopí. Jídla jí nechávejte na tácu přeDe dveřmi, A,le neukazujte se jí.

Nenávidí, když musí být sama. Pokaždé začne ječet. To je snad pochopitelné, spousta dětí se sama bojí. Takže nesmíte odejít z domu, než se vrátím já.

Nikdy Nancy nesmíte říkat, že jste cizí a je s vámi v domě sama. Nevěří totiž cizím lidem a pokud jí budete chtít hlídat, budete předstírat, že jste já. Je zvyklá slyšet cinkot mého náramku, který vám ráda půjčím. Nebude totiž vědět, že se nacházím mimo dům.

Jednou z věcí, kterou musíte splnit je, že se jí nesmíte ukazovat a ani na ní mluvit. I pokud by na vás (respektive na mě) volala, neodpovídejte, jen zacinkejte náramkem. Pokud to neuděláte, začne křičet.

Nancy si velice ráda kreslí. Ve svém pokoji nemá ani papíry ani pastelky. Pokud si bude chtít kreslit, sama na vás zavolá. S tím bude stejný postup jako u jídla. Papíry a pastelky (popřípadě pouze tužku, nebo štětec a vodovky, to vám poví sama) necháte před jejími dveřmi. Později bude chtít, abyste jí obrázek pochválili (položí obrázek před dveře). Nesmíte však mluvit, psát nemá cenu, a tak pouze zatleskejte a zacinkejte. Ona pochopí.

Občas má špatné sny a je možné že vás bude volat, abyste jí řekli pohádku. Pokud se to stane, nechám vám připravené nahrávky, kde čtu já. Ty stačí pustit na počítači a nechat ho přede dveřmi. V případě, že to bude málo, opět použijte náramek. Měla by usnout.

Jestli bude chtít jít ven ze svého pokoje, je naučená mě o tom informovat. A jestli v době vaší přítomnosti nastane tato chvíle, musíte se schovat do mého pokoje a nevycházet dřív, než sama zavolá, že je Zpátky u sebe. Nemusíte se bát, že by si z vás udělAla legraci, nikdy to neudělala a když Bude věřIt, že Jsem u ní ceEou dobu já, nebude mít důvod.

StáVá se, že Nancy bouchá do dveří. Nesmíte jí napomínat, musíte jí nechat, ať se vám budou ty zvuky zdát jakkoliv protivné. Myslím ale, že se toho nemusíte bÁt, dělá to jen vyjímečně, pokud jí něco rozruší. Když dodržíte všechny rady, které jSem uvedla, neměla by nic poznat.

Pokud chcete vědět plat, můžeme se dohodnout později. Jsem ochotná nabídnout 60$ za jeden den, ale klidně i přidám. Prosím, opravdu potřebuji Nancy pohlídat! Ani nevím, jak dlouho jsem už kvůli ní byla zavřená doma.

Takže... Je někdo ochotný Nancy hlídat, i pod těmito podmínkami? Vím, že jsou podivné, ale musíte je splnit, a za žádnou cenu se jí neukazovat, protože... (Zbytek věty máte jako šifru v textu)

Doufám, že se vám dnešní díl líbil a taky děkuji za ta krásná čísla; jak přečtení, tak i hlasy🖤

Ještě pár dílů a bude jich padesát. I když neříkám, že další vyjde brzy, záleží na tom, jestli byste chtěli takový bonus k části #40- píseň mrtvé nevěsty, tak se prosím ozvěte

Strašidelné příběhyKde žijí příběhy. Začni objevovat