#20- hledaný vrah✔

1.3K 59 6
                                    

Jednou večer jsem se dívala v televizi na zprávy, ve kterých varovali před neznámým vrahem. ,,Tenhle týden se našla už druhá oběť, 25letá žena, která byla nalezena uškrcena ve sklepě svého domu. Pachatel je neznámý."

Tahle zpráva mě vystrašila hlavně proto, že jsem bydlela sama ve svém bytě a nikoho jsem tam neměla. Naštěstí jsem si vzpomněla, že ve sklepě je mezi tátovými věcmi i jeho revolver. zbrojní pas jsem měla, ale nikdy jsem ho nepotřebovala. Ale teď by se mi bude v případě nouze hodit, pomyslela jsem si. Ale nejsem blázen, do sklepa bych sama nešla.

Zazvonila jsem na souseda, pana Sparkse, a doufala jsem, že mi otevře. Otevřel. ,,Dobrý den, omlouvám se, že ruším, ale potřebuji si pro něco dojít do sklepa. Bojím se jít tam sama, nešel by jste se mnou?" Soused souhlasil a tak jsme šli do sklepa spolu.

Celou dobu, co jsem hledala revolver jsem byla strašně nervózní, ale nic se nestalo. Se zbraní jsem se vrátila zpět do svého bytu.

O pár dní později někdo zazvonil. Šla jsem otevřít a hodně mě překvapilo, když za dveřmi stáli dva policisté. ,,Dobrý den slečno, potřebujeme s vámi mluvit."

Pustila jsem je dovnitř. ,,Co se stalo? Udělala jsem něco?" ,,Ne, vy ne, ale potřebujeme vědět, co víte o panu Sparksovi."

Tohle začínalo být čím dál divnější a neměla jsem z toho dobrý pocit. ,,Proč?"

Jejich odpověď mě dostala. ,,Protože on je ten vrah."

Udělalo se mi špatně, když jsem si uvědomila, že jsem byla ve sklepě s vrahem, kterého jsem tam sama pozvala.


Ahojky! Dnes opět nová kapitola, tak doufám, že vás moje příběhy pořád baví.

A asi budu slavit, protože tyhle příběhy mají už přes 400 přečtení! Ani jsem nedoufala, že bych byla takhle úspěšná. Děkuji moc, jste zlatíčka🖤🖤🖤



Strašidelné příběhyWhere stories live. Discover now