#55- Virus Hell

558 27 1
                                    

Asi jste už hodně krát viděli u knížek, které mají nějaký hororový obsah varování, že slabší jedinci by knihy neměli číst. Upřímně, kdo tato varování neignoroval? Myslím, že nikdo.

Avšak nebyla tam jen tak pro legraci a porušování pravidel. Naopak, těmto varováním by se měla věnovat skutečně velká pozornost. Ale nemyslete si, že těm lidem, kteří je psali, šlo snad o to, že vy byste měli noční můry. Ne, jde o něco mnohem, mnohem horšího.

Mezi námi se pohybuje tvor zvaný Virus Hell. Možná, že vám to zní podivně, ale dobře si ten název zapamatujte.

Jedná se o parazitického tvora, který dokáže splnit vaše nejhorší představy. Dokáže vycítit strach a živí se jím. Vybírá si především slabší jedince, kteří nedokáží svůj prvotní strach překonat, nebo alespoň skrýt za jiné emoce.

Jak Virus Hell pracuje?

Nejde ho spatřit, protože je velký asi jako zrníčko z hroznového vína a barvou se dokáže přizpůsobit okolí. Tento tvor má však vynikající cit pro emoce druhých. Ví, oběť cítí.

Když nešťastník zažívá velký strach, protože četl na noc příliš strašidelných příběhů, Virus se k němu přenese vzduchem a usadí se oběti ve vlasech.

Po těle má spoustu malých chapadel, díky kterým si může pohrát a vaší myslí. Když ucítí, že se právě nejvíc bojíte ďábelského, oživlého plyšového medvídka, začne vytvářet halucinace. Budete neustále vidět to, z čeho máte největší strach.

Dokonalou iluzi vytváří i díky tomu, že ačkoliv jsou všechno jen halucinace, přesto umí mluvit, vrčet, řvát, smát se nebo vydávat jiné zvuky. A pokud oběť vidí např. psychopata, který ji řeže nožem do těla, zapůsobí Virus na centrum bolesti. Oběť si tak myslí, že vše, co viděla, je skutečné.

Proto jsou u hororů ta varování. Nikdo totiž nechce, aby vás Virus Hell našel. Hell je anglicky peklo. Ten název nemá jen tak.

Pokud jste z Virusu Hell vyděšeni, tak vám přejí na dnešní noc hodně štěstí...

Strašidelné příběhyWhere stories live. Discover now