5- Kiss Like That

1.7K 139 10
                                    

Niall skoro padá smíchem. Má takový příjemný srdečný smích, díky kterému se začneme smát i já s Harrym.

„Měli jste vidět jejich výrazy!" Vykřikne Niall a potom se trochu uklidní.

„Co ta fotka?" Harry ze mě sundá jeho ruce, aby se na ni mohl podívat na Niniho mobilu. Jenom přikývne a potom ho Niallovi vrátí. Uvědomím si, že jeho ruka mě už znovu nedrží. „Perfektní. No, bylo by nejlepší, kdybychom už šli. Louis šel jen nakoupit potraviny."

Harry se s Niallem rychle rozloučí a potom se Niall přijde rozloučit ještě se mnou.

„Prosím, postarej se o něho. Je to hodný kluk," říká Nini opět s úsměvem.

„Ne, tak to není... jsem hetero a-"

„Louisi, to je v pořádku. Prostě spolu vypadáte roztomile. Nepospíchej na to."

To je vše, co mi řekne, než se dá k odchodu. Otočím se na Harryho, který na mě čeká. Stydlivě kolem něho projdu a pak pokračujeme v tichosti. Vezmeme to jinou ulicí, aby jsme se vyhnuli protestujícím. 

„Potřebuju jenom pár věcí, cereálie, mléko a nějaké ovoce."

„To je ten nejkratší nákupní seznam, o kterém jsem kdy slyšel. Ale ani jedno z toho není surovina na vaření," komentuje Harry, když procházíme regály v obchodě. Je to tu docela prázdné, protože už je pozdní večer.

„Já moc nevařím," přiznám, když zkoumám různé druhy mléka.

„Jsem docela dobrý kuchař. Někdy ti uvařím večeři," říká Harry a já otevřu dvířka a vezmu menší krabici mléka.

Pokouším se být zticha, ale nejde to. „Pozval si mě právě na rande?"

Harry vypadá vážně nadšeně. „Už to tak vypadá."

Jen zakývu hlavou a zasměju se. „Promiň, Harolde, ale ještě nevím."

„To není moje jméno a to, jak jsi mě políbil, mi říká něco jiného,"komentuje Harry. Nejprve zmínil coming out a teď tohle. Mám pocit, že stejně řeknu něco, co říct nechci.

„Bylo to kvůli protestu, Harry. Jenom kvůli protestu."

Harry vypadá poněkud ublíženě, ale nic neříká.

***

„Já to mléko vezmu, Lou."

„Už neseš tašku s cereáliemi (jsem debil asi, ale skloňování xD) a ovocem. Můžu to mléko vzít."

„Vypadá to, že je těžké."

„Jsme jen jeden blok od mého domu. To zvládnu." 

Harry mě neopustil od té doby, co mě našel uprostřed davu na pride pochodu. Pár lidí nám sdělilo, že jsme velmi roztomilý pár. Harry to komentoval slovy, že si je toho vědom a je nejšťastnější člověk na světě. Já jsem jen protočil oči a šli jsme dál.

„Proč jsme před studiem, ve kterém pracuješ?" Zeptá se Harry a já odemču dveře. Zayn už nejspíš zavřel. Asi odešel, když si uvědomil, že se vrátím později.

„Vlastně to tu vlastním a pro tvoji informaci tady taky žiju," odpovím mu, vpustím nás dovnitř a rozsvítím.

„Jakože žiješ nad tím?" 

„Ne, nežiju nad tím," řeknu trošku rýpavým tónem a pak otevřu dveře od mého pokoje. Předtím jsem se snažil Harryho setřást. Nechtěl jsem, aby věděl, kde žiju. Je to trapné, ale vážně je docela těžké se ho zbavit.

„Louisi, proč se sakra dívám na postel, mini ledničku a šatník?" 

Je tu uklizeno, ale nevytváří to větší dojem. Harry má potíže dostat se přes postel k ledničce. 

„Prosím, vysvětli mi to, Lou," říká Harry o hodně měkčeji, než normálně, ale to nepomohlo.

V mojí mysli všechno exploduje.

Drželi jsme se za ruce a políbili jsme se. Zničil tolik věcí, které jsem roky držel na uzdě a nepouštěl je ven. Teď vtrhne do mého soukromí a ptá se na věci, do kterých mu nic není. Bylo to úžasné, strávit s ním den, ale tohle musí přestat, než se tím nechám pohltit. Nevím, proč jsem předtím se vším souhlasil, ale opravdu to musí přestat, než zajdeme moc daleko.

„To není tvoje věc. Bylo hezké s tebou strávit den, ale myslím, že bys už měl jít."

Bylo to ode mě ostré. Chci kolem něj ovinout své paže a říct mu, ať nechodí. Ale tuto svoji část nemůžu nechat vyplynout. Chci opět cítit jeho rty a potřebuju, aby odešel, než udělám něco, čeho bych později litoval. Nelituji našeho polibku, ale přeju si, aby to tak bylo.

Harry je chvilku jak oněmělý a potom jen přikývne. Projde kolem mě, přičemž se naše těla trošku dotknou. Budou mi chybět jeho dotyky. Byl na mě vždy milý.

Až Harry dojde ke vchodovým dveřím, tak se na mě ještě otočí a sdělí mi své myšlenky. „Nevím, co se mezi námi stalo, Lou, ale potřebuji, abys věděl, že ten polibek byl nejlepší v mém životě. Hetero kluci takto nelíbají."

Potlačím potřebu pláče a sleduju ho vycházet ven.

Bylo to hezké, nevinné flirtování. Je to jako když vymrštíte gumičku přes pokoj. Stoupá se sílou vysoko a pak se zřítí na zem. Něco v mém srdci mi říká, že naše nevinné flirtování se právě zřítilo. 

Vyjdu z pokoje a zamknu hlavní vchod. Potom si to namířím do koupelny, která je ve studiu. Když se podívám do zrcadla, stále můžu vidět vlajku naa mém líci, která ukazuje lásku a hrdost těch lidí. Přeji si, abych toho mohl být součástí. Ale nemůžu. S mýdlem si setřu vlaječku. Už teď mi to chybí.

Ležím na mém menším dvojlůžku a sjíždím různé sociální sítě. Rozhodnu se, že si vyhledám něco z dneška. zadám hashtag #orlandopride a vyskočí na mě široký výběr fotek. Je tam hodně zářivých barev a chvilku trvá, než to konečně uvidím.

Vypadáme spolu dobře... ne. Vypadáme spolu úžasně. Moje ruka je v Harryho vlasech a naše těla jsou natlačená na sebe. Harry se musí trošku sklonit, aby mě mohl políbit, ale to dělá fotku ještě lepší. Dokonce tam jdou vidět i protestanti, ale první, čeho si všimnete, jsou dva líbající se chlapci tak, jako by nic jiného ani neexistovalo.

Když to tak zkoumám, fotka mě Harryho se objevuje čím dál častěji. Lidi to repostujou jako šílení. Po několika minutách najdu účet, který zveřejnil originál. Uživatelské jméno je jednodušše harrystyles a já vím, že je to ono. Potom si fotku mě a Harryho rozkliknu.

Popisek fotky říká Dnes jsem políbil nejkrásnějšího kluka, protože láska je láska. 



********

Hi loves. Přináším vám další díl a zároveň si udělám menší reklamu. Můžete mě sledovat na instagramu, a to na mém personal (adelka_08), nebo na mém wattpad ig (loomie_l). Kdyžtak vás follownu zpět xD <3

All the love. A  















Pride {l.s.} (Czech translation)Where stories live. Discover now