15- Kiss

1.2K 114 17
                                    

Už je to skoro měsíc, co chodím s Eleanor. Zdá se mi, že dny ubíhají hrozně pomalu. Opravdu už bych ho chtěl vidět. Místo toho jen odpočítávám dny a věnuju se práci.

Se Zaynem jsme teď v trošku horší finanční situaci a já nevím, jak to mám Eleanor říct. Stejně ji to nezajímá. Pořád jenom zařizuje rande. Doufá, že mě náš vztah napraví, a já vím, že to zvládnu. Tentokrát ano. Už jsme skoro na konci, ale je tu ještě jedna věc, kterou musím udělat, než Harryho uvidím.

Zrovna odcházíme z divadla, kde kde jsme zhlédli nějakou divnou romantickou komedii. Samozřejmě, že to Eleanor nebavilo, avšak já vím o někom, kdo by to ocenil. Od jisté doby mám romcomy rád.

Rozmyslím si své kroky a vezmu Eleanor za ruku. Ona se na mě usmívá a přibližuje se. Snažím se ignorovat kostel nedaleko od nás. Tam jsem políbil chlapce. Snažím se zapomenout na ten pocit, když mě držel za ruku. Vlastně to bylo o moc lepší, než s Eleanor.

„Přemýšlíš o tom, že bys navštívil svoji rodinu?" zeptá se El. „Možná bychom je mohli navštívit na Díkůvzdání. Budou rádi, že jsme zase spolu."

Podrbu se na zátylku. „Většinou se Zaynem na Díkůvzdání něco plánujeme."

„A co jako děláte? Opíjíte se v barech? řekne se smíchem Eleanor. 

„Vlastně ne. Jezdíme k Zaynovým rodičům. Berou mě jako vlastního, takže proto tyto svátky trávíme u nich."


„Měl bys trávit volno s tvojí reálnou rodinou."

„Uvidím, ještě se rozmyslím," odpovím a tím tuto konverzaci ukončím. 

Eleanor si pronajímá apartmán. Je to několik bloků ode mě, takže ji většinou doprovodím a pak pokračuju sám. Je docela nevyhovující používat auto, když máme hodně míst takřka po ruce. 

„Uvidíme se zítra, Lou," řekne uculená Eleanor. Vypadá nádherně. Je velmi sladká a krásná dívka (you are fu*kin'lyin' xD) (až na situace, kdy oslovuje mého nejlepšího kamaráda teroristou). Tohle si zaslouží.

„Jo, potom se uvidíme."


Stojíme hrozně blízko u sebe a já vím, že je teď ta pravá chvíle. Je to trapné, že jsem jí ještě nedal pusu. Chodíme spolu už měsíc... prostě jsem zatím neměl kuráž. Pohlédnu do jejich hnědých očích a rozhodnu se, že teď to udělám. Je čas zlepšit mě a moji orientaci.

Její rty jsou tak měkké. Je to příjemné a dělám všechno proto, abych to nesrovnával s nejlepším polibkem, který jsem kdy dostal. Je to jen krátká pusa. Když se od sebe odtáhneme a rozloučíme se, uvědomím si, že víc nechci. 

Vrátím se do studia a lehnu si na svoji postel. Přestože je tma, vidím Harryho všude kolem sebe. Můžu si představit jeho ruce přejíždějící po mých křivkách. Cítím jeho rty na mých a taky na krku. Cítím ho všude.

Měl bych usnout s myšlenkou na moji přítelkyni, ale to se nestalo.

Usnul jsem s myšlenkou na chlapce. 

Chlapce, kterého nemůžu mít.



********

Tak jsem zpět :D Snad jste aspoň trochu rádi. Vaše podpora je neskutečná a děkuji vám za ni, zároveň bych vás chtěla poprosit, abyste tento příběh sdíleli, ať se to dostane i dál :) 


All the love. A




Pride {l.s.} (Czech translation)Where stories live. Discover now