25- Halloween

1.3K 110 2
                                    

Celý říjen se motal kolem práce a Harryho. S Harrym jsme si blíž, něž kdy jindy, zatímco Eleanor od sebe odháním. Harryho si víc připouštím k tělu a snažím se mu pomáhat. Jsem mu pořád k dispozici, takže se někdy stává, že mi volá i v noci. 

„Myslíš na toho chlapce, kterého miluješ?" zeptám se přes telefon.

„Pořád na něj myslím."

„Nechci, abys byl kvůli němu smutný."

„Dělá mě šťastným. Moc šťastným. Jsem smutný, protože není můj."

„To je ten důvod, proč máš deprese?"

„Jo."

„Proč si s ním o tom nepromluvíš?"

„Nepatří mi."

Naše konverzace vždy končí frází dobrou noc, ale teď budu zírat do tmy aspoň hodinu. Koho může tolik milovat? Můj první nápad je Zayn... ale to je blbost, přece víme, že Zayn patří Liamovi. Často spolu tráví volný čas, takže to by si Harry nedovolil. Niall má svůj svět. Pokouší se o založení vlastní restaurace. Navíc je hetero a na holku prý teď nemá čas.

Nějaká moje část mi sděluje, že ten člověk jsem já. Vím, že Harrymu jde flirt přirozeně. Možná to pro něho nic neznamené, když se mnou flirtuje. Vím, že mě bolí představa Harryho s někým jiným. Neměl bych to tak cítit.

***

„Nechci jít," zšeptám z malého místečka na podlaze v mém pokoji, kde právě sedím. „Chci tu zůstat a sledovat televizi."

„Louisi, ty nemáš televizi!" zakřičí na mě Zayn. „Prosím! Chci, abys šel s námi."

„Ale ty mi zmizíš s Liamem."

Zayn zčervená. „Bude tam Harry."

„Půjdu, pokud mi řekneš, co přesně je mezi tebou a Liamem," nabídnu mu. Vím, že nic nepředstírá a opravdu chce, abych šel. Snad mi o všem poví.

„Opravdu chci, aby mě pozval naa rande, Lou". Konečně si to přiznal. „Jsme už tak blízko! Flirtujeme spolu pořád. Je to první kluk, který se mi zdá... dokonalý. Je na mě tak milý a chce pro mě to nejlepší. Dokonce máme na dnešek sladěné outfity."

„Hej, ale já jsem taky dokonalý!"

„Víš, jak to myslím, Lou. O tobě jsem tímto způsobem nikdy nepřemýšlel. Nevím. S Liamem je to jiné. Opravdu se mi líbí."

Usměju se. Zaynův kostým je hrozně úzký, takže můžete vidět každý detail jeho těla. Pro Liama bude nemožné mu odolat. Maska zakrývající jeho oči tomu dodává to pravé kouzlo.

„To vidím. Jsem si jistý, že dnes už prolomí ledy. Bude to v pohodě, uvidíš. Děkuju, že jsi mi to řekl. Schvaluju ti ho. Musíš ho získat."

„Znamená to, že půjdeš?" zeptá se Zee s nadějí v očích.

Přikývnu. „Ale nemám kostým."

„Máš nějaké modré džíny? Tak si je obleč, já mám kožené pánské kozačky, koupil jsem je nedávno. Bude z tebe kovboj, ale nemám ten kovbojský klobouk. Ale ty boty to spraví. Ještě budeš muset najít nějakou opotřebovanou košili."

Zayn mi odběhne do předsíně pro ty boty, zatímco já si obleču džíny a hnědou košili, která nějakým způsobem připomíná western. Zayn přiběhne i s botami, které si natáhnu. Naštěstí mi skvěle padnou. 

Se Zaynem se vydáme na párty. V ulicích jsou všude vyřezané dýně a děti v kostýmech. 

Dojdeme k Harrymu. Nechal pro nás otevřené dveře, očekával nás, takže vstoupíme bez klepání.

„Liame!" vypískne Zayn nadšeně. V jeho kostýmu vypadá jako Batman, ale jeho maska leží na stole. Liam Zayna sevře v náručí, potom sjede Zayna pohledem. Něco mu pak pošeptá a Zayn zčervená.

„Co máš být, Boo?" Harry si mě přitáhne do objetí. Miluju tento pocit. Ikdyž bych neměl.

„Kovboj," sdělím mu. „Ale nemám ten klobouk."

„Já jeden mám, pojď za mnou."

Jdu za Harrym. Když si ho prohlédnu, všimnu si, že má taky modré džíny a podobné boty jak já.

„Počkej, Hazz, ty jdeš taky za kovboje?" zeptám se. „To není fér, měl to být originální kostým!"

„Lou, tam bude hodně kovbojů," odpoví rozesmátý. Tak on se mi bude smát? Otevře dveře od skříně a vytáhne dva klobouky, přesně jak z westernu. Otočí se ke mně a jehotvář naproto změní výraz, když mi jeden klobouk nasadí.

„Jak vyadám?" nevím, proč jsem tak tichý, když jsme tu jenom my dva.

„Perfektně."



********

Ahoj lásky, tak toto je poslední díl v letošním roce. 2018- rok plný různých zkušeností, úspěchů a pádů. Rok, kdy můj zpočátku úplně šílený nápad dosáhl za 4 měsíce 4,4K přečtení a 600 votes. A jede se dál! Miluju a děkuju <3 Těším se na Vás v roce 2019 a přeji Vám šťastný nový rok, užívejte si, buďte šťastní a vkročte do něho tou správnou nohou! :)


All the love. A 




Pride {l.s.} (Czech translation)Kde žijí příběhy. Začni objevovat