32- Moving In

1.3K 115 14
                                    

!PŘEČTĚTE SI AUTOR'S TALK DOLE!

Příjemné čtení <3


Většina mého těla mě bolí. Trošku mě štípou plíce, když zhluboka dýchám. Mám několik popálenin, které bolí na dotek. Ale ty mám naštěstí natřené speciálním krémem a obvázané. Menší poranění mám i na dlaních- z toho, když jsem se plazil pro mobil a peněženku. Když nad tím zpětně přemýšlím, byl to celkem pitomý nápad.

Harry je stále po mém boku, když jdeme k němu domů. Ostatní kluci jsou s námi, ale Harry se se mnou drží vzadu- chce na mě pořád dohlížet.

„Já nespadnu, Hazz," řeknu s úsměvem. Je to divné, abych byl šťastný, po takovém divném a nepříjemném zážitku.

„Já vím, ale jsem ještě pořád vystrašený, Lou. Chvilku to potrvá, než si uvědomím, že mě neopouštíš," řekne potichu. Upřímně, jsem rád, že kluci neslyší naši konverzaci.

Harry přikývne, ale stále se stejným výrazem. Chudák se bojí, že ho opustím. Obávám se toho, že jednoho dne přijdu k Harrymu a on bude prostě pryč. Bojím se toho a ukazuje to, jak moc jsem se stal závislým. A prostě chci mít Harryho v mém životě.

Stisknu jeho ruku a pak následujeme Nialla, Liama a Zayna do Harryho bytu. Před klukama se s ním za ruku nedržím. Nejsem na to připravený. A stejně, ani nevím, jak na tom s Harrym jsme.

Posedáme si na gauč a křeslo v obýváku. Zayn sedí Liamovi na klíně, Liam mu mezitím něco šeptá. Zayn pořád vypadá dost vyplašený z toho všeho. 

„Pořád jsem zmatený," vyhrkne Ni. „Doteď nevím, proč ti Eleanor zapálila pokoj."

Harry se na mě podívá. Kromě něho nikdo nic neví. Neví nic o mé minulosti a já jim to ještě říct nemůžu.

„Rozešli jsme se. To je celé a ona se zbláznila. Zayne, jak velké jsou škody?" zeptám se, ale podle jeho výrazu usuzuju, že je to špatné.

„Nemohli nic z tvé ložnice zachránit. Naštěstí tam nebylo moc drahých věcí... možná až na medvěda, kterého jsi měl od Harryho. Promiň, Harry," řekne Zayn. Harry jen pokrčí rameny. Je spíš rád, že jsem v pohodě. „Jinak, trošku je poškozená chodba, naše místnost a studio."

Úplně zblednu, když mi to konečně dojde. To si nemůžu dovolit. Nebudu schopný poskytnout peníze na opravu a nebudu schopný zůstat tak dlouho v hotelu. Postupně se dostávám do paniky. 

„Lou, podívej se na mě," řekne Hazz zdráhavě. „Zajistíme to. Poskládáme se a seženeme na všechno peníze."

„A-ale já nemám kde žít. Nemůžu si představit, že od vás beru tolik peněz. Myslím, nikdo z nás není tak bohatý. Niall si přece otevírá restauraci, panebože! Nikdo z nás tolik penež nemá."

„Uděláme to, dodá Liam. „Jsme tu pro tebe, od toho přátelé jsou."

„Pomůžu ti nejvíc, jak to půjde," řekne Ni s úsměvem.

„Nechal bych tě u mě, ale nemám pokoj navíc," Zayn zamumlá předtím, než se podívá na Liama.

Nějaký druh štěstí otřese mým tělem. Zayn a Liam. Oni se spolu stěhují. Vím, že spolu prakticky už žijí.

„A co se stalo s místností pro hosty?" zeptám se s popichovým úšklebkem. Jsem rád, že máme odlehčenější téma na diskuzi.

Zaynova tvář se zbarví do červena a odpoví mi Liam. „Stěhujeme se k sobě. Už tam mám spoustu věcí a trávím tam většinu času- jen vám to oznamuju."

„Nezní to jako dva kamarádi, kteří spolu bydlí," komentuje Ni s úsměvem.

„No, vlastně... chodíme spolu," oznámi Liam s širokým úsměvem. Jsem rád, že právě on chodí s mým nejlepším kamarádem. Liamov políbí Zayna na rty a v ten moment Niall málem spadne z pohovky.

„PROČ MI TO NIKDO NEŘEKL?!" durdí se blonďáček. Naštvanost mu dlouho nevydrží, protože hned obejme nový pár. „Jsem na vás pyšný. Konečně jste si navzájem přiznali svoji sexualitu."

Harry a já se zasmějeme. Uvědomím si, že se čím dál tím víc tisknu na Harryho. Můžu říct, že už jsem trochu uklidněný.

„Můžeš se nastěhovat ke mně," zašeptá mi Harry do ucha.

„Co?!" to nemůže myslet vážně.

„Vím, že nemáš rád takové nabídky. Ale notak, Lou, bude to sranda. Můžeme mít noční maratony. Budu pro tebe pořád vařit," říká potichu a pak pokračuje. „A taky si můžeme ujasnit náš vztah. Jestli chceš, můžeme spolu spát v jedné posteli, ale i tak budeš mít vlastní pokoj."

Nemůžu si pomoct, ale usmívám se jak idiot. Umím si to představit- jak vedle sebe vstáváme, jak Harry vaří úžasná jídla, jak se díváme na jeho oblíbené romantické komedie. Líbilo by se mi to, mít ho pořád kolem sebe. Taky na něho aspoň budu dávat pozor. 

„Okej."

Okej? To tak rychle souhlasíš?" zeptá se Hazz překvapeně.

S úsměvem pokrčím rameny. „Nevím. Nemám jiné místo, kam bych mohl jít. A bydlet s tebou... to nezní dvakrát špatně."

„Tak je to oficiální. Louis se stěhuje ke mně," oznámí Harry celé skupině. Zayn se okamžitě culí jak sluníčko a upře na mě svůj pohled, jako by mi tím chtěl něco říct. 

Nikdo z kluků neví, co se mezi námi děje a nevadí mi to. Prozatím to tak necháme- je to moje a Harryho tajemství.



********

Hi my loves <3 tak, je to tu. Lewis and Hazz! Naše sny se (snad) staly skutečností xDD další kapitola bude opět za týden, přesně dám jeětš vědět :) kdo ještě nesleduje můj instagram, hoďte mi follow, ať máte vše z první ruky ► (loomie_l)


All the love. A








Pride {l.s.} (Czech translation)Where stories live. Discover now