5

2.7K 175 85
                                    

*Medya Nalan

/Bars/

Belimde havluyla duştan çıktığımda Nalan kapının karşısında, sırtını duvara yaslamış bir halde beni bekliyordu.

"Neden Perla misafirleri evimizdeydi Bars?"

Gözlerimi devirdim. Cevabını bilmediğim bir sorunun cevabını nasıl vereceğimden emin değildim. Odama doğru ilerlediğimde Nalan'ın beni takip etmesine takılmadım. Onun yanındayken hiçbir zaman kafamı çok fazla yormam gerekmezdi çünkü kendisi beni yeterince yorardı.

"Şehri gezdirmemi istediler ve bunu iş kıyafetimle yapmamı istemediler. O yüzden eve getirdiler ve inan bana bir şey söyleme hakkım yoktu."

Çekmecemden baksır çıkarıp havluyu yatağımın üstüne attım. Baksırı giyerken Nalan hala düşünceli bir tavırla beni izliyordu.

"Neden haber vermedin?"

"Telefonumu ofiste bırakmıştım."

Bu sakinlik beni daha çok korkutuyordu.

"SENİ ÖLDÜRÜRÜM! SENİ DOĞRAR, YEMEĞİNİ YAPAR, MAHALLEYE YEDİRİRİM!!"

Haah, şimdi oldu.

Yapma etme desem de şu an ona cevap vermek en büyük hatam olurdu. Çükümden başlar lime lime ederdi beni. Poşete geçirdiği elinde, peşimde bokla dolaşan bir kadından bahsediyoruz. Bağırmaya devam ederken sakin hareketlerle yatağıma oturdum. Uyuyup uyanmam için altı saatim vardı ve gittikçe azalıyordu.

"Hayatımda gördüğüm en seksi adamla üstüne bir leğen su boşaltarak tanıştım. Rezil oldum. İlk defa bir insan karşısında elim ayağım birbirine dolandı. Şu güzel ağzımdan duyduğu ilk şey küfür oldu be!"

İlk olmazsa ikinci olurdu Nalan'cım sen çok şe'yabma.

"AY SİKİCEM YA!!"

"Sen o haktan vazgeçeli biraz olmuyor mu yavrum?" dedim, ağzımı sikeyim. Küçük adımlarla üzerime doğru geliyordu.

"Seni", "Siksiz de" "Sikerim lan!"

Her adımına birer ikişer kelimeler ekleyerek odamda git gide devleşiyordu. Aklımı hızla çalıştırıp bir şeyler söylemem gerekiyordu yoksa yarın vücudumda fazladan renkler olacaktı.

"Adamlar buraya gelmese Sami'yle hiç tanışamazdın. Ayrıca adamla baş başa bile kaldın. Ayrıca elini üzerinde gezdirişini de gördük. Mi señora?"

Birden kıpkırmızı kesildi. Yatağıma ulaşmasına bir adım kalmıştı ve devrilir gibi attığı son adımla bedeni yatağımla buluştu. İnleyip garip sesler çıkarırken sonunda yüzünü yatağımdan ayırıp anlamlı bir cümle kurdu.

"Benim ne olduğumu anladığı halde önümde soyundu."

"Yapıyorlar öyle şeyler. Arslan sürekli çıplak geziyor villada. Gerçi o benim gay olduğumu bilmeden soyundu önümde."

Nalan tekrar yüzünü yatağıma çevirip nefessiz kalana kadar inledi. Ondan kalan boşluğa kendimi çekip uzandım ve uykuya hazırladım. Çok mutsuz hissettiği zamanlarda yanımda uyurdu, bu akşam da yanımda uyuyacak gibiydi. Bir süre sonra sikeyim nidaları eşliğinde odamı terk ettiğini hayal meyal duydum.

Sabahın köründe odama dalarak yatağa zıplamasıyla uyandığımda, odayı terk edişi sanki bir kaç dakika öncesi gibiydi.

"N-olü?"

"Günaydın, beni lobiye garson olarak işe aldır."

"N-eö?" 

"Beni lobide garson olarak işe aldır. Nesini anlamadın?"

ASLANWhere stories live. Discover now