Capitolul 3

7.9K 577 149
                                    

TEGAN HAYES

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

TEGAN HAYES

,,Cât mai poți îndura?"

Astăzi este o nouă zi. O zi în care am să încerc să supraviețuiesc jignirilor aduse la adresa mea de către toți cei din liceu. Trag aer adânc în piept și mă străduiesc să adopt acea latură mai nepăsătoare, dar simt că, odată intrată pe ușa cea mare a instituției, am să las garda jos. Mă aranjez cât se poate de natural, sperând să le dau o impresie mai bună despre mine. Port una dintre dintre bluzele puțin mai decoltate ale mamei, iar blugii strâmți nu sunt deloc genul meu, însă sunt destul de frumoși și îmi plac foarte mult cum se mulează pe picioarele mele, chiar dacă nu am un corp perfect. E pentru prima dată când port jeanși atât de modelatori, dar privindu-mă tot mai intens în oglinda dressing-ului, trebuie să recunosc, chiar îmi place ce văd. Arăt mult mai bine și sigur am să atrag atenția multora, deși nu mă simt eclipsată de faptul că îmi doresc atenție.

— Să nu uiți, iubito! strigă mama și revin cu picioarele pe pământ. În seara aceasta este cina importantă a unchiului tău, Daniel.

— Nu am să uit, mormăi și îmi dau ochii peste cap, nepăsându-mi atât de tare.

Unchiul Daniel e un om bun, dar de când e văduv, a devenit din nou burlac, știindu-se peste tot despre aventurile sale. Acum, după abia câteva luni, ne anunță că, în sfârșit și-a găsit o nouă logodnică. Atât părinții mei cât și eu, am părut destul de sceptici, luând-o de asemenea și ca pe-o glumă. În momentul în care am aflat că logodnica sa este una dintre menajerele casei, am rămas stană de piatră, felicitându-l pentru faptul că a înclinat balanța spre oameni normali, naturali și bineînțeles, muncitori și obișnuiți. Toate fostele sale iubite erau profitoare sau operate cu bisturiul, arătând ca naiba. Dar această femeie, este apropiată de vârsta lui și are o experiență în ceea ce privește viața conjugală, deoarece a mai fost căsătorită. Știu doar că are cinci copii, iar despre soțul ei, aproape nimic, dar bănuiesc că este destul de tragică povestea sa. Cel puțin asta au menționat celelalte angajate ale familiei mele.

— Nu cred! Ești sigură că Jones s-a despărțit de Margot? îmi aud verișoara vorbind la telefon și simt cum nervii se instaurează în mine.

Heather este fiica unchiului Daniel, este de aceeași vârstă cu mine și se crede cea mai frumoasă fată din liceu, ca să nu mai vorbesc despre popularitatea ei care este la fel de mare ca și lipsa creierului. Când suntem la liceu, se preface că nu mă cunoaște, iar atunci când suntem acasă, mă cunoaște și îmi cere ajutorul cu temele sale pe care nici eu nu le știu face întotdeauna, în rest, nimic mai mult. Pe lângă multitudinea de fete din școală îndrăgostite de acest Kendrick, care nu are nimic special și nici întocmai vreo frumusețe ruptă din rai, se află și ea, care a sperat ceva timp ca Margot și cu el să se despartă. Nu știu și nici nu mă interesează dacă, într-adevăr, ei doi s-au despărțit, dar nici nu-l doresc pe acel bădăran aproape de familia mea. Încă îi pot simți degetele înfășurate pe brațele mele, strângându-mă cu multă presiune și vigurozitate. Acela a fost unul dintre momentele în care am văzut parcă prin ochii săi adevăratul Iad, așa cum este văzut de către noi toți.

KendrickWhere stories live. Discover now