Capitolul 24

3.4K 350 56
                                    

Kendrick Jones

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Kendrick Jones

Nemernicul din mine.

După discuția dintre Tegan și tatăl său, am ales să mă refugiez la mine în cameră și să meditez asupra celor auzite. Acum, după mai bine de o oră, continui să stau pe marginea patului și să oftez de mama focului, neputând să-mi iau gândul de la ea și de la cât de devastată o să fie în clipa în care va realiza că banii nu mai sunt acolo, în camera ei. Poate nu o vor interesa banii, ci mai degrabă persoana care a făcut asta.

Totuși, nu am idee unde este acel seif, dar când voi prinde ocazia perfectă fără ca ea să fie prin preajmă, voi pătrunde în camera sa și voi căuta peste tot, nelăsând indicii în urma mea.

Am mare nevoie de acei bani, iar eu nu voi sta cu mâinile împreunate la piept ca să-i privesc pe alții cum se lăfăie în sute, mii și milioane de dolari. Vreau al naibii de tare să plec din orașul ăsta și din casa aceasta, pentru a putea uita toate amintirile neplăcute. Demonii trecutului mă bântuie! Mi-am lăsat tatăl să se sinucidă fără ca eu să pot face ceva în privința acestei tragedii. Puteam să rezolvăm cu ușurință problemele familiei, nu să se sfârșească așa, dar poate soarta a ales să se întâmple în felul acela.

Kendrick, tatăl tău nu ar fi vrut ca tu să ajungi să-i frângi inima unei fete.

Conștiința are dreptate, însă nu e prima dată când am frânt inima unei fete, au fost câteva cărora nu le-a picat prea bine așa zisa despărțire, dar puțin mi-a păsat. Dar totuși, aici este vorba despre Tegan Hayes, pe care toată lumea o cunoaște drept fata care a primit cele mai multe stări de bullying din tot Universul — bine, poate nu chiar așa, dar tot a fost umilită.

O iubești, nu o contamina cu atâta dramă din partea ta. Ai nevoie de ea, iar ea are nevoie de tine.

Îmi lipesc degetele de tâmplă și încep să o masez ușor, dar conștiința mea tot nu se oprește, continuând să-mi înșire o grămadă de motive pentru care ar trebui să renunț la planul acesta idiot. Pe de altă parte, mai există o conștiință care mă determină să-mi continui planul, și exact asta am să fac. Nu mă voi abate de la tot ceea ce am plănuit pentru mine și familia mea.

— Kendrick, mama a zis să mergi să cumperi carnea de vită pentru grătar.

Mă informează Mason, fără ca măcar să fii bătut la ușa camerei. Totuși, nu tresar la vocea sa, doar ies din gândurile mele, lăsându-le pe cele două conșțiințe ce reprezintă binele și răul să se dueleze singure.

— De ce nu se duce tocmai soțiorul ei sau pu... Robert? întreb, deși aproape că l-am înjurat pe tatăl lui Tegan de față cu Mason, nu că nu m-ar mai fi auzit până acum, nu vreau să crească ca și mine.

Frățiorul meu a încercat să stea prin preajma mea doar pentru că eram cel mai mare, iar de la mine ar fi avut ce să învețe. Dar eu am tot ignorat și l-am refuzat frumos, spunându-i clar că nu sunt o influență bună asupra sa, mai ales pentru că mă întâlneam des cu Chung, PJ și Franco, iar el se ținea aproape ca un scai de mine.

Kendrickحيث تعيش القصص. اكتشف الآن