Capitolul 8

5.1K 498 158
                                    

KENDRICK JONES

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

KENDRICK JONES

Gânduri bolnave și lacrimi amare.

— Ăsta e un moment futut rău, numit Teco! mârâi destul de nervos și încerc pe cât mi-e posibil să nu-mi ies din minți.

Nu știu exact care sunt sentimentele pe care le simt în momentul de față, dar și dacă există anumite sentimente ce simbolizează gelozia, le voi ascunde cât de bine pot în suflet. Faptul că m-am întors acasă și am surprins-o sărutându-se cu Rico, îmi displace al naibii de mult, dar îmi displace enorm de tare și ideea de a înjura într-un loc în care se află frații mei mici, putând lua exemplul greșit de la mine. Sunt momente în care mă imaginam pe mine acolo, lângă ea, sărutându-i acele două petale de flori rozosine. Însă, norocul nu a fost să fie de partea mea. L-a aruncat pe argentinianul ăsta în brațele sale și pe mine m-a alungat și o face în continuare, deși atracția sa e existentă pentru persoana mea.

Vocea mea răsună destul de zgomotos, dar se datorează acestui micuț spectacol dat de către cei doi. Prima persoană care tresare la auzul vocii mele este tocmai Tegan. Își ascunde cu greu rușinea, dar încearcă să mă înfrunte prin a-și lăsa sentimentele cât mai în întuneric, neieșind la lumină pentru a le putea vedea eu în toată frumusețea lor. Știu că a început să simtă ceva pentru mine, însă nu am să fiu niciodată iubitul ideal de care are nevoie orice fată. Trecutul m-a distrus rău, încât voi fi readus pe culmile fericirii foarte greu, poate nimeni nu o să mă poată schimba. Nici măcar fata asta, cu ochii săi ca de căprioară speriată.

— Îți alegi cele mai proaste momente de a apărea, Jones! mârâie nervos Rico, și își eliberează mâinile de pe corpul lui Tegan, venind tot mai aproape de mine. De ce nu-i spui și ei cine a fost al treilea sau al patrulea complice din toată povestea trucată cu mine și Margot? întinde destul de tare coarda cu această întrebare și când nu e atent, mă reped asupra lui.

Pumnul meu ricoșează destul de dureros în fața lui, dar asta nu mă împiedică să nu-l primească și pe-al doilea și pe-al treilea, în stomac, în fizionomie, peste tot. Vocea lui Tegan se aude pe fundal acum, împlorându-mă să mă opresc, dar nici asta nu mă face să încetez. Probabil ca să o impresioneze pe ea, nu îndrăznește să mă atace și se lasă măcelărit de pumnii mei violenți. Și deși m-aș opri doar pentru a nu cădea prost, simt că e nevoie de asta ca să-l îndepărtez de ea pentru totdeauna. Sau măcar până când mă aflu eu prin preajmă.

— Kendrick, oprește-te! țipă mai tare și îl răstorn pe pavajul din pietre din fața casei, aplicându-i alte lovituri.

O groază de voci se aud apoi în jurul nostru și constat că, ceilalți au ieșit afară din casă, alte sunete implorându-mă să pun stop mâniei mele. Mă simt tras de către două persoane de pe idiotul de Rico, dar apoi două voci mă îndeamnă să mă opresc și simt cum ceva se rupe în sufletul meu la auzul lor.

KendrickTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon