Capitolul 22

3.8K 410 47
                                    

Kendrick Jones

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendrick Jones

Ceea ce voiam să aud.

— Theresa..., mormăie șocată șatena, făcându-mă să mă încrunt la ea.

Îmi rotesc capul foarte lent spre geamul de pe partea mea și rămân și eu la fel de șocat precum ea. Mama e în afara mașinii, sprijinită cu coatele de vehicul, privindu-ne cu o sprânceană ridicată și cu un rânjet colosal de mare pe buze.

Dacă mamei situația asta i se pare comică sau interesantă, ei bine, mie nu mi se pare la fel. Mă simt ca naiba să știu că am fost prins sărutându-mă în mașină destul de pasional cu verișoara mea vitregă. Am fost surprins de câteva ori tot în ipostaze asemănătoare, dar măcar nu erau mama sau tata. Totuși, în preajma lui Tegan, mă străduiesc să nu-mi arăt iritarea și stânjeneala de același fel precum a ei.

— Bună, mamă! e tot ce scot pe gură, înghițind în sec. Tu nu erai în luna de miere cu Daniel? o chestionez, ridicând și eu o sprânceană și continuând să nu par afectat în vreun fel.

— Ba da, îmi răspunde, scoțând pe buze un surâs. Însă am fost anunțată acum o zi că, netrebnicul meu fiu cel mare, a călcat strâmb cu Tegan, însă se pare că a fost o farsă. Văd că o duceți bine, poate chiar mult prea bine.

Îmi dau ochii peste cap, aruncând apoi un ochi spre cea din dreapta mea, văzând-o cum își ascunde chipul sub mâini de stânjeneală. Se vede de la o poștă că e la fel de rușinată de situație precum sunt și eu.

Mă reîntorc cu privirea spre mama, sesizând că, în continuare, ea se află aici, zâmbind frumos.

— Poți să nu spui nimănui că ne-ai văzut... așa? întreb, bâlbâindu-mă în fața femeii care mi-a dat viață.

E ceva anormal să mă bâlbâi în fața ei, să mă comport ciudat și să nu mă recunosc. De când am devenit o cu altă persoană, având un caracter de prost gust, acesta este primul moment în care mă simt rumen în obraji și rușinat de ipostaza în care am fost surprins.

— Iubitule, Evangelaine și Robert trebuie să afle despre asta și despre relația voastră. Adică, sper că este o relație deoarece, scuze că-ți tot amintesc, dar te-am crescut în așa fel încât să nu-ți bați joc de fete, mai ales de sentimentele lor.

Într-adevăr, mama mi-a reproșat de atâtea ori că sunt un idiot cu fetele, încât a pus-o pe Rena să mă învețe cum să mă comport cu ele, dar nu s-a lipit nimic de mine, ca de obicei. Și acum, legat de relația mea cu Tegan, ei bine, nu știu cu exactitate dacă este o relație sau nu, deoarece e pentru prima dată când sunt în situația asta. Însă tot ce pot recunoaște este că, sentimentele mele pentru ea sunt adevărate, dar ceea ce mă împiedică și mă face să am ezitări, sunt acei bani pe care trebuie neapărat să-i obțin.

Amintindu-mi de asta, îmi amintesc și de idioții mei foști colegi din clanul Red Northerners, care s-au prezentat în fața ușii vechii mele case. Cu atitudinea impunătoare ca de obicei, Glance mi-a reproșat destul de clar unele lucruri. Tata a făcut cândva și el parte din acel clan, însă în momentul în care a cunoscut-o pe mama și s-a căsătorit cu ea, a renunțat.

KendrickWhere stories live. Discover now