Capitolul 13

4.7K 490 72
                                    

Tegan Hayes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tegan Hayes

Parteneri?

Ziua următoare, suntem majoritatea treziți devreme, încât tot somnul plăcut este perturbat. Când cobor scările, constat că cei ce ne-au trezit pe toți sunt tocmai Theresa și Daniel, cu scopul de a-și lua rămas bun pe timpul lunii lor de miere.

În timp ce cobor treptele în pijamale mă intersectez cu doi dintre frații Jones, actualmente Hayes. Tommy și cu Mason mă salută somnoroși, luând-o înainte mea pe scări și lăsându-mă să mă împiedic în propriile mele picioare de una singură, din cauza somnului de care încă am nevoie. Rămân mai în urmă, privind spre ușa camerei lui Kendrick preț de câteva secunde. Clanța ușii este la fel de intactă precum acum câteva minute — când m-am trezit —, deloc clintită.

Tot ce s-a întâmplat ieri, nu se poate descrie în cuvinte. Am fost pe punctul de a mă săruta cu acesta, însă Rena a fost cea care a distrus momentul. Nu pot să nu spun că nu m-am enervat pentru asta, dar nici nu pot să nu spun că mă bucur că nu s-a întâmplat. Sunt în continuare răvâșită de cele întâmplate, încât nu pot să gestionez cum trebuie lucrurile.

— Sunteți toți? întreabă femeia blondă, atunci când ajungem jos.

— Nu, mami. Kendrick a plecat de devreme, nu a spus unde, doar și-a luat tălpășița, răspunde Tommy, dezamăgirea fiind prezentă pe chipul micuțului.

Îmi pate rău de tristețea copilului, chiar și pe mine începe să mă dezamăgească comportamentul neînțeles al fratelui său.

— Copilul ăsta..., mormăie îngrijorată Theresa. Bine, oftează încet, închizându-și și deschizându-și ochii. Asigurați-vă că este în regulă, ne spune nouă, frații săi aprobând din cap. Eva', Robert, mă bazez și pe voi că puteți avea grijă de armata asta.

Se adresează părinților mei, aceștia aprobând fericiți din cap, deși abia aștept să-i surprind cum își smulg părul din cap. Theresa mai adaugă câteva cuvinte și începe să-și ia rămas bun de la fiecare. Se apropie de noi toți și începe cu micuțul Tommy, pe care îl strânge ca o mamă protectoare în brațe, sărutându-i creștetul și rugându-l să fie cuminte, să nu ne dezamăgească pe niciunul, mai ales pe mama și tata. După el, urmează Mason și Carter, strângându-i pe amândoi în același timp și șoptindu-le același lucru la ureche. La final este Rena, și lângă ea ar fi trebuit să fie idiotul ei frate mai mare. Nu am nici cea mai vagă idee unde se află acesta, dar mă îngrijorează absența lui bruscă. Nu cred că ar lipsi în momente de acest fel, când mama sa pleacă pe undeva departe.

Of! Unde ești tu, Kendrick?

— Tegan, te rog să ai grijă de Kendrick, tresar când îi aud vocea femeii. Merită să aibă pe cineva precum tine pe lângă el, poate se va lipi ceva de acesta.

Nu realizez când Theresa termină cu îmbrățișatul apropiaților, ajungând direct în fața mea. Mă privește cu blândețe și mâinile sale îmi înconjoară spatele, îmbrățișându-mă. Când ne îndepărtăm și corpul îmi este eliberat, observ peste umărul femeii cu o podoabă capilară frumoasă, o claie de păr blond închis. Nu stau prea mult pe gânduri ca să-mi dau seama cine este cea care mă privește de peste umărul Theresei, pentru că este evident cine e.

KendrickWhere stories live. Discover now