Capitolul 18

4K 460 52
                                    

Kendrick Jones

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendrick Jones

Zile de naștere.

Mă simt atras de tine, Tegan. Acum știi adevărul. Îmi placi cu adevărat, Tegan Hayes.

Deși vreau ca totul să fie pentru mine o minciună, asta nu se va întâmpla. Am spus exact ceea ce gândesc și ce simt, dar Tegan nu crede, nu pentru că deja nu mai pune botul la tot ce spun eu. Dar dacă aș fi în locul ei, și eu aș proceda la fel. După tot ce i-am făcut este și normal să nu mai aibă încredere în mine, dar eu voi face tot ce-mi stă în putință ca ea să creadă. Zilele trec destul de repede, iar cele două săptămâni pe care băieții mi le-au dat, se evaporă fără ca eu să realizez. Pierd timpul degeaba.

Faptul că am putut să o sărut iarăși m-a făcut să mă simt altfel. Am tânjit zile la rând după buzele sale, reușind într-un final să o sărut pentru a doua oară. Momentul în care ea s-a retras cu scârbă nu m-a demoralizat deloc, din contră, am simțit destul de repede tactica pe care vrea să o abordeze. Aceea de a face pe fata care nu se mai lasă călcată în picioare de către mine. În sinea mea, m-am amuzat de asta și de naivitatea sa.

M-am simțit vinovat pentru faptul că am profitat de primul sărut cu ea și l-am chemat pe Rico, dar cred că orice băiat căruia îi place de-o fată ar proceda exact la fel. Îmi amintesc vag și cuvintele lui Tegan pronunțate acum câteva minute, și îmi vine să sparg aproape tot. Cum adică argentinianul merită iubirea ei mai mult decât mine?

Okay, am greșit și mi-o asum, dar nu sunt singurul care aruncă cuvinte fără să le măsoare mai întâi în căpșorul său.

— Kendrick, chiar nu am timp de glumele tale proaste, oftează, trecând pe lângă mine ca să iasă din cameră. Ieși din camera mea și înțelege că nu te mai vreau prin preajma mea. Îmi faci doar rău.

Îmi faci doar rău.

Așa este, doar că eu nu-i pot spune că îi voi face rău în continuare și nici nu pot să pun capăt aici. Am simțit acum câteva săptămâni că a iubit pentru puțin timp drama, acum a revenit iarăși la a boci. Nu pot să-i spun să nu plângă, pentru că oricum nu s-ar opri, dar măcar îi pot alina tristețea. Dacă m-ar lăsa mai aproape de ea, aș încerca să fiu eu însumi, iar asta sigur i-ar recâștiga încrederea în mine.

— O să mă poți ierta vreodată? o întreb, venind iarăși mai aproape de ea.

Se rotește cu tot corpul spre mine și mă privește adânc în ochi. Ochii săi cafenii au devenit ușor sticloși, făcându-mă să realizez cu adevărat cât de prost sunt că am rănit o fată atât de la locul său. Înghite în sec scurt și continuăm să ne privim în tăcere.

— Te-am iertat deja, Kendrick, mormăie, iar eu mă înseninez la față instant. Dar nu am uitat tot ce ai făcut tu! tună nervoasă cuvintele, devenind apoi serioasă. Acum, te rog să mă lași să îmi serbez aniversarea așa cum se cuvine, nefiind tu prin preajma mea.

KendrickWhere stories live. Discover now