Capitolul 27

3.1K 343 61
                                    

Tegan Hayes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tegan Hayes

Ce poți face pentru o iubire neîmplinită?

— Kenny, timpul a expirat.

Nu știu cine sunt cei trei băieți din fața mea, însă pe unul clar îl recunosc de undeva, dar nu-mi aduc bine aminte exact de unde. Analizându-i fizionomia feței, dar și îmbrăcămintea și acea banderolă de pe cap roșie, constat că este tipul pe care l-am văzut împreună cu alții poposind nervoși la ușa fostei case a lui Kendrick. E tipul cu origini chinezești și cu un rânjet periculos, indicându-i răutatea ce curge până și prin venele sale. E același gen de rânjet periculos cu care Ken' mă privea pe holurile liceului, unul de batjocură mai mult.

— Ne spuneți acum ce treabă aveți cu Kendrick și cu fiica noastră? îi chestionează cu duritate tata, privindu-i și cu o sprânceană ridicată.

— Tataie, începe unul dintre ei și se apucă să mestece cu nesimțire o gumă, auzindu-se pliscăitul acesteia și dezgustându-mă total. Ne place al naibii de tare suspansul, așa că nu vom spune atât de repede ceea ce avem de spus, termină de vorbit și se uită spre celălalt tip de lângă el.

Stau și îi analizez mai bine și pe ceilalți, toți trei fiind îmbrăcați în negru, asta demonstrându-le cât de sobru pot să le fie sufletele. Poate că și ei au avut parte de episoade nefericite în viața lor de zi cu zi, poate de aceea Kendrick și-a petrecut timpul cu ei, pentru că toți sunt iubitori ai dramei, hrănindu-se cu temerile și problemele celorlalți. Se vede asta după modul în care se amuză de reacțiile înspăimântate a oamenilor din jur. Și nu cred că sunt doar iubitori de dramă, sunt iubitori de tot ce se numește ilegal.

Unul dintre tipi pare cel mai în vârstă dintre toți, având o barbă destul de bine crescută, cu un început de mustață, ochi de un verde spălăcit și un păr brunet spre șaten. Înălțimea sa pare să fie nici mai mult, dar nici mai puțin de un metru optzeci și cinci, cam cât ar părea să aibă și Kendrick. Celălalt băiat e de-o seamă cu mine și el, părul fiindu-i creț, șaten și cu mici șuvițe deschise prin el. Ochii săi la fel de electrizanți într-o combinație de albastru cu verde precum ai lui Ken', dar cu pupilele puțin dilatate, o mistuiesc cu privirea pe Rena, făcând-o pe aceasta să se facă micuță și să se ascundă în spatele meu.

Mă pune puțin pe gânduri acest gest al ei și mă gândesc că, odată ce locuise în acel cartier înfiorător plin de rulote, a dat peste tot felul de ciudați precum acesta. Totuși, țin minte că se certase cu mama ei pe seama unui băiat de care aceasta nu mai scăpase aproape nici în ruptul capului, probabil că e același băiat ca cel din fața noastră, privind-o cercetător și curios.

— Locul vostru nu e aici, plecați naibii! exclamă nervos cel de lângă mine și îl simt foarte încordat.

Simt cum vrea să-mi ascundă ceva, dar oare ce vrea și nu reușește?

KendrickWhere stories live. Discover now