Capitolul 16

4.4K 468 45
                                    

Kendrick Jones

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendrick Jones

Vinovat.

— Nu. M-ai umilit din nou, spune ea, cedând cu adevărat în fața mea și descărcându-se în felul său. Mi-ai demonstrat încă o dată ce om infect ești.

Și asta m-a durut. M-a durut atât de tare, încât ceva se sfâșie în interiorul meu. E ceva ce n-am mai simțit în viața mea.

Îmi aruncă cuvintele direct în față fără pic de jenă sau de frică, privindu-mă cu dezamăgire, tristețe și nesiguranță, care îmi intensifică durerea din suflet. Lacrimile continuă să-i brăzgaie pe obraji precum o cascadă ce curge necontenit, făcându-mă să devin dintr-odată crispat și fără vreun zâmbet diavolesc.

Se apropie de locul în care trebuia să ne exercităm munca pentru proiect și trântește nervoasă șevaletul pe jos, exact în momentul în care părinții săi și frații mei dau buzna pe ușă, în spatele lor fiind Heather, care preț de o clipă e confuză și ea, însă își reia latura de viperă. Privirile lor le întâlnesc pe ale noastre, confuzia citindu-se pe fața fiecăruia dintre ceilalți membrii ai familiei.

— Pleacă! zbiară, arătându-mi cu degetul ușa, nepăsându-i de cei prezenți și de faptul că asta o face să se pună și ea într-o situație jenantă, nu doar eu.

— Ce s-a întâmplat aici?! întreabă ambii părinți la unison. Tegan, de ce plângi? De ce Rico a ieșit val-vârtej pe ușă, și de ce tu și Kendrick vă certați?

Atâtea întrebări devin incomode, pentru mine. Deși sunt părinții ei și noile mele rude, nu-mi doresc să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat aici, și nici Tegan nu cred că vrea. Încă îi pot simți buzele presate de ale mele, acele buze ce-au fost receptive în timpul sărutului nostru, având presimțirea că plutim pe ale iubirii valuri. Și-a dorit cu orice preț la fel de mult precum mine, iar eu, din pură dorință de a demonstra că ea însăși este doar a mea, i-am trimis acel mesaj argentinianului. Știam că o să pornesc un mare scandal, dar nu mă așteptam să mă doară atât de tare, tocmai pe mine. Acum, privind situația, realizez că am făcut o greșeală teribilă.

— Nu vreau să vorbesc despre asta, vorbește ea printre suspine și sughițuri, ștergându-și cu dosul palmei ochii îmbibați de lacrimi. Tot ce vreau este ca el să plece, acum! zbiară din nou, simțindu-i durerea cum se intensifică cu fiecare cuvânt răstit pe care îl scoate printre buze.

Robert și Evangelaine se apropie de ea și încearcă să o liniștească, ca niște părinți buni care, din păcate, nu au fost decât târziu alături de fiica lor, îngropându-se în mormane de hârtii de-ale firmelor și nebăgându-și în vreo seamă unica fiică. Rena și Carter vin spre mine hotărâte, de parcă urmează să mă ucidă în orice secundă. Deja știu ce mă așteaptă, așa că îmi întorc capul în cealaltă parte, așteptându-i uneia dintre ele palma peste obrazul meu. Nu îi promisesem lui Carter că nu o voi răni pe Tegan, însă se pare că i-am dat de înțeles că nu o voi face, și acum, ca să vezi, am dezamăgit-o și pe propria mea soră, care ține enorm de mult la fata pe care o rănisem.

KendrickWhere stories live. Discover now