Capitolul 26

3.4K 357 47
                                    

Kendrick Jones

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Kendrick Jones

Momentul în care o voi pierde.

— M-am răzgândit! zice dintr-odată alarmată și își acoperă cu perna situată lângă capul său pieptul gol. Nu vreau să se întâmple asta. Nu când știu că vrei să profiți de mine și apoi să-ți atingi scopul.

Nu înțeleg de unde până unde i-a venit ei ideea că aș vrea să profit de ea acum. În timpul în care îi sărutam buzele și aproape fiecare părticipă de piele vizibilă, nu mă gândeam decât la clipa în care ne vom unii trupurile înflăcărate. Încă de când o văzusem de prima dată pe holurile liceului aveam în minte o fantezie mult prea năucitoare cu ea, așa inocentă și sensibilă cum este, mă atrăgea de pe atunci ca un magnet. Nu am fost niciodată de părere că e greșit să fii cu cineva care nu e de aceeași greutate cu tine, pentru că mi se pare o prostie, iar dacă ea se simte ofensată și de trup, atunci e o problemă.

Aș vrea să nu-i mai pese de cum arată, să se gândească mai puțin la asta și mai mult la lucrurile ce o fac fericită.

— Tegan, de unde până unde ți-a venit ție ideea asta, că aș vrea să profit de tine? o întreb, încercând să-mi ascund tremurul din voce.

Nu știu cu exactitate ce bănuiește, însă sper că nu are legătură întocmai cu planul meu. Mai am la dispoziție foarte puțin timp ca să obțin acei bani, iar Chung și ceilalți au tot micșorat durata încât, posibil să mai am doar două zile. Plus de asta, idiotul din mine îi anunțase deja că o voi face în seara aceasta, însă nu prin a profita de trupul și inocența ei.

Voiam să fac asta doar pentru că o iubesc, nu făcea parte din planul diabolic.

Totuși, ea încă nu a fugit de aici. Stă în continuare și mă privește în ochi, însă un sentiment de dezgust parcă o acaparează.

Am stat câteva zile și m-am gândit la mii și mii de feluri în care pot să obțin acei bani, dar printr-o anumită voie a sa, în seara aceasta ar fi fost prilejul perfect ca noi doi nu doar să facem sex, ci și să-i pot cotrobăi mai bine prin acel seif, deși mai întâi trebuia să aflu unde este ascuns. Aș fi ieșit câștigat din ambele părți, dar așa... nu m-am ales cu nimic.

Dar aici e vorba de ea și de mine cel idiot, care pentru ceva material aș fi în stare să-i frâng inima fetei ăsteia până la ultima bucată rămasă din ea.

Și da, provin acum din familia Hayes, mama e soția lui Daniel, sigur mi-ar fi plătit el prostiile, dar odată ce m-am băgat în gura lupului, nu mai am cum să ies. Poate doar șifonat sau mort de către cei din grupul Red și idioții ceilalți.

Dar mă au și ei la mână cu ceva. Dacă nu le fac felul, mă dau în gât cu treaba drogurilor, dar nu am făcut nimic, doar i-am privit cum se ocupau de asta, împărțind la dealeri și alți tineri de vârsta mea, care arătau deplorabil din cauza lor și îți venea să le sari în ajutor. A fost tragic tot ce am văzut, mai ales dependența lor de a pune mâna pe pastile sau seringi, dându-le pe gât în jos sau injectându-le în vene de față cu noi toți.

KendrickUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum