Capitolul 6

5.7K 521 91
                                    

KENDRICK JONES

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

KENDRICK JONES

Răni și suflet răpuns de durere.

Într-un fel sau altul, am acceptat să iau parte la gluma lui Margot și a prietenelor ei, dar am preferat să privesc totul de la distanță, dorind ca Tegan să nu mă vadă. Farsa asta nu este una deloc frumoasă, iar faptul că șatena are un suflet sensibil și a trecut prin atâtea lucruri rele, este un alt dezavantaj de a fi supusă unor jocuri idioate. Tocmai îmi începusem de curând planul și nu-mi doresc sub nicio formă s-o dau în bară atât de repede, așa că voi încerca pe cât mi-e posibil să-mi iasă planurile, încât să-mi pot atinge scopul. Aflându-mă acum într-un colț mai retras, nu pot să disting reacția pe care o are aceasta la vederea tinerei superbe postate în fața ușii, dar la cum o cunosc eu, tot ce pot știi este că, extazul devine agonie pentru ea. În curând o să urască lucrurile ce-o fac fericită și o să le iubească pe cele ce-o vor face să sufere pe ea sau restul. Pentru că da, am avertizat-o de asta și o voi avertiza mereu.

— Ăăm... ce cauți aici? îi aud vocea frumoasă și ridică puțin din buze, dar revin cu picioarele pe pământ atunci când, sub acea voce frumoasă, se ascunde frica și dezamăgirea.

— Eu ce caut? Tu ce cauți aici, cântăreațo? îi răspunde prin două întrebări Margot și exact cum mă așteptam, aceasta râde de sărmana fată.

— Rico mi-a spus..., începe din nou și aș da orice să-i pot vedea chipul în acest moment.

Glasul său e ușor neutru, iar în sufletul meu simt o timorare.

— Rico! strigă și nu o lasă să termine, idiotul trecând pe lângă mine ca să poată merge spre cele două, exact ca în planul pus la cale de către mine, Margot și ceilalți.

Idiotul de Rico, Mico sau Tico — sau cum l-o chema —, pare destul de neajutorat, nebăgat în seamă sau cel mai mult, nepopular. Știind și văzând destul de bine că el se înțelege binișor cu viitoarea mea verișoară vitregă, mi-a venit ideea aceasta în minte. Într-o pauză, când era singur și cânta la chitara lui tâmpită — la fel ca el —, l-am oprit din activitate și i-am oferit șansa de a deveni din nou popular, asta dacă, bineînțeles, o va umilii puțin pe grăsuță. O urmă de ezitare se citise în momentul respectiv în ochii săi de un ciocolatiu. Analizase cuvintele, alegând să-și trădeze unica prietenă pentru popularitatea ce i-a fost luată fulgerător de sub mâinile sale.

— Aici erai, iubire! țopăie fericită Margot spre Rico, sărutându-l pe buze, reușind să îmi ivesc măcar puțin capul.

Rico pare să-și joace bine rolul, iar faptul că poartă doar un prosop în jurul taliei, o face pe virginica de Tegan să înghită în sec. Rânjesc la imaginea procesului de distrugere a așa zisei prietenii dintre cei doi, căci în sfârșit, voi avea o cale liberă înspre ea. Sărutul dintre cei doi pare să-i fi dat dureri de cap, căci picioarele încep să-i tremure, iar buzele se mișcă și se dezlipesc încet una de cealaltă, dar niciun sunet nu iese printre ele. Parker — cel mai bun prieten al meu — scoate un mic râset și îi dau un cot în coaste, făcându-l să-și închidă gura pentru un moment, dar nu și zâmbetul tâmpit de pe față.

KendrickOnde as histórias ganham vida. Descobre agora