Capitolul 9

5K 525 86
                                    

TEGAN HAYES

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

TEGAN HAYES

Într-o lume paralelă.

Sunt foarte confuză în tot ceea ce îl privește pe Kendrick. Cuvintele sale precedente încă le aud cu ecou în capul meu, amintindu-mi mai mult de cuvântul sau complimentul folosit. Frumoasă..., inima începe să-mi bată iarăși cu sute de bătăi pe minut, iar respirația mi se evaporă. Un junghi mi se pune în stomac și tind să cred că nu e ceva în genul acesta. Sunt fluturii din stomac despre care îmi vorbea mama în copilărie.

A fost un compliment din partea lui la adresa mea, iar asta este ceva nou pentru Kendrick Jones. Când bărbia mi-a fost capturată de către degetele sale osoase și lungi, iar indexul unuia mi-a conturat buzele, am simțit cum se deschide în fața mea și mă lasă să văd în el un alt băiat. Băiatul acela de care încep să mă îndrăgostesc cu fiecare minut ce trece. Ceva m-a determinat să mă apropii mai mult decât îmi doream, și să-i înconjor cu mâinile gâtul, simțind o dorință neexplicabilă de a-mi suda buzele de ale sale. Dar nu! El s-a îndepărtat de mine, iar asta m-a distrus preț de o jumătate de oră.

E dat naibii sentimentul de a plăcea și a nu fi reciproc.

Am stat minute bune afară, în locul în care mă lăsase baltă și am privit în urma sa, nedumerită și învălmășită de un amalgam de stări. A fugit! Exact cum mă așteptam să o facă cineva care e laș, care nu vrea să se deschidă în fața nimănui, preferând să adopte masca falsității și deloc a credibilității. Nu pot să dau înapoi și să repar greșeala pe care am făcut-o, atunci când l-am lăsat pe Rico să mă sărute, dar nu o pot repara nici pe greșeala de a-mi presa buzele de ale lui Kendrick. De fapt gândul. Încep să mă îndrăgostesc de cineva total diferit față de mine, de omul care și-a bătut joc aproape mereu, iar eu ce am făcut? Am căzut pradă dorinței de a-l ierta de fiecare dată.

Oftez destul de tristă și picioarele încep să meargă fără voia mea înăuntrul casei. Probabil ceilalți au văzut scena de afară, dintre mine și el. Au văzut și modul nostru de a ne lăsa sentimentele să iasă la iveală — mai mult sentimentele mele decât ale sale. Mă simt ca naiba, știind că nu putem avea o relație, doarece suntem verișori vitregi.

Deschid ușa și intru, dar nu o închid nici bine, căci cineva mă trage de păr și mă îndeamnă să fac pași înspre foișorul din casă. Nu-mi dau seama cine este nebunul sau nebuna care mă trage în halul ăsta, încât îmi smulge părul din cap, dar după modul în care a o face, aș spune că e o femeie. Cu toate forțele mele, reușesc să depistez o claie de păr blond și spre nefericirea mea, Margot sau Heather este cea care mă strânge cu o putere de nedescris. Strânsoarea începe să devină mai slabă, iar atunci sunt întoarsă cu tot corpul spre rivala și, deloc surprinzător, verișoara mea.

— Așa deci, șuieră Heather și își pune mâna înapoi în părul meu. Ai chef de giugiuleli, nu? cu fiecare cuvânt rostit, mă trage mult mai tare și mă face să suspin înfundat. Răspunzi sau mă faci nevoită să te tund cheală? îmi adresează o nouă întrebare, trăgând din ce în ce mai tare.

KendrickWhere stories live. Discover now