Capitolul 25

3.4K 384 80
                                    

TEGAN HAYES

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

TEGAN HAYES

Greșeala pe care era s-o fac.

Apariția lui Kendrick m-a derutat, însă m-a și surprins. În momentul acesta, tot ce-mi doresc este ca Rico să plece, deoarece nu am suficient răgaz să-i am pe amândoi aici, în fața mea, știind circumstanțele în care s-au mai întâlnit cei doi de cele mai multe ori. Înghit în sec, însă totul este pentru moment, căci Gomez alege să se refugieze departe de noi, mergând și discutând cu tata și unchiul Daniel. Ivirea sa bruscă lângă bărbații mai în vârstă ai casei, îl face pe tata să-și rotească privirea spre noi iarăși, atribuindu-mi cea mai tristă față pe care el poate să o facă.

Mă întristez și eu, dar asta se datorează faptului că l-am dezamăgit din nou cu alegerea mea. Totuși, sper ca într-o bună zi, să poată înțelege cât de mult țin la Kendrick, cu toate că am în continuare rețineri în legătură cu sentimentele sale și cu fidelitatea pe care o are față de mine. A trecut destul de mult timp de când el a plecat de acasă, iar întoarcerea sa la o oră ca asta îmi pune mii de semne de întrebare.

— Cum a fost discuția cu tatăl tău? mă interoghează el, șoptindu-mi la ureche.

— A fost... intensă, murmur, nedorind să știe că am avut și o discuție legată de mine și de el.

Mai ales despre acesta și toate cuvintele deloc frumoase pe care omul ce m-a crescut i le-a spus la adresa lui, într-un mod indirect.

Nu știu cât de bine l-am putut minți, deoarece nu sunt bună la asta, însă el pare că nu vrea să mă mai interogheze cu privire și la altceva. Dar pe mine mă mănâncă limba, iar acest lucru mă îndeamnă să-l întreb cu gelozie și îngrijorare, ca o iubită adevărată ce sunt.

Dar iubită adevărată? Kendrick nu m-a întrebat dacă aș vrea să fiu iubita sa oficială, de unde până unde am ajuns tocmai eu la concluzia asta?

Sunt prea îndrăgostită ca să mai fiu conștientă de ceea ce scot pe gură.

— Tegan, vreau să te întreb ceva, dar haide înăuntru. Nu-mi place modul în care tatăl tău mă privește.

Inima începe să-mi bată brusc înnebunesc de tare, palmele încep să-mi transpire, iar un fior provocat de ușoara respirație a sa pe care am simțit-o pe gât, îmi face instant pielea ca de găină. Mâna sa urcă încet pe brațul meu, trasând cu degetul arătător conturul venelor mele destul de bine pronunțate. Gestul său îmi face tot corpul să reacționeze într-un mod în care nu aș fi crezut că voi putea vreodată, totul îndemnându-mă spre păcatul pe care îl posedă el.

Mâna îi coboară la fel de încet precum a și urcat mai înainte, oprindu-se asupra palmei mele pe care o ia încet într-a lui. Zâmbesc subit până la urechi în sinea mea și mă las condusă de către el spre interiorul casei, sub privirile confuze, furioase sau chiar fericite ale celor prezenți.

KendrickWhere stories live. Discover now