Capitolul 28

2.9K 325 15
                                    

Kendrick Jones

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendrick Jones

Acțiunile tale pot distruge oamenii.

— Frățioare, n-are rost să mergi după ea! mă oprește Rena, înainte să vreau să o iau pe urmele lui Tegan. Ai distrus-o, iar asta a fost picătura care a umplut paharul, continuă ea, făcându-mă să mă simt din ce în ce mai prost.

Știu că am dat-o în bară cu Tegan. Și de data asta am făcut-o mai rău, însă nu voiam să se ajungă tocmai aici, să fugă unde o vedea cu ochii și să facă o prostie doar pentru că prima sa dragoste a rănit-o atât de tare, încât ar putea să facă ceea ce făcuse și tatăl meu.

Drama din mine ar fi râs și ar fi îndemnat-o să facă mai multe, dar nu mai există. Drama pentru mine a devenit istorie, realizând că, din cauza prostiei acesteia, risc să pierd încă o persoană importantă pentru mine.

Și după tata nu mai vreau să pierd pe nimeni, iar Tegan a redat culoare vieții mele, un sens nou și atât de diferit, dar plăcut. E ca și cum aș fi primit o nouă șansă la a fi fericit, doar că eu a trebuit să dau cu piciorul în aceasta.

Trebuie să împiedic o tragedie înainte să fie prea târziu, dar idiotul de Rico mi-a luat-o deja înainte. A spus ultimul lucru care a făcut-o pe șatenă să mă urască și mai tare, faptul că am fost complice împreună cu verișoara sa și cu Margot la acel plan idiot de la casa lui Gomez. Știu ca bănuia asta, că am făcut parte din jocul lor stupid, dar să i se confirme abia acum a fost mai dureros. Argentinianului i-a trebuit momentul perfect în care să mă prindă cu garda jos, să mă terfelească și să mă îndepărteze mai tare de inima ei.

Și îi ieșise, pentru puțin timp.

Însă nu are doar el are partea sa de vină, Franco, PJ și Chung s-au asigurat că mă vor distruge pentru planul meu eșuat. Nu se așteptau nici unul dintre ei să cad mrejelor acestei fete cu ochi căprui, nici eu nu mă așteptam, dar se pare că inima mea a dictat diferit de cum voiam eu. Slăvind iubirea și sacrificându-mi viitorul ce ar fi putut să fie mai bun, am ajuns catalogat așa cum merit. Îmi merit soarta, eu sunt cel care ar trebui să-și dorescă să fugă cât mai departe de toți ceilalți, nu ea, ea nu are nicio vină pentru greșelile pe care le-am făcut.

— Ai distrus sufletul ei frumos, fiule, începe mama și îmi vine să intru în pământ de rușine pentru ceea ce i-am făcut. Dar nu l-ai distrus doar pe al său, ci și pe-al meu, al fraților tăi, al celor din familia Hayes, și nu în ultimul rând, al tatălui tău. Cum crezi că se simte de acolo, din cer, știind că ți-ai bătut joc de noi?

Îmi aplec privirea de rușine și tristețe, mușcându-mi buza pentru a nu plânge după atâta timp de când n-o mai făcusem.

— Probabil că e la fel de dezamăgit de mine precum ceilalți, răspund, trăgându-mi nasul din cauza plânsului. Tegan o să fie bine, nu? o întreb și mă uit în ochii săi, privind-o printre lacrimi.

KendrickWhere stories live. Discover now