Capitolul 14

4.3K 493 75
                                    

Kendrick Jones

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kendrick Jones

Sfatul lui Carter.

Degetul meu se plimbă destul de alene pe foaia poziționată pe ușă cu ajutorul unor piuneze, căutându-mi numele scris pe acolo, pe undeva. Când îl găsesc, înghit în sec și înjur în barbă, întorcându-mi privirea spre cea care îmi va fi parteneră la acest stupid de proiect. La vederea expresiei de pe fața mea, Tegan înțelege ceea ce vreau să spun prin asta și vine direct spre mine, cu scopul de a se uita pe lista aia blestemată sau ca să vorbim despre proiect.

Îmi rotesc ochii în dreapta mea și nu pot să nu-l observ pe idiotul de Rico, care se apropie de listă și își întoarce apoi privirea plină de tristețe și încurajare spre șatenă. Strâng din pumni și îmi amintesc de conversația lor, avută pe holurile liceului. Deși tot ce a spus ea este o minciună, nu pot să nu fiu nervos din cauza prezenței argentinianului în preajma lui Tegan. Aproape oriunde merg, trebuie să fie și el, cațelușul latino-american.

— Deci... suntem parteneri la acest proiect, șuieră pe buze, mustăcind puțin.

Nu prea bag în seamă ceea ce spune, pentru că ochii mei sunt ațintiți asupra ei. O privesc cu un zâmbet destul de bine camuflat, și deja simt cum inima îmi bate mult prea tare. Deși nu sunt îndrăgostit de această făptură, Tegan Hayes are un impact destul de mare asupra mea, iar ca norocul, doar eu văd și simt asta.

— Așa se pare, mormăi, balansându-mă înainte și înapoi.

Mă simt ca un copil mic, de parcă tocmai Tommy s-a reîncarnat în mine. Margot și Heather îmi sesizează gestul, și nu-mi dau seama decât abia acum că, cele două s-au apropiat iarăși periculos de tare de șatenă, cu scopul de a o împiedica spre inima mea. Cei din liceu au început să scoată diferite povești despre mine și Margot, despre o anumită împăcare, dar nici pomeneală așa ceva. Margot a devenit din ce în ce mai rea și nu m-ar deranja atât de mult asta, pe cât mă deranjează răutatea sa față de Tegan.

— Păi atunci, eu zic să..., începe șatena, dar cineva o oprește, atingând-o pe umăr.

Când se întoarce în cel mai relaxant mod spre sursa atingerii, ochii care au avut o tentă de nedumerire adineauri sunt acum orbiți de crispare.

— Eu zic să te cari de aici, graso! aruncă cuvintele cu venin una dintre blonde, împingând-o cu mâna în umăr, dezechilibrând-o puțin.

Tegan începe să tremure — însă nu știu dacă de frică sau de nervi —, strângându-și pumnii din ce în ce mai tare. În obrăjorii plini se instaurează o roșeață și după gestul său, realizez că nu este nimic legat de timiditatea ei. E gata să-i sară la gât lui Margot, dar două mâini puțin mai bronzate decât altele îi înconjoară talia cu scopul de a opri orice gest violent pe care l-ar putea cauza aceasta. Mârâi din nou, surprinzându-l pe Gomez cum se postează în spatele ei, încercând să-i oprească gesturile nefirești. Antigerile sale mă fac să-mi ies din minți și să nu mai gândesc limpede, văzând în fața ochilor doar imaginea brunetului, pe care îl snopesc în bătaie.

KendrickWhere stories live. Discover now