Capitolul 21

4.1K 445 39
                                    

Tegan Hayes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tegan Hayes

Prinși în fapt.

Deși i-am recunoscut sentimentele mele pentru a nu știu câta oară, se pare că tot pe-a lui o s-o țină. Nu am mai insistat pe seama dragostei sale față de mine așa că, mi-am aranjat rochia pe corp și tot ce era necesar înainte de a da ochii cu părinții mei.

— Putem pleca? mă întreabă Ken', ivindu-se de după perete.

Sunt singurele cuvinte pe care el mi le-a adresat în ultimele treizeci de minute. Deși mă privește total diferit de cum a făcut-o la început, el nu se chinuie nici măcar puțin să spună ceea ce are pe inimă. Urăsc lucrul acesta și mă doare să știu că eu am fost mai curajoasă decât el și i-am mărturisit sentimentele mele.

— Da, putem.

Îi ofer un răspuns cât mai simplist, tăcerea și ignoranța sa punându-și amprenta asupra mea.

După ce mă asigur că totul este în regulă, trec pe lângă brunet și simt cum inima mea începe să bată a naibii de tare. Și să fiu a dracu' dacă nu urăsc să mă simt în acest fel prin preajma sa. Ies din micuța casă pentru a trage o oază de aer și a mă pregăti să intru în mașina lui Ken', însă groaza pune stăpânire pe mine în momentul în care văd o ceată de tipi îmbrăcați în negru, având toți la mână o bandană roșie. Îmi amintesc de acea bandană încă din clasa a zecea, de acum șapte luni de fapt, când Kendrick s-a transferat la liceul nostru. Purta la mână aceeași chestie ca și cei din fața noastră, dar după un timp nu am mai văzut-o la el.

După fiecare privire a celor mai mult de zece bărbați și băieți din fața noastră, constat că nu au venit cu gânduri pașnice. Mă întorc să vreau să intru înapoi în casă de spaimă, dar Kendrick apare din spatele meu cu aceeași privire de uimire precum mine. Îmi rotesc puțin capul înspre el, sesizându-i privirea care trece de la uimire direct la spaimă. După atmosfera din jur, se pare că nu o să iasă deloc bine, iar asta mă pune pe gânduri și mă determină să cred că am făcut rău să mă aflu aici, și că am acceptat propunerea de a intra în acest cartier.

— Jones, au trecut doi ani, cred că e momentul să plătești datoriile lui Steve. Și vecinul tău își vrea plătită și datoria de două sute de dolari, altfel știi ce se va întâmpla cu sora ta, vorbește unul dintre bărbații apropiați de vârstă cu tata, rotind pe degetul cel mare o cheie ce pare să fie de la o mașină.

Ultimele sale cuvinte m-au făcut să mă cutremur de frică. Pentru greșelile lui Kendrick sau ale tatălui său, trebuie să plătească nevinovata Rena. Înțeleg că au avut o situație financiară rea, dar puteau foarte ușor să nu se bage acolo unde nu le fierbe oala. Și el ar fi putut să-și găsească un serviciu care să-i aducă venituri bune, dar lui i-a convenit să ia de la alții și să nu muncească pentru ele.

— Sora mea nu e bătaia voastră de joc așa că, ar fi bine s-o ștergeți de pe aici înainte să o încasați.

Amenințarea brunetului nu e deloc una plauzibilă, făcându-i pe necunoscuți să izbucnească în râs. Chiar nu e bine ce a spus, pentru că spre deosebire de ceilalți, el e un puști care are o înălțime și greutate ca de muscă.

KendrickWhere stories live. Discover now