Támadás

26 1 1
                                    

Connor a fejét fogta. A jelentések alapján sikeresen kiiktattak az emberei még egy drogdrillert és egy kábítószer üzemet a fekete párducok oldalán. Elpusztítottak egy orosz titkos fegyverraktárt és megölték az egyik legnagyobb fekete kereskedőt. A templomosokat pedig már teljesen elpusztították. Viszont az ellenség se tétlenkedik. Az oroszok és a feketék lemészároltak újabb falvakat, a sárkány tüze maffia pedig megint rabszolgákat árult.

- Mester! - tört be a szobába Thela.

- Mi az? - kérdezte Connor.

- Megtaláltuk a párducok és az oroszok bázisát - mondta Thela izgatottan.

- Mozgósítsd az egységeket! Azt akarom, hogy estére legyél készen az előkészületekkel! - adta ki az utasításokat Connor.

- Igenis, mester! - tisztelgett Thela és kiszaladt a teremből.

- Ma este súlyos csapást mérünk az ellenségre - mondta Connor és tovább folytatta a papírmunkát.

Este a Farkas klán katonái egy kis falut figyeltek, ahol faházak voltak és a házak mellett egy hatalmas ültetvény volt. Ez volt a fekete párducok egyik támaszpontja.

- Nos, fiúk, intézzük el őket! - mondta Connor - Az első osztag elintézi az őröket! A második osztag kifüstöli őket! A harmadik osztag levadássza a menekülőket! A rabszolgákon kívül mindenkit megölni, épületeket és az ültetvényt felgyújtani! - adta ki a parancsokat Connor.

Az első egység megkezdte a hadműveletet. A harcosok odalopóztak az őrök mögé vagy fölé és csendben kiiktatták őket. Aztán odamentek a rabszolgák szállására és kiengedték a rabokat, majd szépen csendben elvitték onnan őket. A hadműveletet a második egység folytatta. Az ő dolguk volt felgyújtani az épületeket és az ültetvényt. Egyszerű Molotov koktélt dobáltak a faházakba és az ültetvényre. Az egyik Molotov koktél felrobbantotta a fegyverraktárat. Teljes volt a káosz. Néhányan a tüzet próbálták megállítani, néhányan pedig menekültek. Voltak olyanok is, akik fegyverhez nyúltak, de őket gyorsan elintézték. A menekülőket pedig a harmadik egység levadászta.

A művelet végeztével Thela megjelent Connor előtt jelenteni.

- A hadművelet teljes sikert aratott, mester - jelentette Thela.

- Áldozatok? - kérdezte Connor.

- Egy embert sem vesztettünk - mondta Thela.

- Túlélők?

- Nincsenek, mester.

- Értem, szép munka - mondta Connor - Jöhet a következő.

Az orosz medvék bázisa egy valóságos erődítmény volt. Betonvasból emelt építménybe lehetetlen volt bejutni. Viszont volt egy gyenge pontja. Egy jól irányzott lövéssel fellehetett robbantani a bent lévő robbanószereket, így az egész bázist ellehet pusztítani. Ezt a feladatot Zefi vállalta magára.

- Megmondtam, hogy nem kell elvállalnod, ezt a veszélyes feladatot, Zefi - próbálta lebeszélni Connor.

- Te folyton harcolsz és az életeddel játszol, Connor - mondta Zefi - Egyszer az életben hagyd, hogy segítsek.

- Jó, de ha hibázol, vagy száz ember fog ránk támadni - próbálkozott továbbra is Connor.

- Connor, én sosem hibázom és nem akarok berozsdásodni, sosem hagyod, hogy azt csináljam, amit én akarok - védekezett továbbra is Zefi.

- Én hagyom... - kezdte Connor, de Zefi belefojtotta a szót.

- Nem, nem hagyod. Bezártál egy aranykalitkába és sosem engedsz ki belőle - akadt ki Zefi.

- Csináld! - törődött bele Connor.

Zefi boldogan nézett bele a sniper látcsövébe és figyelt. Beállította a fegyvert, hosszadalmas célzott, majd lőtt. Teli találat.

- Nos, mit gondolsz? - kérdezte Zefi.

- Szép lövés - mondta Connor - Na, de tűnjünk innen.

És két alak eltűnt a sötétben.

A vérszomjas őrzőWhere stories live. Discover now