Hoofdstuk 15 - part 2

129 8 4
                                    

Ivy 🌪
Ik kijk nog even naar mijn telefoon. Shawn heeft me gisteren de hele dag op de hoogte gehouden, wat ik wel kan waarderen. Maar ik heb ook een aantal dingen van Bailey gehoord, waardoor ik begin te twijfelen of het wel zo'n slim idee was om Shawn op Blake te laten passen. Ik neem hem niks kwalijk, maar het valt niet echt binnen de omschrijving 'rustig aan doen'. Nova en ik zijn ook ontzettend goede vriendinnen geworden, dus misschien kan ik via Nova iets meer over Shawn te weten komen. Ik schrik op uit mijn gedachten door de bel die door mijn appartement heen klinkt. Ik werp nog snel een laatste blik op mijn spiegelbeeld, voordat ik naar de voordeur loop. Nogmaals klinkt de bel door het appartement heen. Tot zover zijn geduld..

"Ja, ik ben al onderweg!" een paar seconde later open ik de deur en ik bekijk de jongen die voor me staat. Zijn donkerbruine, bijna zwarte haren staan in een warrige kuif omhoog. De kuiltjes in zijn wangen, vangen me elke keer weer opnieuw. Om het nog niet te hebben over zijn gif groene ogen en de diverse tatoeages die hij heeft. Een lach verschijnt automatisch op mijn gezicht, terwijl een onbeschrijfelijk maar toch fantastisch gevoel van mijn lichaam bezit neemt. "Hey Levi, even mijn tasje pakken en dan kunnen we."

"Neem je tijd Iv, ik wacht wel weer." hij grinnikt, terwijl ik lachend mijn hoofd schud.

"Ben je er nou nog steeds niet overheen?" ik heb hem een keer een half uur moeten laten wachten. Ik was onze date toen helemaal vergeten. Blake en ik waren toen net een kwartier onderweg voor een etentje. Maar Blake stond er toch op dat ik naar Levi zou gaan. 'Ik red mezelf wel Iv, ga nou maar.. Misschien is dit wel je prince Charming en ik wil je geluk niet in de weg staan.., niet opnieuw' ik had nog geprobeerd te protesteren, maar tevergeefs. Ze voelt zich nog steeds schuldig vanwege mijn vorige relatie die stuk liep, terwijl dat helemaal niet nodig is. En eerlijk gezegd blijft die situatie voor mij gevoelig liggen, ook al zal ze het nooit toegeven ze was gekwetst die avond.

"Iv, ik maak maar een grapje. Ik wacht met alle liefde en plezier op je." snel loop ik naar de woonkamer om mijn tasje van de bank af te pakken. Meteen daarna ben ik weer terug in de gang te vinden. "Klaar voor?" ik knik en samen banen we ons een weg naar buiten.

"Rijd jij of rijd ik?" ik kijk hem even aan en glunder lichtjes. Hij kijkt me lachend aan en overhandigt me zijn autosleutels. Hij kent me te goed...

"Ik ga je nog steeds niet vertellen wat we gaan doen, als je dat soms denkt. De TomTom staat al ingesteld, je ziet het wel als we daar zijn." ik rol mijn ogen en kruip achter het stuur. Levi weet dat ik het heerlijk vind om te rijden, maar ik had dit keer inderdaad ook stiekem gehoopt dat hij me zou vertellen waar we naartoe zouden gaan. Levi en ik hebben elkaar een aantal maanden geleden leren kennen via Bailey. Hij is een studiegenootje van haar. Het klikte al vrij snel best wel goed tussen ons, waardoor we al snel besloten om te daten. Kijken of er misschien wel iets meer in zat dan alleen vrienden. En tot nu toe gaat het best goed, maar officieel is het nog niet.

"Hoe is het met Blake?" ik kijk hem even aan, waarna mijn ogen zich snel weer op de weg focussen. Mijn gedachten slaan weer chaotisch door elkaar heen, terwijl verschillende antwoordmogelijkheden zich door elkaar kruisen. Tuurlijk Levi en ik zijn best wel close, want eerlijkheid vind ik ontzettend belangrijk, maar dat betekent niet dat ik hem alles vertel. Bepaalde dingen rondom Blake zijn nogal vertrouwelijk, ze vertelt mij namelijk niet eens alles. Ik denk niet dat ze het zal waarderen als ik het er dan met andere over heb.

"Momenteel wat minder, maar dat komt wel weer. Ze is sterk." ik kijk weer even zijn kant op en zie dat hij knikt.

"Ik hoop dat het snel goed met haar komt. Je bent fantastisch voor haar Iv." ik glimlach even. Daar ben ik me maar al te goed van bewust, maar andersom geldt precies hetzelfde. We vullen elkaar aan, ondanks onze meningsverschillen af en toe. Zij is daar ook altijd voor mij als ik haar nodig heb. "Ze verdient wel wat positiviteit in haar leven. Ik zou het leuk voor haar vinden als er een bijzonder iemand op haar pad komt..." meteen ontstaat er een grijns op mijn gezicht. Je zou eens moeten weten, waar ik mee bezig ben..

IJskoud ❄️ Shawn Mendes AU || ON HOLDDove le storie prendono vita. Scoprilo ora