Hoofdstuk 19

105 7 0
                                    

Blake ❄️
Ik staar naar de muur en een vernauwend gevoel neemt de controle over mijn lichaam. Ik heb bijna niet geslapen deze nacht, mijn gedachten blijven maar bij Kai.  Als Shawn inderdaad echt bevriend is met Kai, vraag ik me af of hij wel daadwerkelijk de goede bedoelingen heeft die hij zegt te hebben. Ik bedoel wat als alles gewoon een misselijke grap is? Het is niet de eerste keer dat ik als een zieke grap zou worden gezien. Maar aan de andere kant, wat als de vriend van Shawn en mijn ex-vriend Kai gewoon uit puur toeval dezelfde naam hebben? Dan maak ik me wederom druk om helemaal niks. Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje af om te kijken hoe laat het is. De cijfers geven aan dat het pas  3 uur 's ochtends is en zuchtend leg ik mijn telefoon weer terug. Ik wil anders gaan liggen, maar heb nu pas door dat Shawn zijn arm rond mijn lichaam heeft geslagen waardoor dat een stuk moeizamer gaat. Mijn lippen krullen stiekem toch in een kleine glimlach en ik besluit, ondanks het feit dat dit misschien allemaal een misselijke grap zou kunnen zijn, om dichter tegen Shawn aan te kruipen. Naast me hoor ik hem zachtjes grommen, maar hij laat me nu wel op mijn andere zij draaien. Als ik me op mijn andere zij draai, zie ik dat hij me met zijn hazelnootbruine ogen aan kijkt.

"Je ligt al een tijdje wakker is het niet?" zijn stem klinkt diep en hees, terwijl hij me vragend aan kijkt. Mijn wangen kleuren licht roze en ik knik. Hij wrijft even in zijn ogen en gaat vervolgens op zijn rug liggen zodat ik met mijn hoofd op zijn borstkas kan liggen. Zijn sterke gespierde armen slaat hij voorzichtig rondom mijn lichaam, terwijl zijn ogen me vragend om toestemming aan kijken. Ik knik rustig en leg mijn hoofd weer terug op zijn borstkas. Zijn hartslag is lichtelijk versneld en het enige geluid wat zijn slaapkamer vult is het geluid van onze ademhaling.

"Shawn?... Sorry, het was niet mijn bedoeling om je wakker te maken." ik kijk hem weer even aan en hij glimlacht lief. Hij drukt zacht een kus op mijn voorhoofd waarna hij het lampje dat op zijn nachtkastje staat aanzet.

"Wat dacht je ervan om eerst eens je pyjama aan te trekken? Ik denk dat dat iets comfortabeler ligt dan die spijkerbroek." de kleur op mijn wangen wordt donkerder en ik knik. Shawn overhandigt me mijn tas, die hij blijkbaar al mee had genomen naar zijn slaapkamer. Ongemakkelijk kijk ik hem aan, maar hij wijst al naar een van de dichte deuren. "De badkamer is daar doorheen als je je wilt omkleden zonder mij erbij." nadat ik mijn pyjama uit mijn tas heb gepakt, loop ik rustig door de deur die schijnbaar naar de badkamer leidt. Aan heel zijn appartement is duidelijk te voelen dat er een man woont en toch is het er zeer geordend. Nadat ik mijn pyjama aan heb getrokken, loop ik meteen terug richting de slaapkamer mijn eigen spiegelbeeld ontwijkend. Shawn kijkt me grijnzend aan en ik begin nog meer te blozen. Ik kruip terug naast hem onder de dekens en ga weer met mijn hoofd op zijn borstkas liggen.

"Shawn, wat doe jij het liefste als je niet kunt slapen?" hij kijkt me vragend aan en ik glimlach even kleintjes naar hem. Hij wilde me beter leren kennen zei hij en niet elke jongen is hetzelfde. Shawn is Kai niet Blake...
"Je wilde me toch beter leren kennen? Waarom dan niet nu totdat een van ons weer in slaap valt?" zijn lach galmt zacht door de kamer heen en hij knikt. Met de knop dimt hij het licht van zijn nachtkastje een beetje en positioneert zichzelf iets comfortabeler in zijn bed. Ondanks wat er een aantal uren terug is voor gevallen en wat er dat weekend in mijn huis is gebeurd, voel ik me toch weer een beetje op mijn gemak. Kai of geen Kai, ik kan Shawn gewoon niet uit mijn hoofd zetten.

"Je bent echt gek jij, maar het is wel waar en een goed idee. Wat ik het liefste doe als ik niet kan slapen? Het verschilt ontzettend, op regenachtige nachten kan ik echt gekalmeerd raken van de regen die zacht tegen het raam tikt. Maar soms vind ik het ook ontzettend fijn om muziek te luisteren. De vensterbank in mijn woonkamer kan ik ook wel waarderen. Dan ga ik daar namelijk in zitten of liggen om vervolgens naar de sterren te kijken. Het komt daardoor ook wel eens voor dat ik wakker wordt van de eerste zonnestralen op mijn gezicht in de bank bij mijn raam." zijn vingers strelen door mijn haren, terwijl mijn vingers cirkels tekenen op zijn borstkas. "Wat wilde je later altijd worden toen je klein was?" ik bijt even zachtjes op mijn onderlip en denk diep na. Ik herinner me niet zo heel veel meer van mijn kindertijd en datgene wat ik me herinner is niet echt vrolijk of positief te noemen. Niet dat er toen al sprake was van huiselijk geweld, dat is zich namelijk pas tijdens mijn zwangerschap gaan ontwikkelen.

IJskoud ❄️ Shawn Mendes AU || ON HOLDDove le storie prendono vita. Scoprilo ora