AK/13

70.5K 4K 1.4K
                                    

Ve bölüm gelir

Ve artık Abimin Kankası 1 k olur (olsun artııık laaan)

Çıldıvıyovumm

...

Rahatsızca kıpırdandım yattığım yerde. Neredeydim? En son yatıyor olduğum sallanan koltuk bu kadar rahat değildi. İnşallah birileri beni kaçırmamıştır!

Hızla gözlerimi açtım. Karşılaştığım ilk manzara ağzı açık kafası yana düşmüş bir şekilde uyuyan Karan'dı. Ohh, kaçırılmamıştım! Karan'ın tipine kıkırdayarak gülmek istesemde ağzımdan çıkan ses öksürük sesi olmuştu. Ses ile irkilerek uyanan Karan "Gece?" diye boğuk bir sesle mırıldandı. Güldüm. Ve ağzımı araladım.

"Beni içeri sen mi taşıdın?" diye sordum. Sordum da inşallah duymuştur. Nerdeyse sesim çıkmıyordu. Boğazımda ki ağrı konuşunca kendini belli etmişti. Yüzümü buruşturarak yutkunmaya çalıştım. Sanırım kocaman bir şey yutmuştum. Yoksa bu bir şişlik olamazdı. Tekrar öksürdüğümde Karan hızla kalkıp "hasta oldun dimi sen? Biliyordum işte! Hay Allah benim belamı versin ya!" dediğinde gülümseyip "öyle deme mal" dedim. Güldü ve "ben sana ilaç getireyim. Birde yeni çorba hazırlatayım. Bu arada annemle babam hala gelmediler. Dün gece orda kalmaya karar verdiler. Annem Yalova'yı çok sevdiğinden bir gece daha kalacaklar" dedi. Kafamı yavaşça sallayıp sordum.

"Peki ya annem iyi mi?"

"Hastalığı haricinde iyi" dedi kısık bir sesle. Yüzümü sarkıtmamak için kendimi tutarken "hadi öldüm açlıktan git çorba getir bana" dedim. Sesimi çok zorluyordum. Kafasını sallayıp güldü ve "dün getirdim yemek ama sen uykundan uyanmayıp hiçbir şey yemedin. Tabi aç olursun" diye kızarak gitti. Salak falan ama abim işte. Seviyordum.

Yatağın yanındaki komidinin üzerinden telefonumu alıp saate baktım. 13:25 olan saatle kaşlarımı kaldırarak şaşkınlık belirtisi göstermem uzun olmadı. O kadar uyumuş muydum? Bir sürü bildirimin arasından gördüğüm ilk bildirim Yade'dendi. Üzerine tıklayıp açılan mesajları okumaya başladım.

Yadeller yangın 🔥: Gece

Yadeller yangın🔥: Az önce Karan aradı

Yadeller yangın🔥: Ya sen nasıl bir malsın

Yadeller yangın🔥: Nasıl beni aramazsın!

Yadeller yangın🔥: Ölmek mi istiyorsun?

Yadeller yangın🔥: İnşallah ölmemişsindir

Yadeller yangın🔥: Çünkü seni ben öldürücem!

Yadeller yangın🔥: Hala uyuyon mu lan sen?

Yadeller yangın🔥: Senin yüzünden Karan'la konuşurken rezil oldum zaten allah cezanı vermesin senin

Gülerek mesajları okuduktan sonra cevap yerine tıklayıp parmaklarımı klavyede gezdirdim.

G: Ne oldu ki?

Yadeller yangın🔥: Uyanmışsın sonunda

G: Ne oldu da rezil oldum diyorsun

G: Gene ne bok yedin?

Yadeller yangın🔥: Konuşamadım ki heyecandan sonuçta her gün Karan beni aramıyor!

G: Ulan be kaç sene oldu bi türlü açılamadın şu çocuğa

G: Hayır yani ellere gidecek diye korkuyorum

Abimin Kankası || TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin