9.

1.4K 62 35
                                    

Sophia p.o.v.

Ne mogu da verujem. Gledao me je u oci i lagao. Kada je okrenuo ledja i otisao, ostala sam u neverici. Lagala bih kada bih rekla da me njegove reci nisu zabolele. Ne laskaj sebi. Nisam rekao to. Zasto bih?

Nisam ocekivala da se svidim decku kao sto je on. Njemu bi se verovatno svidela stara verzija mene, ali je barem iz nekog postovanja mogao da sacuva te grube reci za sebe.

Na kraju krajeva, ne verujem da bi me Stefan lagao. Ne izgleda mi kao da ima lose namere. Naravno da cu pre verovati njemu nego Stylesu.

*

Nastava je zavrsena. Imam skoro pola dana da se pripremim za zurku sa Jaredom. Psihicki. To je tezi deo posla. Fizicki ce se zavrsiti veoma brzo. Moje umece sminkanja nije zavidno ali je prosecno. Dovoljno.

Brine me jedna stvar. To mesto ce biti leglo tinejdzera. Leglo alkohola,trave i droge. Bicu izlozena svemu. Bojim se da cu pasti u iskusenje i vratiti sve lose navike. Jedina svetla tacka u ovome jeste da sam obecala majci da cu se boriti.

Poslala sam Jaredu poruku da 100% dolazim. Lepo od njega sto me je pozvao. Posebno mi se svidelo sto mi je lepo i kulturno prisao, bez zavitlavanja i ruganja kao doticni. Cula sam zvuk poruke. Osmeh se nasao na mom licu.

Vidimo se lepotice. Pisalo je. Ovo bi mogao da bude pocetak necega lepog. Za pocetak, priusticu sebi lepu i veoma dugu kupku.

Harry p.o.v.

Ubicu ga. Lagati jednu devojku na onakav nacin, i pri tome spominjati moje ime, bilo je kukavicki. I budala bi videla da on nema dobre namere sa Sophiom. Ona je jednostavno previse dobra da bi videla tako nesto.

Verujem da ce se taj smrad pojaviti veceras na zurci. Mada, bilo bi mu bolje da ne dolazi. Danas u prolazu kroz skolsko dvoriste, video sam njegovo oko. Amaterski. Kada je Reed rekla da sam ga namlatio, ocekivao sam da nece moci hodati. Ali bre, jedna masnica ispod oka? Zar me smatra toliko slabim? Pih. Veceras ce me videti.

Ovo ce biti zabava veka. Znao je da ne treba da se kaci sa mnom. Sam je obezbedio pakao sebi. Udaracu ga dok ne prizna da je lagao. Nakom toga cu ga naterati da to prizna i Reed. Zatim ce sve biti lepo i bajno. Gotova prica.

Stefan p.o.v.

Veceras ce biti ludnica. Momci su mi rekli da su culi od Jareda da Sophia dolazi. Jedva cekam. Veceras su se okusati u srecu. Probacu. Veceras je moja prilika. Osvojicu je. Doduse, mozda nece biti prisebna ali sta me briga. Nece se nicega ni secati.

Droga ce uraditi svoje. Krisom cu sipati roza prah u njeno pice. Nahuskacu nekog morona da krene flertovati sa njom. Ja cu se kao iz vedra neba pojaviti i spasiti je. Ona ce mi se zahvaljivati i zaljubice se.

Mozda sam se zaneo idejom da je veceras odvucem u krevet. To se verovatno nece desiti veceras ali Boze moj, ima vremena. Nakon mog herojskog cina, bice moja devojka.

"Steff, ides li?", cuo sam nestrpljiv glas.

Pravio sam se da ne cujem. Sedeo sam na WC solji i drkao. Bila je to Marry. Spavam sa njom neko vreme. Toliko je dobra da ne mogu da se zasitim njom. Svaki put kada me dovede pred vrhunac, izmislim nesto i odem u toalet. Svrsim svojom desnicom a zatim se vratim njoj da ponovi to isto. I tako u krug.

"Znam da me cujes. Dodji. Nestrpljiva sam. Zelim te osetiti."

"Dolazim. Za minut..", rekao sam kroz izdah razmisljajuci o Sophiinim grudima. Tako su dobre. Za par dana ce me ona dovoditi do ludila. Znam to.

Sophia p.o.v.

20:53h je. Izlazim pred vrata skolskog doma. Tamno plava haljina ce uvek biti dobar izbor. Blago uvijena kosa proizvod je manjka maste. Nisam znala sta da uradim sa njom.

Prohladan vazduh kruzi oko mog tela. Rukama sam se obgrlila u nadi da ce moj pratilac doci sto pre. Polako pocinjem da se smrzavam. U ovom trenutku mi jako nedostaje Styles da mi posudi svoju jaknu..

Cula sam zvuk motora. U sekundi sam bila srecna ali trenutak posle, ne bas. Ne volim motore. Opasni su.

"Stigao sam.", brzo je rekao, "mnogo si lepa Sophia." Nasmesila sam. Decko u crnim farmericama i beloj kosulji stajao je ispred mene drzeci crvenu ruzu. Slatko..

"Hvala ti", rumenim se..." lepo je sto si zapamtio moje ime. A i ti si lep takodje.", rekla sam malo postidjeno.

*

Stigli smo na zurku. Kuca je lepa mnogo. Nije prevelika ali nije ni mala u svakom slucaju. Verovatno vise vuce ka velikoj. Beli zidovi su prekriveni fotografijama cetveroclane porodice. Dva decaka i roditelji. Slike su starije rekla bih.

Jared me je upoznao sa par svojih prijatelja. Pa, svi izgledaju strasno. Mislim, jedina razlika je u visini. Svi su mnogo veliki sto je normalno s obzirom da su igraci americkog fudbala. Ja pored njih izgledam kao...ne izgledam?

Izgled vara. To je sve sto cu reci. Mnogo su dobri momci. Mnogo sam se smejala njihovim vicevima. Presmesni su.

Ugledala sam Stefana. Rekla sam Jaredu da cu brzo doci. Zagrlila sam Stefana. Izgledao je iznenadjeno. Dobro, nisam se zacudila. Dovoljno me zna da ovo nisu moji dogadjaji..

"Oh, zdravo Soph. Nisam te ocekivao ovde."

"Da, ni ja isto.. ali vidi me sada.", rekla sam otpijajuci gutljas svoga soka.

"Mogu li dobiti malo?", pitao je pokazujuci ka crvenoj casi u mojoj ruci, "mnogo sam zedan."

"Naravno, zelis li da i tebi donesem nesto?"

"Kada vec tako lepo pitas, moze. Viski."

"Vau S, uspori malo.", rekla sam kroz smeh.

Pronasla sam viski i sipala. Dala sam mu casu te uzela svoju i otpila gutljaj. Minute su prolazile a ja sam se osecala sve opustenije i opustenije... Kroz polu sklopljene oci videla sam razvijenog muskarca kako seda pored mene i stavlja ruku na moju butinu. Smetalo mi je ali nisam se bunila. Ni sama ne znam zasto. Stefan je odavno otisao. Ne znam gde.

Nepoznati decko me je odveo u mracnu sobu. Osetila sam miris alkohola. Bas kao one noci. Njegovi poljupci lutali su po mom vratu. Bio je nezan, a zatim sam osetila...

_________________

Zdravo svima. Kako vam se dopada? Sledeci nastavak nakon 7 vote i 5 komentara, a nastavak veceras nakon 4 komentara i 6 vote?

Love,
S.

Trebam te. /h.s./ /zavrsena/Where stories live. Discover now